NL
EN
1
Koptelefoons

Fidelio

Philips Fidelio

Hoofdtelefoons met microfoon

  Philips Fidelio

  Hoofdtelefoons met microfoon

  HiFi van de hoogste kwaliteit

  Philips Fidelio S2-hoofdtelefoons zijn zorgvuldig ontwikkeld om natuurlijk, gebalanceerd geluid te bieden, waarbij u elk detail precies zo hoort als de artiest heeft bedoeld. Verbluffende geluidskwaliteit in een lichtgewicht en duurzaam jasje, een comfortabele en aangename ervaring, waar u ook bent. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

HiFi van de hoogste kwaliteit

Philips Fidelio S2-hoofdtelefoons zijn zorgvuldig ontwikkeld om natuurlijk, gebalanceerd geluid te bieden, waarbij u elk detail precies zo hoort als de artiest heeft bedoeld. Verbluffende geluidskwaliteit in een lichtgewicht en duurzaam jasje, een comfortabele en aangename ervaring, waar u ook bent. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Fidelio Hoofdtelefoons met microfoon

Audio met hoge resolutie, Oortelefoon, Ultrazachte siliconen oordopjes, Platte kabel S2LB/00 Soortgelijke producten zoeken

HiFi van de hoogste kwaliteit

Overal en altijd

 • Audio met een hoge resolutie reproduceert muziek in haar puurste vorm

  Audio met een hoge resolutie reproduceert muziek in haar puurste vorm

  Audio met hoge resolutie biedt de beste audioprestaties door originele studiomasteropnamen getrouwer te reproduceren dan CD-formaten van 16 bits/44,1 kHz. Deze compromisloze kwaliteit maakt audio met hoge resolutie de beste optie voor de muziekliefhebber. Fidelio-hoofdtelefoons voldoen aan de strenge normen die worden gesteld voor het kwaliteitsstempel Hi-Res Audio. Of u nu geniet van uw muziekcollectie met hoge resolutie of een traditionelere muziekbron, de hoge frequenties van de Fidelio-hoofdtelefoons helpen u meer uit uw muziek te halen.

 • Krachtige 13,5 mm neodymium-drivers voor buitengewoon geluid

  Krachtige 13,5 mm neodymium-drivers voor buitengewoon geluid

  Elke luidsprekerdriver is grondig met de hand uitgezocht, afgestemd en getest voor hij wordt gekoppeld om het meest evenwichtige, natuurlijke geluid te garanderen. De 13,5 mm drivers gebruiken krachtige neodymium-magneten om diepe basgeluidseffect, transparante midden en verfijnde hoge frequenties te leveren.

 • Speciale metalen behuizing vermindert trillingen en resonantie

  Speciale metalen behuizing vermindert trillingen en resonantie

  De metalen behuizing wordt speciaal gemaakt om resonantie en trillingen te verminderen, wat zorgt voor een authentiek nauwkeurig geluid gekenmerkt door geweldige geluidsdetails.

 • Uitgekozen, afgestemde en geteste drivers voor een perfecte match

  Uitgekozen, afgestemde en geteste drivers voor een perfecte match

  Elke luidsprekerdriver is speciaal getest en gekozen als ideale stereoparen die samen zorgen voor uitmuntend diepe basgeluiden, transparante midden en verfijnde hoge frequenties.

 • Ergonomische oortelefoons passen perfect terwijl ze de druk spreiden

  Ergonomische oortelefoons passen perfect terwijl ze de druk spreiden

  De Fidelio S2-oortelefoons zijn ergonomisch gemodelleerd om in de natuurlijke bocht van uw oor te passen; ze spreiden de druk. De lichtgewicht aluminium constructie en superieure materialen zorgen voor langdurig comfort, waardoor u waar comfort kunt ervaren terwijl u maximaal geniet van uw muziek.

 • Anti-kras hoogglanscoating voor extra bescherming

  Anti-kras hoogglanscoating voor extra bescherming

  De ergonomisch ontworpen oorschelp wordt beschermd door een hoogglanzende afwerking die niet alleen zorgt voor een luxe uiterlijk en gevoel, maar ook voor duurzaamheid en krasbestendigheid. De beschermende coating maakt de oortelefoons gemakkelijk schoon te maken en nog gemakkelijker om overal mee naar toe te nemen. Gewoon schoonvegen en ze lijken zo goed als nieuw.

 • Schakel tussen muziek en oproepen met de afstandsbediening en microfoon in het snoer

  Schakel tussen muziek en oproepen met de afstandsbediening en microfoon in het snoer

  De Fidelio S2-oordopjes hebben een afstandsbediening en microfoon in het snoer. Zo kunt u gemakkelijk tussen uw muziek en oproepen schakelen. Blijf altijd verbonden met belangrijke mensen – en uw muziek.

 • Meerlaagse motion control drivers voor verfijnde hoge frequenties

  Meerlaagse motion control drivers voor verfijnde hoge frequenties

  Meerlaagse motion control drivers met een polymeerdiafragma met meerdere lagen rond een dempende gel. Traditionele enkellaage drivers op hogere audiofrequenties zijn onbuigzaam en produceren geluid van een onbeheerst en onnatuurlijk timbre, maar de verschillende lagen van onze LMC-driver vormen een buigbaar omhulsel rondom een laag gel. De gel absorbeert en dempt buitensporige energie voor een vloeiende en gelijkmatige frequentierespons en een gebalanceerd, natuurlijk en verfijnd hogefrequentiebereik.

 • Duurzame platte kabel zorgt dat ervoor dat uw hoofdtelefoon niet in de knoop raakt

  Duurzame platte kabel zorgt dat ervoor dat uw hoofdtelefoon niet in de knoop raakt

  Ieder aspect van uw Fidelio-oordopjes is grondig ontworpen voor buitengewoon muziekgenot – altijd. De innovatieve tweekleurige platte kabel – gemaakt van duurzaam en toch stijlvol materiaal van hoge kwaliteit – heeft anti-knoopeigenschappen, waardoor u vrij kunt opgaan in uw muziek, zonder tijd en energie te hoeven besteden aan het ontwarren van de kabel. Slim, soepel en gemakkelijk tot het eind.

 • Ultrazachte siliconen caps in 5 maten voor een goede pasvorm

  Ultrazachte siliconen caps in 5 maten voor een goede pasvorm

  De Fidelio S2-oordopjes worden geleverd met 5 paar akoestisch afgedichte siliconen caps voor een goede pasvorm en langer draagcomfort.

 • Beschermend opbergetui voor als u uw hoofdtelefoon niet gebruikt

  Beschermend opbergetui voor als u uw hoofdtelefoon niet gebruikt

  Uw Fidelio-oordopjes worden geleverd met een speciaal, stijlvol en beschermend opbergetui. Dit opbergetui is gemaakt van speciaal gevormd EVA en u kunt erop vertrouwen dat uw Fidelio-oordopjes altijd veilig – en in stijl – zijn opgeborgen.

 • Buitenbehuizing van koperlegering voor lichtgewicht duurzaamheid

  Buitenbehuizing van koperlegering voor lichtgewicht duurzaamheid
 • 2 schuimrubberen Comply™-caps voor uitmuntende pasvorm en geluidsisolatie

  Verbeter uw luisterervaring met de meegeleverde schuimrubberen Comply®-caps die verkrijgbaar zijn in 2 soorten. De prettige caps van de S-serie blijven uitstekend op hun plaats en bieden verbazingwekkend comfort, de hele dag lang. De T-serie zorgt voor een uitstekende geluidisolatie waarmee u zich van de wereld af kunt sluiten en kunt opgaan in uw muziek.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in