NL
EN
1
Audio en video

Multimediabedieningspaneel

  USB

  Multimediabedieningspaneel

  eenvoudige, doch revolutionaire bediening

  Deze draadloze multimedia-afstandsbediening met touchscreen biedt een eenvoudige, op uw activiteiten gebaseerde interface voor de bediening van uw home entertainment. Met de eenvoudige installatiewizard op het scherm kan de afstandsbediening in een paar simpele stappen worden ingesteld en dan kunt u beginnen!

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

eenvoudige, doch revolutionaire bediening

Deze draadloze multimedia-afstandsbediening met touchscreen biedt een eenvoudige, op uw activiteiten gebaseerde interface voor de bediening van uw home entertainment. Met de eenvoudige installatiewizard op het scherm kan de afstandsbediening in een paar simpele stappen worden ingesteld en dan kunt u beginnen!

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

eenvoudige, doch revolutionaire bediening

 • Bedien meerdere apparaten met één druk op de knop

  Bedien meerdere apparaten met één druk op de knop

  Met een macro kunt u met één druk op de knop een hele reeks bewerkingen uitvoeren. Een macro combineert een reeks voorgeprogrammeerde opdrachten onder één knop. Met één druk op de knop kunt u dus een reeks functies gebruiken.

 • Intelligente installatiewizard: geen PC nodig voor de installatie

  Intelligente installatiewizard: geen PC nodig voor de installatie

  De installatiewizard biedt een stap-voor-stap handleiding die het apparaat perfect op maat maakt voor uw Home Entertainment systeem. Door te leren welke apparatuur u hebt, en hoe deze is verbonden, maakt het apparaat zijn eigen macro's waarmee u de volledige controle over uw Home Entertainment systeem krijgt.

 • Uitgebreide database met IR-codes voor de meeste apparaten en merken

  Een database met universele IR-codes verwijst naar een bibliotheek van infraroodcodes die zijn ingebouwd in bepaalde afstandsbedieningen. Met deze functie kan een afstandsbediening uw apparaat bedienen zonder hiervoor individuele signalen te leren. Als u de juiste infraroodcodes selecteert in de database voor de apparaten die u wilt bedienen, kunt u bijna alle onderdelen van de huidige audio-/videosystemen bedienen, ongeacht het model of merk.

 • Activiteiten voor het bedienen van meerdere apparaten met één druk op de knop

  U hoeft uw componenten niet meer één voor één te bedienen. Bediening op basis van activiteit combineert de meest gebruikte functies tot activiteiten als "Een film kijken" of "Een CD luisteren". Een gebruiker kan met één druk op de knop de optie 'een film kijken' selecteren in plaats van elk apparaat, zoals een DVD-speler, TV en multimediaontvanger, apart te moeten bedienen. Deze knop bevat alle benodigde opdrachten om een film te starten: de TV inschakelen, de versterker inschakelen en de juiste ingang selecteren, de DVD-speler inschakelen en het afspelen starten.

 • Geïntegreerde WiFi-aansluiting voor draadloos netwerken

  WiFi-netwerken, ook wel bekend als IEEE 802.11, maakt gebruik van radiofrequenties om op een vergelijkbare manier als niet-draadloze computernetwerken te kunnen communiceren. Deze netwerken gebruiken TCP/IP-netwerkprotocollen voor de standaardcommunicatie.

 • Mooi en gemakkelijk leesbaar LCD-kleurenscherm met touchscreen

  Het LCD-kleurenscherm met ingang voor een touchscreen verbetert de leesbaarheid en zorgt dat u gekleurde knoppen en achtergronden kunt visualiseren. Met het touchscreen kunt u gemakkelijk knoppen en opdrachten selecteren.

 • Bediening van afspeelmedia van PC naar TV of audiosysteem

  Vanuit uw gemakkelijke stoel bedient u de weergave van digitaal materiaal (afspelen, stoppen, volume, ...) dat zich elders bevindt (b.v. op een PC) op uw a/V-apparatuur (TV, audiosysteem). Het bedieningsapparaat communiceert via UPnP met de bron (PC) en het weergaveapparaat (multimedia-adapter aangesloten op TV of audiosysteem) en brengt een contentstroom op gang.

 • Extra gebruiksgemak via fotovoorbeeld op het toestel

  Via het UPnP-protocol kunt u op het toestel een voorbeeld zien van digitale foto's die beschikbaar zijn op het netwerk.

 • Automatisch bijgewerkte persoonlijke TV-gids op internet

  Een elektronische programmagids (EPG) is een toepassing voor het opsommen van programma's die per kanaal beschikbaar zijn of zullen zijn, met een korte samenvatting van elk programma. De EPG op internet biedt u een programmaoverzicht dat u kunt aanpassen aan uw smaak met handige filters voor genre, tijdstip en datum. De programmagegevens worden elke 24 uur ververst via een volledig automatische download via een draadloze verbinding, zodat u altijd weet wat er op is.

 • Eenvoudig de IR-code van een andere afstandsbediening leren

  De leerfunctionaliteit verwijst naar het proces waarbij een afstandsbediening infraroodsignalen van andere afstandsbedieningen opvangt en opslaat voor toekomstig gebruik. Wanneer de apparaatcodes niet in de ingebouwde database staan, kunnen deze altijd worden verkregen van de originele afstandsbediening. U hoeft alleen naar de afstandsbediening te wijzen.

 • Extra functies door toekomstige software-upgrades

  Om uw apparaat up-to-date te houden, kunt u nieuwe software downloaden wanneer deze beschikbaar is. Sluit het apparaat direct of via een PC aan op internet en start het upgrade-programma.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in