1

Sportaudiospeler

  -{discount-percentage}%

  Sportaudiospeler

  Ontworpen voor beweging

  De PSA610 van 3 GB* is ontworpen voor bewegingsvrijheid en heeft ruimte voor maximaal 1500 nummers. U kunt dus naar hartenlust sporten met steeds andere muziek. Dankzij het schokdempende ontwerp kunt u zelfs tijdens de fanatiekste workouts genieten van uw favoriete muziek. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ontworpen voor beweging

De PSA610 van 3 GB* is ontworpen voor bewegingsvrijheid en heeft ruimte voor maximaal 1500 nummers. U kunt dus naar hartenlust sporten met steeds andere muziek. Dankzij het schokdempende ontwerp kunt u zelfs tijdens de fanatiekste workouts genieten van uw favoriete muziek. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Ontworpen voor beweging

 • Ingebouwde sprekende stopwatch

  Activeer de ingebouwde sprekende stopwatch met de strategisch geplaatste knop aan de linkerbovenkant van de speler. U hoort de verstreken looptijd via uw hoofdtelefoon en hoeft dus niet naar uw speler te kijken. De sprekende stopwatch kan met of zonder muziekweergave worden gebruikt, zodat u altijd gemotiveerd blijft.

 • Intuïtieve muziekbediening zonder te kijken via de tuimelknop

  U kunt nu genieten van een zorgeloze workout en tegelijkertijd uw muziek nauwkeurig bedienen met de intuïtieve tuimelknop van de speler. Met behulp van deze knop blijft u moeiteloos in beweging want hiermee hebt u eenvoudig toegang tot meerdere functies op uw speler, zonder dat u de training hoeft te onderbreken. Voor een snelle en nauwkeurige bediening kunt u zonder te kijken de met een kleine verhoging gemarkeerde oriëntatiepunten op de tuimelknop aanraken.

 • Schokabsorberend ontwerp

  Geniet van een zorgeloze workout zonder u druk te maken over beschadiging van uw sportaudiospeler. Onze compacte sportaudiospelers zijn niet voor niets rond en hebben een schokabsorberend ontwerp. Ondanks het compacte formaat passen er op iedere speler genoeg nummers om er voor te zorgen dat u moeiteloos in beweging blijft. Dit is te danken aan de vorm en het materiaal van de buitenkant van de speler én de behuizing van de micro harde schijf en technologie aan de binnenkant van de speler. Daarom staan deze spelers zelfs tijdens fanatiekste workouts garant voor ononderbroken luisterplezier.

 • ShockLock voor 100% schokbestendig afspelen

  100% schokbestendig luisterplezier voor onderweg en tijdens de fanatiekste workouts. U hoeft u dus geen zorgen te maken dat de harde schijf van uw HDD-speler beschadigd raakt. Selecteer nummers waar u tijdens uw workout naar wilt luisteren, druk op de knop 'Hold' op de HDD-speler en kies vervolgens de ShockLock-modus. Uw muziekselectie wordt dan automatisch in het buffergeheugen van de HDD-speler geladen. Vanaf dat moment is de harde schijf vergrendeld in ShockLock-modus, zodat deze beveiligd is tegen schokken en vibraties. Veel luisterplezier gewenst!

 • Met de SuperScroll™-navigatie kunt u nummers eenvoudig en snel vinden

  Via de zoektoetsen met dubbele functie kunt u de snelheid eenvoudig bedienen wanneer u door grote inhoudsopgaven bladert. U kunt liedje per liedje door uw afspeellijst bladeren of onmiddellijk naar het gewenste liedje gaan door de toets harder in te drukken.

 • PlaysForSure* alleen met Windows XP

  Genieten van uw GoGear-apparaat is eenvoudig met PlaysForSure, waarmee u bent verzekerd van compatibiliteit met Windows Media Player 10 en Windows XP. Met Windows Media Player kunt u eenvoudig muziek beheren op uw digitale GoGear-audiospeler en uw muziekcollectie op uw PC automatisch synchroniseren. U kunt tevens kiezen uit het meest uitgebreide aanbod op internet door een onlinewinkel met het PlaysForSure-logo te zoeken. U weet dan zeker dat de muziek die u daar hebt aanschaft, geschikt is voor de GoGear-speler.

Alle specificaties bekijken
 • 1 GB = 1 miljard bytes. De daadwerkelijk beschikbare opslagcapaciteit is lager.
 • Oplaadbare batterijen kunnen maar een beperkt aantal malen worden opgeladen en dienen uiteindelijk te worden vervangen. De levensduur van de batterij en het aantal oplaadcycli hangen af van het gebruik en de instellingen.
 • De opslagruimte is gebaseerd op 4 minuten per nummer en een WMA-codering van 64 kbps of een MP3-codering van 128 kbps.
 • Het PlaysForSure-, Windows Media- en Windows-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 • De eigenlijke overdrachtssnelheid is afhankelijk van uw besturingssysteem en de software die u gebruikt.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in