1

Mini-HiFi-systeem

  -{discount-percentage}%

  Mini-HiFi-systeem

  De ultieme soundmachines

  De overdonderende NX-bas van dit 650W-systeem brengt elk feest op gang. Mix nummers op uw USB-apparaat met Auto DJ, stream muziek via Bluetooth® vanaf een smartphone en gebruik 260K-lichteffecten voor een knallend feest. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De ultieme soundmachines

De overdonderende NX-bas van dit 650W-systeem brengt elk feest op gang. Mix nummers op uw USB-apparaat met Auto DJ, stream muziek via Bluetooth® vanaf een smartphone en gebruik 260K-lichteffecten voor een knallend feest. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

De ultieme soundmachines

Bezeten van muziek

 • 260 K LED-lampen voor een knallende feestsfeer

  260 K LED-lampen voor een knallende feestsfeer

  Creëer de ultieme sfeer voor elk feestje met duizenden gekleurde lampen die knipperen en golven op de maat van de muziek. Kies eenvoudig lichtkleuren die bij uw thema passen of kies een van de vele voorkeuzeprogramma's van het systeem. Druk op de NX-basknop om de lichtshow nog intenser te maken.

 • DJ Crossfader voor het mixen van tracks

  DJ Crossfader voor het mixen van tracks

  Word de gangmaker van elk feest! Met DJ Crossfader kunt u uw favoriete tracks mixen tussen kanaal A en B, zodat u naadloos tussen nummers kunt schakelen. Selecteer de apparaatuitvoer voor speler A (USB, Bluetooth®, CD, Audio In of Tuner) om de muziek te starten en kies daarna het invoerapparaat voor speler B (USB of Audio In). Om van nummer te wisselen, schuift u de fader van de ene naar de andere kant voor een soepele overgang waarmee het feest blijft doorgaan.

 • NX-basknop voor directe geluidsboost en lichteffecten

  NX-basknop voor directe geluidsboost en lichteffecten

  NX-bas is beschikbaar voor de hele serie en geeft de bas en het volumebereik een extreme boost. Druk op de NX-basknop om uw geluid onmiddellijk te laten knallen, te gekke lichteffecten in te schakelen en de bas uit de subwoofers door uw lichaam te laten pompen.

 • Auto-DJ voor automatisch mixen van tracks op USB-stick

  Auto-DJ voor automatisch mixen van tracks op USB-stick

  U kunt uw muziek automatisch laten afspelen met Auto-DJ. Hiermee worden nummers automatisch gemixt op een aangesloten USB-stick. Voeg geluidseffecten toe met het DJ jogwheel. Non-stop muziek!

 • Handgrepen en wieltjes voor eenvoudig vervoer

  Handgrepen en wieltjes voor eenvoudig vervoer

  Breng geweldig geluid waar u het nodig hebt, beneden, boven, binnen of buiten. NITRO-audio-oplossingen passen perfect in elke ruimte, omdat ze weinig ruimte innemen en beschikken over handige geïntegreerde bedieningselementen zonder kabelwirwar. Sluit de oplossing aan op uw TV of PC en laat muziek en films grootser klinken dan ooit. Met de ingebouwde handgrepen en wieltjes is het het ultieme geluidssysteem voor tuinfeesten.

 • Muziek streamen via Bluetooth®

  Muziek streamen via Bluetooth®

  Als u een grote muziekcollectie op uw smartphone, tablet of computer hebt staan, kunt u uw muziek draadloos streamen naar een NITRO-systeem via Bluetooth® en uw nummers geweldig laten klinken. Krachtig geluid is eenvoudiger en handiger dan ooit.

 • Muziek van CD's, radio en karaoke en naar een USB-apparaat rippen

  Muziek van CD's, radio en karaoke en naar een USB-apparaat rippen

Alle specificaties bekijken
 • Zet het volume van de set niet regelmatig hoger dan 85 decibel. Dit kan uw gehoor beschadigen.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in