1
Accessoires en vervangingen

Netwerkspeler

  Wi-Fi b/g certified

  Netwerkspeler

  Geef uw muziek de vrijheid

  Met de Philips Streamium-netwerkspeler NP2900 met ingebouwde luidsprekers hebt u draadloos toegang tot internetradio en de muziek op uw PC. Dankzij de superieure LivingSound- en FullSound-technologieën is het geluid altijd fantastisch. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • Geef uw muziek de vrijheid

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Geef uw muziek de vrijheid

Met de Philips Streamium-netwerkspeler NP2900 met ingebouwde luidsprekers hebt u draadloos toegang tot internetradio en de muziek op uw PC. Dankzij de superieure LivingSound- en FullSound-technologieën is het geluid altijd fantastisch. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Streamium Netwerkspeler

Gratis internetradio, Kleurenscherm NP2900/05 Soortgelijke producten zoeken

Geef uw muziek de vrijheid

Muziek vanaf de PC of internet - draadloos

 • Duizenden gratis internetradiozenders

  Duizenden gratis internetradiozenders

  Met Streamium profiteert u van duizenden gratis internetradiozenders. Nu kunt u luisteren naar allerlei soorten muziek van over de hele wereld. Maak via uw Streamium verbinding met internet en luister naar uw favoriete onlineprogramma's op uw audiosysteem zonder dat uw PC hoeft te zijn ingeschakeld.

 • Draadloos muziek afspelen vanaf uw PC/Mac

  Draadloos muziek afspelen vanaf uw PC/Mac

  Geef de op uw PC opgeslagen muziekcollectie de ruimte en speel deze via uw Streamium-netwerkspeler af op uw audiosysteem! Met de UPnP-verbinding, waarmee u verbinding kunt maken met elk willekeurig apparaat dat geschikt is voor Universal Plug & Play en u muziek kunt ontvangen en verzenden, geeft de Streamium u toegang tot de muziekcollectie op uw PC en kunt u muziek zoeken en selecteren. Gebruik de afstandsbediening om via de Streamium uw nummers te kiezen en deze af te spelen via een audiosysteem. Ondertussen wordt de albumhoes weergegeven op het kleurrijke LCD-scherm. Geniet van uw favoriete muziek - draadloos en moeiteloos.

 • Eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface met weergave van CD-hoezen

  Eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface met weergave van CD-hoezen

  De eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface van de GoGear werkt via een geavanceerde navigatietechnologie. Hierdoor kunt u niet alleen snel en soepel navigeren, maar geniet u ook van een multimedia-ervaring die u zonder problemen kunt bedienen. Slimme functies maken uw ervaring completer, zoals de functie Album Art, waarmee albumafbeeldingen worden weergegeven die in de muziekbestanden zijn geïntegreerd. Het wordt weer net als vroeger, toen u de hoes van een CD of LP bekeek terwijl u naar de muziek luisterde.

 • Alfanumerieke zoekmogelijkheid voor snelle toegang

  Alfanumerieke zoekmogelijkheid voor snelle toegang

  Via de alfanumerieke zoekfunctie op het toetsenblok van de afstandsbediening vindt u vliegensvlug al uw favoriete artiesten, nummers en albums. Druk gewoon op 'Search' op de afstandsbediening en voer de eerste paar letters van de naam van het nummer, de artiest of het album in. Het item dat het beste aansluit op uw invoer wordt onmiddellijk weergegeven, dus u verspilt geen tijd met het regel voor regel doorzoeken van uw verzameling of afspeellijst.

 • Groot scherm en afstandsbediening

  Groot scherm en afstandsbediening

  Navigeer zonder moeite door uw gehele muziekcollectie. Op het grote LCD-scherm van 10,2 cm (4") worden grote pictogrammen en vergrote tekst weergegeven. In slechts enkele seconden bladert u met de afstandsbediening soepel door duizenden nummers of één tegelijk. Ga er lekker voor zitten; u hebt alleen de afstandsbediening nodig.

 • LivingSound voor vol en overweldigend stereogeluid

  LivingSound voor vol en overweldigend stereogeluid

  De LivingSound-technologie van Philips vergroot de ideale luisterpositie aanzienlijk; u kunt nu genieten van overweldigende muziek zonder recht voor het apparaat te zitten. Door verschillende geluidsprocessen te combineren, worden met LivingSound de volle geluiden en ruimtelijke details hersteld die vaak verloren gaan bij een compact stereosysteem. Het resultaat is geluid dat voller is dan verwacht en dat gelijkmatig over het vertrek wordt verdeeld. Uw muziekplezier is niet langer beperkt tot de traditionele beperkte luisterpositie. Geniet van optimaal stereogeluid in een groter gebied.

 • FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

 • 4-weg luidsprekersysteem voor fantastisch geluid

  4-weg luidsprekersysteem voor fantastisch geluid

  De vier luidsprekers (twee aan de voorkant en een aan beide zijden) zijn nauwkeurig geplaatst voor de geluidskwaliteit die hoort bij de gepatenteerde LivingSound-technologie van Philips. Het resultaat is geluid dat voller is dan verwacht en dat gelijkmatig over het vertrek wordt verdeeld. U kunt nu in een groter gebied genieten van optimaal stereogeluid.

 • 30 W RMS

  30 W RMS

  Met een uitgangsvermogen van 30 W RMS wordt de kamer gevuld met uw favoriete muziek.

Alle specificaties bekijken
 • Voor sommige functies is breedbandinternettoegang nodig
 • Sommige diensten zijn niet overal beschikbaar

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in