1
Fidelio-audio

Fidelio

Philips Fidelio

Hoofdtelefoons met microfoon

  • KA

  Philips Fidelio

  Hoofdtelefoons met microfoon

  HiFi-geluid, zorgvuldig ontwerp

  De Philips Fidelio M1MKII heeft een iconisch ontwerp waarin het beste geluid en optimaal comfort samenkomen. De hoofdtelefoon is deskundig ontworpen en geproduceerd voor HD-muziek. Het lichte, maar stevige ontwerp zorgt bovendien voor uitstekende geluidsisolatie. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Fidelio Hoofdtelefoons met microfoon

Audio met hoge resolutie, Voor op het oor, Luxe kussens van memory foam, Opvouwbaar M1MKIIBK/00 Soortgelijke producten zoeken

HiFi-geluid, zorgvuldig ontwerp

 • Audio met een hoge resolutie reproduceert muziek in haar puurste vorm

  Audio met een hoge resolutie reproduceert muziek in haar puurste vorm

  Audio met hoge resolutie biedt de beste audioprestaties door originele studiomasteropnamen getrouwer te reproduceren dan CD-formaten van 16 bits/44,1 kHz. Deze compromisloze kwaliteit maakt audio met hoge resolutie de beste optie voor de muziekliefhebber. Fidelio-hoofdtelefoons voldoen aan de strenge normen die worden gesteld voor het kwaliteitsstempel Hi-Res Audio. Of u nu geniet van uw muziekcollectie met hoge resolutie of een traditionelere muziekbron, de hoge frequenties van de Fidelio-hoofdtelefoons helpen u meer uit uw muziek te halen.

 • Geoptimaliseerde neodymium-drivers van 40 mm voor zuiver geluid

  Geoptimaliseerde neodymium-drivers van 40 mm voor zuiver geluid

  Elke luidsprekerdriver is zorgvuldig geselecteerd, afgesteld en getest voordat deze gekoppeld is om het meest uitgebalanceerde, natuurlijke geluid te garanderen. De drivers van 40 mm gebruiken krachtige neodymium-magneten voor een fantastisch high definition-geluid met een breed dynamisch bereik, dat zelfs de kleinste details weergeeft.

 • Akoestisch afgesloten om de geluidsdetails binnen te houden en geluid buiten te sluiten

  Akoestisch afgesloten om de geluidsdetails binnen te houden en geluid buiten te sluiten

  De Fidelio-hoofdtelefoon is voorzien van een akoestische afdichting die bestaat uit een speciaal ontworpen bandbarrière in de binnenste kamer. Deze voorkomt dat geluid onnodig verloren gaat en dat geluidsdetails behouden blijven. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekend basgeluid, maar ook voor een intense beleving van alle superieure details van uw muziek, zonder verstoring uit de omgeving.

 • Bass Reflex-systeem biedt een heldere, dynamische en uitgebalanceerde bas

  Bass Reflex-systeem biedt een heldere, dynamische en uitgebalanceerde bas

  Het hoofdtelefoonontwerp met gesloten achterkant maakt onderdeel uit van een Bass Reflex-systeem dat bestaat uit oordoppen met strategisch geplaatste openingen. Hiermee wordt de luchtdruk in de binnenste kamer geregeld, zodat het diafragma functioneert in een gecontroleerde omgeving voor optimale akoestische respons. In combinatie met de geluiddichte constructie wordt elk natuurlijk geluidsdetail geïsoleerd, wat een nauwkeurig en dynamisch basgeluid oplevert, zonder dat het ten koste gaat van de helderheid.

 • Luxe kussens van memory foam voor een ergonomische pasvorm

  Luxe kussens van memory foam voor een ergonomische pasvorm

  Het materiaal dat is gebruikt voor de Fidelio-hoofdtelefoon is zorgvuldig geselecteerd om te zorgen voor een langdurig draagcomfort en een uitmuntend geluid. De luxe, ademende oorkussens met memory foam zijn ontworpen voor een optimale ergonomische pasvorm. Het schuimrubber vormt zich niet alleen perfect naar de vorm van uw oor, maar het sluit ook de bastonen in en houdt omgevingsgeluid buiten. Dit is samen met de buitenkant van het oorkussen ontworpen, waarbij de juiste verhoudingen stof en synthetisch leer zijn gebruikt, om druk op het oor en warmteophoping te verminderen, zodat de hoofdtelefoon uitstekend voelt en klinkt.

 • Etui van kunstsuède biedt stijlvolle bescherming voor de hoofdtelefoon

  Etui van kunstsuède biedt stijlvolle bescherming voor de hoofdtelefoon
 • Aluminium en gestikt fijn leer voor een luxe uitstraling

  Aluminium en gestikt fijn leer voor een luxe uitstraling
 • Dubbellaagse oorschelpen voor een nauwkeurig geluid

  De dubbellaagse oorschelpen van Philips Fidelio M1MKII zijn ontworpen om resonantie te verminderen en trillingen te dempen voor een uitermate nauwkeurig en helder geluid zodat u zelfs het fijnste geluidsdetail hoort. De solide, gelaagde constructie garandeert duurzaamheid en comfort, waardoor de M1MKII een ideale muziekspeler is waar u lange tijd plezier van hebt.

 • Lichtere spreekspoel voor verbeterde helderheid en een breder klankbereik

  De Fidelio M1MKII maakt vergeleken met zijn voorgangers gebruik van een lichtere spreekspoel, waardoor meer helderheid in de lage frequenties en een bredere hoge frequenties ontstaan. Het resultaat is gedetailleerder, ruimtelijk geluid.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in