NL
EN
1
Home cinema

5.1 home cinema

  5.1 home cinema

  Krachtig bioscoopgeluid met diepe bassen

  Breng het overweldigende gevoel van de bioscoop naar uw huiskamer met het Philips Home Cinema-systeem HTS5563. Surround Sound van maar liefst 1000 W uit luidsprekers met twee baspijpen en Full HD 1080p met DVD-weergave geven home entertainment ongekende power. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • Krachtig bioscoopgeluid met diepe bassen

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Krachtig bioscoopgeluid met diepe bassen

Breng het overweldigende gevoel van de bioscoop naar uw huiskamer met het Philips Home Cinema-systeem HTS5563. Surround Sound van maar liefst 1000 W uit luidsprekers met twee baspijpen en Full HD 1080p met DVD-weergave geven home entertainment ongekende power. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Krachtig bioscoopgeluid met diepe bassen

Bezeten van muziek

 • Krachtige luidsprekers met dubbele baspijpen voor geweldig geluid

  Krachtige luidsprekers met dubbele baspijpen voor geweldig geluid

  Krachtige luidsprekers met Bass Reflex-systeem en dubbele baspijpen verbeteren de lage frequenties en leveren zuivere, diepe bastonen. U kunt het laagste gebrom en het diepste gebrul horen.

 • Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

  Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

  Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential spelen uw Blu-ray Discs af met geluid van zeer hoog niveau. Het geluid is bijna niet te onderscheiden van het origineel; u hoort dus wat de makers willen dat u hoort. Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential maken uw HD-entertainmentervaring compleet.

 • Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Ga volledig op in 3D-films in uw eigen woonkamer met deze Full HD 3D-TV. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generatie snel wisselende displays voor levensechte diepte en een realistisch beeld in 1080 x 1920 Full HD-resolutie. Met de speciale bril, waarvan het linker- en rechterglas synchroon met de wisselende beelden open en dicht gaan, wordt een Full HD 3D-effect verkregen in uw home cinema. U kunt tegenwoordig kiezen uit een uitgebreide collectie 3D-topfilms op Blu-ray. Daarnaast wordt Surround Sound bij Blu-ray niet gecomprimeerd en is het geluid bijna niet van de realiteit te onderscheiden.

 • Smart TV voor onlineservices en toegang tot multimedia op TV

  Smart TV voor onlineservices en toegang tot multimedia op TV

  De Philips home cinema en Blu-ray-speler met Smart TV biedt een scala aan geavanceerde functies, zoals Net TV, SimplyShare en MyRemote. Met Net TV beschikt u over allerlei online-informatie en entertainment op uw TV voor services zoals video-on-demand. Met SimplyShare hebt u vanuit uw gemakkelijke stoel toegang tot foto's, muziek en films op uw PC. U kunt uw home cinema bovendien bedienen met uw smartphone/tablet via de Philips MyRemote-app.

 • Sluit HDMI-apparaten aan via de HDMI-hub voor fantastisch geluid en beeld

  Sluit HDMI-apparaten aan via de HDMI-hub voor fantastisch geluid en beeld

  Met de extra HDMI-poorten van de HDMI-hub kunt u nog meer apparaten aansluiten op uw home cinema, zoals uw gameconsole of HD set-top box. Door de apparaten via de HDMI-hub aan te sluiten, kunt u voor al uw entertainment genieten van High Definition-geluid en -beeld.

 • Intuïtief afspelen en volumeregeling met bediening via touchscreen

  Intuïtief afspelen en volumeregeling met bediening via touchscreen

  Met de intuïtieve bediening via het touchscreen kunt u het volume en andere afspeelopties bedienen door eenvoudig op de aanraakgevoelige bedieningselementen op het voorpaneel te drukken.

 • Optie voor draadloze achterluidsprekers zonder kabelwirwar

  Optie voor draadloze achterluidsprekers zonder kabelwirwar

  Draadloze achterluidsprekers zorgen voor schaalbaarheid en mobiliteit bij het plaatsen van de luidsprekers. Deze luidsprekers zijn interferentievrij en leveren een puur Surround Sound zonder dat u last hebt van vervelende snoeren.

 • Het RMS-vermogen van 1000 W levert geweldig geluid voor films en muziek

  Het RMS-vermogen van 1000 W levert geweldig geluid voor films en muziek
Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in