NL
EN
1
Home cinema

2.1 home cinema

  2.1 home cinema

  Bezeten van muziek

  Een volledig nieuwe HD-ervaring met dit stijlvolle Philips Blu-ray home cinema-systeem HTS5220. Zachte dome-tweeters in de hoogwaardige luidsprekers leveren superieur geluid en optimale helderheid. Films kijken zal nooit meer hetzelfde zijn. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Bezeten van muziek

Een volledig nieuwe HD-ervaring met dit stijlvolle Philips Blu-ray home cinema-systeem HTS5220. Zachte dome-tweeters in de hoogwaardige luidsprekers leveren superieur geluid en optimale helderheid. Films kijken zal nooit meer hetzelfde zijn. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Bezeten van muziek

Levensecht geluid in perfecte stijl

 • Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Ga volledig op in 3D-films in uw eigen woonkamer met deze Full HD 3D-TV. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generatie snel wisselende displays voor levensechte diepte en een realistisch beeld in 1080 x 1920 Full HD-resolutie. Met de speciale bril, waarvan het linker- en rechterglas synchroon met de wisselende beelden open en dicht gaan, wordt een Full HD 3D-effect verkregen in uw home cinema. U kunt tegenwoordig kiezen uit een uitgebreide collectie 3D-topfilms op Blu-ray. Daarnaast wordt Surround Sound bij Blu-ray niet gecomprimeerd en is het geluid bijna niet van de realiteit te onderscheiden.

 • Kristalhelder geluid voor uitzonderlijk zuiver en gedetailleerd geluid

  Kristalhelder geluid voor uitzonderlijk zuiver en gedetailleerd geluid

  Met Philips Crystal Clear kunt u nu elk geluidsdetail waarnemen en waarderen, zoals het hoort te klinken en zoals de artiest of regisseur het heeft bedoeld. Crystal Clear geeft de geluidsbron weer - of dit nu een actiefilm, musical of live-uitvoering is - getrouw, nauwkeurig en zonder vervorming. Philips home cinema-systemen met Crystal Clear beperken de geluidsverwerking tot een minimum en behouden de zuiverheid van de oorspronkelijke audiocontent. Als resultaat worden uw orden getrakteerd op een grotere sonische accuratesse.

 • Zachte dome-tweeters voor zuiver geluid en spraakhelderheid

  Zachte dome-tweeters voor zuiver geluid en spraakhelderheid

  Zachte dome-tweeters geven heldere hoge en mid-range-frequenties weer die de algehele helderheid van het geluid uit de luidsprekers verbeteren.

 • Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

  Dolby TrueHD en DTS-HD voor een geweldige Surround Sound

  Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential spelen uw Blu-ray Discs af met geluid van zeer hoog niveau. Het geluid is bijna niet te onderscheiden van het origineel; u hoort dus wat de makers willen dat u hoort. Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential maken uw HD-entertainmentervaring compleet.

 • BD-Live* (Profile 2.0) voor weergaven van Blu-ray-bonusmateriaal op internet

  BD-Live* (Profile 2.0) voor weergaven van Blu-ray-bonusmateriaal op internet

  BD-Live breidt uw High Definition-wereld nog verder uit. Sluit uw Blu-ray Disc-speler aan op internet en ontvang actuele content. Er staan u spannende nieuwe dingen te wachten, zoals exclusieve downloadbare content, live gebeurtenissen, live chatten, gaming en online winkelen. Geniet van High Definition bij de weergave van Blu-ray Discs en BD-Live.

 • Hi-Speed USB 2.0-koppeling: video/muziek vanaf USB-sticks afspelen

  Hi-Speed USB 2.0-koppeling: video/muziek vanaf USB-sticks afspelen

  De Universal Serial Bus of USB is een protocolstandaard om PC's, randapparaten en consumentenelektronica-apparaten gemakkelijk te koppelen. Snelle USB-apparaten hebben een gegevensoverdrachtsnelheid tot 480 Mbps - veel hoger dan de 12 Mbps van oorspronkelijke USB-apparaten. Met Hi-Speed USB 2.0-koppeling hoeft u alleen uw USB-apparaat aan te sluiten en u bent klaar om de gewenste film, muziek of foto's weer te geven.

 • Optioneel dock voor het eenvoudig afspelen van uw iPod/iPhone

  Optioneel dock voor het eenvoudig afspelen van uw iPod/iPhone

  Bevestig dit dock aan uw home cinema-systeem en u geniet van de muziek, video's en afbeeldingen op uw iPod en iPhone. Het dock is als afzonderlijk accessoire verkrijgbaar.

 • Het RMS-vermogen van 400 W levert geweldig geluid voor films en muziek

  Het RMS-vermogen van 400 W levert geweldig geluid voor films en muziek
 • Elegant ontwerp met fraaie materialen die passen bij uw Flat TV

  Elegant ontwerp met fraaie materialen die passen bij uw Flat TV
 • Geschikt voor Wi-Fi voor toegang tot al uw entertainment

  Geschikt voor Wi-Fi voor toegang tot al uw entertainment
Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in