NL
EN
1
Niet-gecategoriseerd

2.1 home cinema

  2.1 home cinema

  Krachtig bioscoopgeluid met diepe bassen

  Haal het beste geluid uit uw home cinema met deze dynamische schuine 3D-luidsprekers! Gebruik het innovatieve Philips home cinema-systeem HTB6251D voor al uw favoriete entertainment, inclusief 3D Blu-ray. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Krachtig bioscoopgeluid met diepe bassen

Haal het beste geluid uit uw home cinema met deze dynamische schuine 3D-luidsprekers! Gebruik het innovatieve Philips home cinema-systeem HTB6251D voor al uw favoriete entertainment, inclusief 3D Blu-ray. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Krachtig bioscoopgeluid met diepe bassen

Bezeten van muziek

 • Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Full HD 3D Blu-ray voor een overweldigende 3D-filmervaring

  Ga volledig op in 3D-films in uw eigen woonkamer met deze Full HD 3D-TV. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generatie snel wisselende displays voor levensechte diepte en een realistisch beeld in 1080 x 1920 Full HD-resolutie. Met de speciale bril, waarvan het linker- en rechterglas synchroon met de wisselende beelden open en dicht gaan, wordt een Full HD 3D-effect verkregen in uw home cinema. U kunt tegenwoordig kiezen uit een uitgebreide collectie 3D-topfilms op Blu-ray. Daarnaast wordt Surround Sound bij Blu-ray niet gecomprimeerd en is het geluid bijna niet van de realiteit te onderscheiden.

 • Ingebouwde Wi-Fi om draadloos van uw aangesloten media te genieten

  Ingebouwde Wi-Fi om draadloos van uw aangesloten media te genieten

  Dankzij de ingebouwde Wi-Fi kunt u genieten van allerlei populaire onlineservices. U sluit uw home cinema gewoon rechtstreeks op uw thuisnetwerk aan. U hebt toegang tot fantastische websites met films, foto's, infotainment en andere onlinecontent speciaal voor uw TV.

 • Aansluiten op HDMI x 2 voor geweldige beeld- en geluidskwaliteit

  Aansluiten op HDMI x 2 voor geweldige beeld- en geluidskwaliteit

  Geniet van levensechte 3D-weergave en Crystal Clear 5.1- of 7.1-audio, gewoon door de audio-uitgang van onze speler aan te sluiten op uw niet-3D AV-ontvanger.

 • Internetradio voor het genot van onlineradiozenders

  Internetradio voor het genot van onlineradiozenders

  Internetradio is een service voor audio-uitzendingen via internet. Sommige internetzenders zijn gelieerd aan een traditioneel (terrestrial) radiostation of -netwerk; andere internetzenders zijn onafhankelijk en bestaan alleen op internet. Met internetradio geniet u van toegang tot onlineradiozenders van over de hele wereld en kunt u luisteren naar allerlei genres, zoals nieuws, sport en entertainment, maar ook naar favoriete of specialistische zenders.

 • Intuïtief afspelen en volumeregeling met bediening via touchscreen

  Intuïtief afspelen en volumeregeling met bediening via touchscreen

  Met de intuïtieve bediening via het touchscreen kunt u het volume en andere afspeelopties bedienen door eenvoudig op de aanraakgevoelige bedieningselementen op het voorpaneel te drukken.

 • Het RMS-vermogen van 500 W levert geweldig geluid voor films en muziek

  Het RMS-vermogen van 500 W levert geweldig geluid voor films en muziek
 • Crystal Clear Sound voor fantastische zuiverheid en realiteit

  Crystal Clear Sound voor fantastische zuiverheid en realiteit
 • Draadloos muziek van uw muziekapparaten streamen via Bluetooth

  Draadloos muziek van uw muziekapparaten streamen via Bluetooth
 • Afspelen en opladen van uw iPod/iPhone via USB

  Geniet van uw favoriete muziek tijdens het opladen van uw iPod/iPhone! Sluit eenvoudig uw iPod/iPhone met de USB-kabel aan op de USB-poort van het home cinema-systeem. Zo laadt uw iPod/iPhone op tijdens het afspelen en kunt u genieten u van uw muziek en zonder dat u zicht zorgen hoeft te maken of de accu van uw Apple-apparaat leeg raakt.

 • Dolby TrueHD Digital Plus voor HiFi Surround Sound

  Dolby TrueHD Digital Plus biedt hoogwaardige audio voor uw home cinema. Het geluid is bijna niet te onderscheiden van het origineel; u hoort dus wat de makers willen dat u hoort. Dolby TrueHD maakt uw HD-entertainmentervaring compleet.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in