NL
EN
1
Home Audio

Mini-HiFi-systeem

  Mini-HiFi-systeem

  Bezeten van muziek

  Voor onbeperkt muziekplezier biedt dit hifi-minisysteem van Philips een wisselaar voor 3 CD's, 30 uur aan non-stop afspelen en de mogelijkheid om al uw muziek van CD's, radio en karaoke rechtstreeks naar een USB-apparaat te rippen. Daarnaast zorgen Max Sound en Dynamic Bass Boost voor een geweldig geluid! Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Bezeten van muziek

Voor onbeperkt muziekplezier biedt dit hifi-minisysteem van Philips een wisselaar voor 3 CD's, 30 uur aan non-stop afspelen en de mogelijkheid om al uw muziek van CD's, radio en karaoke rechtstreeks naar een USB-apparaat te rippen. Daarnaast zorgen Max Sound en Dynamic Bass Boost voor een geweldig geluid! Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Mini-HiFi-systeem

600 W, subwoofer, Wisselaar voor 3 discs FWM608/12 Soortgelijke producten zoeken

Bezeten van muziek

 • MAX Sound voor een krachtiger geluid

  MAX Sound voor een krachtiger geluid

  De MAX Sound-technologie versterkt de bas, maximaliseert de volumeprestaties en creëert een indrukwekkende luisterervaring met slechts één druk op de knop. De geavanceerde elektronische circuits kalibreren bestaande geluids- en volume-instellingen en bas en volume worden maximaal versterkt zonder dat dit leidt tot vervorming. Zowel het geluidsspectrum als het volume wordt merkbaar versterkt, wat leidt tot een krachtig geluid dat de muziek een extra dimensie geeft.

 • Dubbele versterker voor betere geluidsprestaties

  Dubbele versterker voor betere geluidsprestaties

  De dubbele versterker verbetert de geluidsprestaties door intermodulatie tussen de woofer en tweeter te verminderen. Iedere omvormer beschikt namelijk over een eigen versterker. Het resultaat is een diep en krachtig basgeluid met maximaal effect zonder invloed op de hogere frequenties, zodat die zuiver en gedetailleerd blijven. De nauwkeurige, actieve crossover zorgt voor betere regulering van de fase- en frequentierespons van iedere omvormer, wat zorgt voor een beter gebalanceerd en natuurlijker geluid.

 • MP3/WMA-CD, CD en CD-RW afspelen

  MP3/WMA-CD, CD en CD-RW afspelen

  Met audiocompressietechnologie kunnen grote digitale muziekbestanden tot 10 keer worden verkleind zonder dat de geluidskwaliteit drastisch verslechtert. MP3 en WMA zijn twee compressieformaten waarmee u een wereld aan muziek kunt afspelen op uw Philips-speler. Download MP3- of WMA-nummers vanaf legale muziekwebsites op internet of rip uw audio-CD's naar MP3- of WMA-bestanden en breng deze over naar uw speler.

 • MP3 Link voor het afspelen van draagbare muziek

  MP3 Link voor het afspelen van draagbare muziek

  Met MP3 Link-connectiviteit kunt u MP3-bestanden direct vanaf draagbare mediaspelers afspelen. Zo kunt u genieten van uw favoriete muziek in de superieure geluidskwaliteit die het audiosysteem levert. MP3 Link is bovendien zeer handig omdat u uw draagbare MP3-speler alleen maar op het audiosysteem hoeft aan te sluiten.

 • Directe weergave van MP3/WMA-muziek vanaf USB

  Directe weergave van MP3/WMA-muziek vanaf USB

  Met de directe weergave vanaf USB sluit u uw USB-apparaat gewoon aan op de USB-poort van uw Philips-apparaat om uw digitale muziek rechtstreeks vanaf het Philips-apparaat af te spelen.

 • Karaoke voor eindeloos zingplezier

  Karaoke voor eindeloos zingplezier

  De karaokefunctie op uw DVD-speler biedt u eindeloos entertainment en maximaal audio- en zingplezier. U kunt ook uw zang aanvullen met een ‘echo’-effect. Met de toetsbediening kiest u de optimale toon voor uw eigen vocale bereik.

 • Handige wisselaar voor 3 discs

  Handige wisselaar voor 3 discs

  Met een wisselaar voor 3 discs voor het afspelen van muziek kunt u op elk moment kiezen uit drie verschillende CD's in het apparaat. Dankzij deze handige functie kunt u van meerdere soorten muziek genieten, zonder kostbare tijd te verliezen aan het wisselen van CD's.

 • Totaal uitgangsvermogen van 600 W RMS

  Dit systeem heeft een totaal uitgangsvermogen van 600 W RMS. RMS staat voor Root Mean Square, wat een veelgebruikte maat is voor audiovermogen, ofwel het elektrische vermogen dat van een audioversterker naar een luidspreker wordt overgebracht, gemeten in watt. De hoeveelheid elektrisch vermogen die wordt afgeleverd en de gevoeligheid van de luidspreker bepalen het gegenereerde geluidsvermogen. Hoe hoger het wattage, hoe groter het geluidsvermogen dat door de luidspreker wordt uitgezonden.

 • Rip-plus voor MP3-opnamen met één druk op de knop vanaf meerdere bronnen

  Dankzij deze slimme functie kunt u de door u gewenste muziek van CD's, cassettes (indien van toepassing) of ander apparaat met een lijningang rippen via het hifisysteem rechtstreeks naar uw USB-apparaat en SD-kaart (indien van toepassing) in MP3-indeling zonder tussenkomst van een PC.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in