NL
EN
1
Draagbare audio

Draagbare MP3-CD-speler

  Draagbare MP3-CD-speler

  Platte MP3-CD-speler

  De platte en chique MP3-CD-speler eXp3463 wordt inclusief oplaadstation geleverd. Haal het meeste uit uw collectie met tot wel 45 uur non-stop MP3/WMA-muziek en een LCD-afstandsbediening die informatie over artiesten en nummers weergeeft.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Platte MP3-CD-speler

De platte en chique MP3-CD-speler eXp3463 wordt inclusief oplaadstation geleverd. Haal het meeste uit uw collectie met tot wel 45 uur non-stop MP3/WMA-muziek en een LCD-afstandsbediening die informatie over artiesten en nummers weergeeft.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Platte MP3-CD-speler

met oplaadstation en draagbare afstandsbediening

 • MP3 en WMA afspelen

  MP3 en WMA afspelen

  Met audiocompressietechnologie kunnen grote digitale muziekbestanden tot 10 keer worden verkleind zonder dat de geluidskwaliteit drastisch verslechtert. MP3 en WMA zijn twee compressieformaten waarmee u een wereld aan muziek kunt afspelen op uw GoGear-speler. Download MP3- of WMA-nummers vanaf legale muziekwebsites op internet of rip uw audio-CD's naar MP3- of WMA-bestanden en breng deze over naar uw speler.

 • 200 seconden Magic ESP™

  200 seconden Magic ESP™

  Magic Electronic Skip Protection™ is een handige functie waarmee u voorkomt dat muziek overslaat als uw MP3-CD-speler schokken ondervindt tijdens het joggen of wanneer u onderweg bent. Apparaten met Magic Electronic Skip Protection™ hebben een intelligente elektronische buffer die allerlei digitale muziekformaten zoals MP3, WMA en CDDA kan opslaan. De buffer past de inhoud van de disc en de draaisnelheid van de laser automatisch aan en garandeert zo ongestoord luisterplezier.

 • Digital Dynamic Bass Boost voor optimale bas bij elk volume

  Digital Dynamic Bass Boost voor optimale bas bij elk volume

  Digital Dynamic Bass Boost is een intelligente bass booster die een maximale basversterking geeft. Bij een hoog volume levert dat geen geluidsvervorming op en bij een laag volume wordt niet ingeleverd op de lage basfrequenties. Technologisch geavanceerde elektronica houdt continu het volume en de bas in de gaten en stelt beide heel nauwkeurig af om vervorming te voorkomen. Zo wordt een geoptimaliseerde bas verkregen. Met Digital Dynamic Bass Boost kunt u genieten van ongehoorde basweergave, ongeacht het geluidsvolume.

 • Speel CD's, CD-R en CD-RW af

  Philips staat bekend als fabrikant van producten die compatibel zijn met veel typen discs. Met dit audiosysteem kunt u genieten van muziek op CD, CD-R en CD-RW. Op één cd past maximaal 10 uur muziek. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) betekent dat uw audiosysteem zowel CD-Recordable (CD-R) als CD-Rewritable (CD-RW) kan afspelen. Op CD-R-discs kunt u één keer iets opnemen en u kunt ze afspelen op elke willekeurige audio-CD-speler. CD-RW-discs daarentegen zijn geschikt voor meerdere keren opnemen of beschrijven, en u kunt ze alleen afspelen op een compatibele audio-CD-speler.

 • Compact en handig oplaadstation

  Geniet van het gemak van dit compacte en draagbare oplaadstation, waarin uw CD-speler gemakkelijk kan worden opgeladen. Dit oplaadstation past op elk bureau en kan overal worden neergezet. Als u de AC/DC-adapter aansluit op het oplaadstation, wordt het LED-lampje rood om te laten zien dat uw CD-speler wordt opgeladen. Het LED-lampje wordt groen zodra de oplaadbare batterijen in de speler volledig zijn opgeladen. Als uw speler volledig is opgeladen, kunt u weer genieten van uw muziek.

Alle specificaties bekijken
 • De levensduur van de batterij hangt af van het gebruik en de instellingen.
 • Windows Media en het Windows-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 • Gebaseerd op een WMA-codering van 64 kbps.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in