NL
EN
1
Mediaspelers

DVD-/SACD-speler

  DVD-/SACD-speler

  Verruim uw ervaring met High Definition

  De allernieuwste audio- en videotechniek laat u nog intenser genieten van films en muziek

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verruim uw ervaring met High Definition

De allernieuwste audio- en videotechniek laat u nog intenser genieten van films en muziek

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Verruim uw ervaring met High Definition

 • Digitale HDMI-uitvoer voor een eenvoudige aansluiting met slechts één kabel

  Digitale HDMI-uitvoer voor een eenvoudige aansluiting met slechts één kabel

  HDMI staat voor High Definition Multimedia Interface. Dit is een directe digitale verbinding voor digitale HD-video en digitale meerkanaalsaudio. HDMI levert een perfecte beeld- en geluidskwaliteit zonder enige ruis, doordat het signaal niet naar analoog hoeft te worden omgezet. HDMI is volledig compatibel met oude versies van DVI (Digital Video Interface).

 • 216 MHz/12-bits video upsampling voor een betere beeldkwaliteit

  Video upsampling is een technologie die vervorming tegengaat om de beeldkwaliteit spectaculair te verbeteren.

 • DCDi™ van Faroudja en Digital Crystal Clear

  Digital Crystal Clear is een pakket beeldinnovaties waarmee de beeldkwaliteit digitaal wordt bewerkt en geoptimaliseerd. Levert een optimale kleur, scherpte en contrast.

 • Meerkanaals Super Audio-CD voor totaal muziekgenot

  Meerkanaals SACD is een nieuw muziekformaat dat een muziekweergave van zeer hoge kwaliteit biedt. Het 5.1 meerkanaals Surround Sound en de volledige compatibiliteit met gewone CD's zorgen voor ongeëvenaarde geluidsprestaties en ongekend luisterplezier.

 • Metalen chassis en circuit voor optimale audioprestaties

  De speler heeft versterkte chassis door uitgebreide ondersteuning en afscherming om de negatieve effecten van mogelijke EMI en trilling te verlagen. Het audiocircuit is opgebouwd uit hoogwaardige audiocomponenten die aan de hand van uitgebreide subjectieve luistertesten zijn geselecteerd, en door uitstekende meetresultaten worden ondersteund. De componenten in het bewuste audiopad zijn zorgvuldig gekozen en op elkaar afgestemd voor superieure geluidsprestaties.

 • DSD upsampling voor een aangenamer geluid vanaf uw CD's

  DSD upsampling is een technologie voor geluidsverwerking waarmee het signaal van een standaard audio-CD wordt omgezet en verbeterd, wat een helder, aangenaam geluid oplevert.

 • Geavanceerd basbeheer voor een optimale basweergave

  Geavanceerd basbeheer is een functie waarmee gebruikers de baseigenschappen van het systeem, zoals de scheidingsfrequentie en steilheid van het wisselfilter, nauwkeurig kunnen instellen om de best mogelijke basweergave in hun kamer te krijgen, ongeacht de grootte van deze kamer en de apparatuur.

 • Enkele AV-aansluiting op uw TV of projector via HDMI

  HDMI staat voor High Definition Multimedia Interface. Dit is een directe digitale verbinding voor digitale HD-video en digitale meerkanaalsaudio. HDMI levert perfecte beeld- en geluidskwaliteit zonder enige ruis, omdat het signaal niet naar analoog hoeft te worden omgezet. HDMI is volledig compatibel met oude versies van DVI.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in