NL
EN
1
Draagbare audio

Fidelio

Philips Fidelio

Draadloze SoundSphere-luidsprekers

  Philips Fidelio

  Draadloze SoundSphere-luidsprekers

  Voel de emotie van een liveoptreden

  Laat uw muziek tot leven komen met het diepe, natuurlijke geluid van de akoestische SoundSphere-technologieën. Met deze elegante Philips DS9830W-luidsprekers met AirPlay streamt u liedjes vanaf uw iPod, iPhone, iPad en iTunes. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Voel de emotie van een liveoptreden

Laat uw muziek tot leven komen met het diepe, natuurlijke geluid van de akoestische SoundSphere-technologieën. Met deze elegante Philips DS9830W-luidsprekers met AirPlay streamt u liedjes vanaf uw iPod, iPhone, iPad en iTunes. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Fidelio Draadloze SoundSphere-luidsprekers

met AirPlay DS9830W/10 Soortgelijke producten zoeken

Voel de emotie van een liveoptreden

met dit geluidssysteem

 • SoundSphere voor natuurlijk, dieper geluid en een breder klankbereik

  SoundSphere voor natuurlijk, dieper geluid en een breder klankbereik

  Muziek in al zijn glorie: SoundSphere brengt elke noot zoals de artiest het bedoeld had. SoundSphere zorgt voor helder, natuurgetrouw en dieper geluid met een breder klankbereik. Het resultaat is levensecht geluid dat u het gevoel geeft alsof de artiesten voor u staan. Iedere SoundSphere-luidspreker beschikt over een tweeter die boven de luidsprekerkast hangt en die het geluid duidelijker in alle richtingen verspreidt. Dankzij de nauwkeurige audiocrossover en de zorgvuldig geplaatste woofer is de interferentie bovendien minimaal en kunt u dus genieten van een nog natuurlijker geluid.

 • FullSound versterkt geluid tot in de details voor een rijk en krachtig geluid

  FullSound versterkt geluid tot in de details voor een rijk en krachtig geluid

  De FullSound-technologie van Philips gebruikt de nieuwste digitale signaalverwerking die muziek natuurlijker en krachtiger laat klinken. Muziek wordt dynamisch geanalyseerd en geoptimaliseerd, zodat u kunt genieten van alle details en warmte van de muziek.

 • SoundCurve voor uitmuntende geluidsweergave

  SoundCurve voor uitmuntende geluidsweergave

  De zorgvuldig ontworpen gewelfde achterzijde van deze Philips docking-luidspreker creëert een zeer effectieve akoestische structuur voor geluidsweergave. De ronding maakt de luidsprekerkast sterker, vermindert de interne resonantie en elimineert geluidstrillingen en -vervorming. U geniet van prachtig kristalhelder geluid uit schitterende luidsprekers.

 • Bas-reflexontwerp voor een diepe, strakke basweergave

  Bas-reflexontwerp voor een diepe, strakke basweergave

  Het bas-reflexsysteem maakt gebruik van een baspijp die is afgestemd op het akoestische volume van de luidsprekerkast en zorgt voor diepe basgeluiden in een compacte behuizing. De baspijp is zorgvuldig ontworpen voor een goede luchtstroom en voor een diepe en krachtige bas, zelfs bij luide volumes, waarbij luchtturbulentie die vervorming kan veroorzaken, wordt geminimaliseerd.

 • Muziek streamen met draadloze AirPlay-technologie

  Muziek streamen met draadloze AirPlay-technologie

  Met AirPlay kunt u uw gehele iTunes-muziekcollectie naar uw Fidelio-basisstation streamen. Speel de muziek draadloos vanaf iTunes op uw computer, iPhone, iPad of iPod touch af naar iedere AirPlay-compatibele luidspreker in uw huis. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de luidsprekers zijn aangesloten op het Wi-Fi-netwerk. Met AirPlay kunt u uw muziek ook gelijktijdig op iedere luidspreker in iedere kamer afspelen. Luister wanneer u maar wilt naar uw favoriete nummers, waar u zich in huis ook bevindt.

 • Stream miljoenen nummers naar uw luidsprekers met Spotify

  Stream miljoenen nummers naar uw luidsprekers met Spotify

  Spotify is een betere manier om naar muziek te luisteren. U hebt direct toegang tot miljoenen nummers. Klik op afspelen om ze te beluisteren. Het Premium Spotify-account op iOS-apparaten biedt een functie waarmee u via uw Spotify-app muziek kunt kiezen en die via de luidsprekers kunt beluisteren zonder dat activiteiten op uw mobiele apparaten worden onderbroken en zonder de batterij leeg te trekken.

 • SoundStudio-app voor volledige controle over audio-instellingen

  SoundStudio-app voor volledige controle over audio-instellingen

  Geniet nu van muziek zoals u die graag hoort. SoundStudio geeft u de controle over uw muziek in de palm van uw handen. Hiermee past u elk geluidsaspect via uw iPhone aan, met eenvoudige en intuïtieve bedieningselementen. Nu kunt u het gewenste geluid tot in details instellen en uw favoriete nummers opnieuw tot leven laten komen. Met SoundStudio kunt u ook luisteren naar duizenden internetradiozenders over de hele wereld, waardoor uw muziekervaring nog verder wordt verbreed.

 • Totaal uitgangsvermogen van 2 x 50 W RMS

  Totaal uitgangsvermogen van 2 x 50 W RMS

  RMS betekent Root Mean Square, een meeteenheid voor het audiovermogen, of eigenlijk het elektrisch vermogen dat wordt overgedragen van een audioversterker of een luidspreker. RMS wordt gemeten in watt. De hoeveelheid elektrisch vermogen die wordt geleverd aan de luidspreker en de gevoeligheid van de luidspreker bepalen hoeveel geluidsvermogen er wordt gegenereerd. Eenvoudig gezegd komt het erop neer dat versterkers worden beperkt door de elektrische energie die ze kunnen versterken en luidsprekers door de hoeveelheid elektrische energie die ze kunnen omzetten in geluidsenergie zonder het audiosignaal te vervormen. Hoe hoger het wattage, hoe beter het geluidsvermogen van de luidspreker.

 • Audio-ingang voor gemakkelijke aansluiting op vrijwel elk elektronisch apparaat

  Audio-ingang voor gemakkelijke aansluiting op vrijwel elk elektronisch apparaat
Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in