Draadloze telefoon

  Draadloze telefoon

  Welkom in de gekleurde wereld

  Het rijke kleurenscherm brengt de 5-serie tot leven door een nieuwe dimensie toe te voegen aan het bellen. Kleuren vereenvoudigen niet alleen de navigatie in het pictogrammenmenu, maar voegen ook meer diepte toe aan de bijbehorende functies.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Welkom in de gekleurde wereld

 • Polyfone ringtones voor een natuurlijker en realistischer geluid

  Met een polyfone ringtone kan de telefoon veel tonen gelijktijdig afspelen, waardoor nauwkeurige geluidsprestaties mogelijk zijn. Door de luidspreker van de telefoon klinken deze polyfone ringtones als echte muziek.

 • Gratis intercom - gratis interne gesprekken tussen handsets

  U hoeft niet alles te laten vallen waarmee u bezig bent om de handset aan uw zoon te gaan geven wanneer een van zijn vrienden belt: u kunt gewoon gratis de handset in zijn slaapkamer bellen en het gesprek doorverbinden.

 • Compleet telefoonpakket, inclusief basisstation en 2 handsets

  Een handig Plug & Play-telefoonpakket, inclusief basisstation en 2 handsets.

 • Instelbare achtergrond

  Een plaatje zegt zo veel meer dan woorden. Blader door de keur aan afbeeldingen in de handset en kies de afbeelding die het beste past bij uw stemming van die dag om deze als achtergrond op uw scherm weer te geven.

 • Kleurenmenu met pictogrammen

  Alle functies zijn verdeeld over meerdere menu-items die door een gekleurd pictogram worden weergegeven. Dit vereenvoudigt de navigatie en het gebruik van de telefoon.

 • Luidsprekertelefoon - handsfree praten

  De handsfree modus maakt gebruik van een ingebouwde luidspreker om de stem van de beller te versterken, zodat u tijdens een gesprek kunt praten en luisteren zonder de telefoon aan uw oor te houden. Dit is vooral nuttig als u het gesprek met meerdere mensen wilt volgen of als u tijdens het gesprek aantekeningen wilt maken.

 • Vrijwel storingsvrij

  Dankzij een geavanceerde digitale technologie kunnen andere apparaten tijdens het bellen geen storingen veroorzaken.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in