Draadloze telefoon

  Draadloze telefoon

  Verbluffend geluid

  Eenvoudig bellen zonder een fortuin kwijt te zijn.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verbluffend geluid

 • Gratis intercom - gratis interne gesprekken tussen handsets

  U hoeft niet alles te laten vallen waarmee u bezig bent om de handset aan uw zoon te gaan geven wanneer een van zijn vrienden belt: u kunt gewoon gratis de handset in zijn slaapkamer bellen en het gesprek doorverbinden.

 • Praat door de telefoon zonder de handset vast te houden

  Met de handsfree-luidsprekertelefoon kunt u met de telefoon een gesprek voeren en ondertussen toch met iets anders bezig zijn, ongeacht waar u bent. De luidspreker en microfoon zitten op de voorkant van de handset, dus is het net alsof u oog in oog staat met uw gesprekspartner.

 • Realistisch klinkende instrumentale ringtones

  In plaats van de traditionele scherpe ringtonen kunt u ook instrumentale melodieën installeren op de telefoon. Deze klinken heel wat aangenamer.

 • De naam en het nummer van degene die belt, verschijnt op het scherm

  De naam van de persoon of het bedrijf waardoor u wordt gebeld, verschijnt op het scherm van de telefoon. Zowel de naam van iemand die voor het eerst belt als die van iemand die vooraf in de telefoon is geprogrammeerd kan worden weergegeven.

 • Wijs een naam aan een nummer toe in het telefoonboek

  U hoeft niet alle nummers van familie en vrienden uit het hoofd te leren. Wijs gewoon een naam toe aan een nummer, zodat u alleen de naam hoeft op te zoeken en het nummer vervolgens automatisch wordt weergegeven.

 • Lokaliseer uw headset door deze over te laten gaan bij oproep

  U hoeft niet langer het hele huis te doorzoeken, bel gewoon de handset op door op de speciale toets te drukken op het basisstation. De handset gaat over en u weet waar hij verborgen is.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in