Draadloze telefoon

  Draadloze telefoon

  Onweerstaanbaar eenvoudig

  De DECT1-serie is speciaal ontworpen voor mensen die eenvoud waarderen. Deze telefoon ziet er goed uit, is gebruiksvriendelijk en betrouwbaar, en is zeer aantrekkelijk geprijsd. Gewoonweg onweerstaanbaar!

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Onweerstaanbaar eenvoudig

 • Weergave van het telefoonnummer

  Het nummer van degene die u wilt bellen wordt weergegeven op het scherm van de telefoon. Zo kunt u het controleren voordat u daadwerkelijk gaat bellen.

 • Het scherm geeft de informatie weer van degene die u belt

  Als u wilt weten wie er belt voordat u de telefoon opneemt, is nummerherkenning de oplossing voor u. U kunt het nummer (of de naam) van degene die belt zien, waardoor u kunt beslissen of u de telefoon wilt opnemen of niet. Het nummer wordt niet weergegeven als het een privénummer is of als het nummer niet beschikbaar is. Deze service is afhankelijk van het land en het netwerk en vereist een abonnement bij uw netwerkoperator.

 • Lokaliseer uw headset door deze over te laten gaan bij oproep

  U hoeft niet langer het hele huis te doorzoeken, bel gewoon de handset op door op de speciale toets te drukken op het basisstation. De handset gaat over en u weet waar hij verborgen is.

 • Realistisch klinkende instrumentale ringtones

  In plaats van de traditionele scherpe ringtonen kunt u ook instrumentale melodieën installeren op de telefoon. Deze klinken heel wat aangenamer.

 • Crystal Clear geluidskwaliteit

  Door het gebruik van digitale communicatie zijn interferentie en ruis vrijwel verdwenen. Achtergelaten berichten op het antwoordapparaat zijn daardoor goed verstaanbaar, en er kan zelfs muziek op worden opgenomen en weergegeven.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in