NL
EN
1
Home Audio

Wekker

  Leuke sprekende klok

  Tik tak zegt de sprekende klok! Druk op de knop op de Philips-klok voor tijdmeldingen in het Engels, Frans of Duits. In gamemodus worden willekeurige tijden en het juiste antwoord weergegeven. Een LED-lampje wordt rood of groen wanneer het tijd is om te slapen of wakker te worden.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Leuke sprekende klok

Tik tak zegt de sprekende klok! Druk op de knop op de Philips-klok voor tijdmeldingen in het Engels, Frans of Duits. In gamemodus worden willekeurige tijden en het juiste antwoord weergegeven. Een LED-lampje wordt rood of groen wanneer het tijd is om te slapen of wakker te worden.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Leuke sprekende klok

 • Directe spraakopdrachten voor de tijd in het Engels, Frans of Duits

  Directe spraakopdrachten voor de tijd in het Engels, Frans of Duits

  Hoe laat is het? Laat het de pratende Philips-klok u vertellen. Als u op de grote knop "Tijd aangeven" drukt, vertelt de drietalige klok hoe laat het is, in het Engels, Frans of Duits. Stel eenvoudig de taalkeuzeschakelaar in op de taal van uw keuze. Of uw kind nu te jong is klok om te kunnen kijken, of het gewoon leuk vindt om te horen hoe laat het is; deze klok zorgt voor eindeloos plezier. Kinderen leren met deze klok instinctief hoe ze klok moeten kijken. Sterker nog, misschien leren ze het zelfs in verschillende talen.

 • Gamemodus om op een leuke manier te leren klokkijken

  Gamemodus om op een leuke manier te leren klokkijken

  Maak het leren leuk met deze pratende klok. Sla op de "Game"-knop en de klok gaat in gamemodus. Er wordt een willekeurige tijd in analoge of digitale weergave getoond en de klok wacht tot uw kind de tijd zo heeft ingesteld dat deze hieraan gelijk en op de knop "Tijd aangeven" heeft gedrukt. Als het antwoord juist is, juicht de klok; zo niet, dan maakt de klok grappige geluiden en moedigt hij het kind aan het nog een keer te proberen. Gamemodus helpt kinderen zowel in analoge als digitale weergave en in verschillende talen klok te kijken. Laat uw kind vandaag nog sneller en leuker leren.

 • Grappige geïntegreerde geluiden om mee te gaan slapen en om mee wakker te worden

  Grappige geïntegreerde geluiden om mee te gaan slapen en om mee wakker te worden

  Deze Philips-klok wordt geleverd met grappige geluiden speciaal voor jongeren. Stel de wekker in en breng uw kind met een slaapliedje of de kalmerende geluiden van een bos in de juiste stemming om te gaan slapen. Laat een haan uw kind s ochtends wakker kraaien. De klok heeft vijf geïntegreerde geluiden, inclusief een normale zoemer. Naast de fabelachtige geluiden beschikt de klok over rode of groene indicatoren om iedereen eraan te helpen herinneren dat het bedtijd is, of juist tijd om op te staan.

 • Verborgen beveiligingsniveaus voor ouders voor beveiligde instellingen

  Verborgen beveiligingsniveaus voor ouders voor beveiligde instellingen

  Met Philips houdt u de touwtjes in handen. Knoppen voor geavanceerde instellingen zijn verborgen onder de bovenklep, buiten het bereik van jonge kinderen. Met deze knoppen bedient u functies als alarmen voor slapen gaan en opstaan, taalmodus en helderheid. De klok is zo ontworpen dat u kind hem veilig kan gebruiken. Doordat alleen de grote leerknoppen bereikbaar zijn, leert uw kind volgens uw instellingen klokkijken.

 • Tweevoudig alarm met indicatoren voor het slapen gaan en ontwaken

  Tweevoudig alarm met indicatoren voor het slapen gaan en ontwaken

  Verlicht de momenten van slapen gaan en opstaan met een hele andere klok. Deze Philips-klokradio met tweevoudig alarm is uitgerust met speciale lampjes en wekgeluiden. Stel de tijd in om te gaan slapen. Als de tijd om te gaan slapen nadert, licht het display eerst enkele minuten rood op ter herinnering dat het bedtijd is. Als de wekker afgaat, wordt het display groen. Een scala aan speciaal gekozen geluiden werkt samen met deze gekleurde lampjes, om uw kinderen eraan te herinneren dat het bedtijd is, of juist tijd om op te staan.

 • Instelbare helderheid van het scherm voor extra comfort

  Instelbare helderheid van het scherm voor extra comfort

  U kunt de speeltijd van de Philips-radio eenvoudig regelen door het gewenste aantal minuten in te stellen op de digitale timer. De tijd telt automatisch terug en de radio wordt aan het eind van de sessie uitgeschakeld.

 • Op een prettige manier wakker worden met Gentle Wake

  Op een prettige manier wakker worden met Gentle Wake

  Begin de dag goed door voorzichtig wakker te worden bij een geleidelijk toenemend alarmvolume. De normale alarmsignalen met een vooraf ingesteld volume zijn of te zacht om u wakker te maken of zo onaangenaam hard dat u wakker schrikt. Kies ervoor om te worden gewekt door uw favoriete muziek of radiozender of door het zoemeralarm. Het alarmvolume van Gentle Wake neemt geleidelijk toe van zeer laag tot redelijk hoog, zodat u langzaam wakker wordt.

 • Zowel analoge als digitale tijdweergave

  U hebt de tijd altijd aan uw zijde met deze klok met tweevoudige tijdweergave. Gelijktijdige analoge en digitale tijdweergave: de digitale weergave in het midden en de analoge weergave in een hoek. U kunt zelfs kiezen tussen 12-uurs- en 24-uursweergave, zodat u op uw manier kunt zien hoe laat het is.

 • Voedingseenheid

  Voorziet het apparaat via een stopcontact van stroom.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in