1

PhotoFrame

    -{discount-percentage}%

    PhotoFrame

    Al uw herinneringen draadloos delen

    Hoeveel digitale foto's staan er op uw PC/Mac? Wedden dat het er heel veel zijn? Met het draadloze digitale Philips PhotoFrame™ kunt u de hele verzameling rechtstreeks en draadloos vanaf de computer streamen of overbrengen. Bekijk alle voordelen

    Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Al uw herinneringen draadloos delen

Hoeveel digitale foto's staan er op uw PC/Mac? Wedden dat het er heel veel zijn? Met het draadloze digitale Philips PhotoFrame™ kunt u de hele verzameling rechtstreeks en draadloos vanaf de computer streamen of overbrengen. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

b2c.p17-shop-able-accessories.title

Alle accessoires bekijken

PhotoFrame

Total:

PhotoFrame

20, 3 cm (8") LCD-scherm, Beeldverhouding 4:3 8FF3WMI/00 Soortgelijke producten zoeken

Al uw herinneringen draadloos delen

Met twee klikken is de draadloze verbinding met het PhotoFrame ingesteld

WiFi Protected Setup zorgt voor een eenvoudige en uiterst veilige manier om een draadloze verbinding tot stand te brengen tussen uw draadloze PhotoFrame en en uw draadloze router. U hoeft alleen op de WPS-knop op de draadloze router en op het PhotoFrame te drukken en de installatie is voltooid.

Draadloos al uw foto's op uw PC streamen en weergeven

Met een PhotoFrame dat het draadloos streamen van foto's ondersteunt, hoeft u niet alle foto's op het PhotoFrame zelf op te slaan. U kunt al uw foto's van uw PC of van internet naar uw PhotoFrame streamen. Op het PhotoFrame kunt u dan eenvoudig door deze foto's bladeren en u hoeft u nooit meer zorgen te maken over de opslagcapaciteit van het PhotoFrame.

Foto's draadloos overbrengen door deze te verslepen

PhotoFrame Manager - draadloos: met deze fotobeheersoftware kunt u uw albums en foto's weergeven, beheren en organiseren. PhotoFrame Manager is geschikt voor Windows XP, Windows Vista en Mac OS X en is compatibel met iPhoto-software. De software zorgt voor een draadloze overdracht van uw foto's naar uw draadloze PhotoFrame. U hoeft ze alleen maar te verslepen.

imagen Pro voor scherpe, levendige en natuurlijke huidskleuren

De unieke imagen-fotoverbeteringstechnologie van Philips analyseert uw foto's automatisch om de kleuren te verbeteren en aan te passen voor een optimaal contrast. imagen Pro biedt een nog geavanceerdere fotoverbetering en combineert de 3 essentiële elementen van imagen om de kleuren nauwkeuriger weer te geven, de kleurdiepte te optimaliseren en het contrast dynamisch te verbeteren. Bovendien zorgt imagen Pro voor natuurlijkere huidskleuren, scherpere beelden en een trillingsvrije weergave van foto's, wat erg belangrijk is voor stilstaande beelden.

Automatische foto-oriëntatie om staande of liggende modi te selecteren

Automatische herkenning van staande/liggende foto's heeft een sensor die de oriëntatie van PhotoFrame herkent en elke foto op de juiste wijze weergeeft.

Leef u uit met collages: geef meerdere foto's weer in één beeld

Het lijkt op een diapresentatie om foto's in collagevorm weer te geven waarbij verschillende foto's automatisch en willekeurig worden samengevoegd om onaantrekkelijke randen van foto's die kleiner zijn dan de schermgrootte te voorkomen.

Voeg een nieuwe glans toe aan oude herinneringen met RadiantColor

RadiantColor is een exclusieve technologie van Philips voor het weergeven van kleinere foto's in de optimale beeldverhouding van 4:3 door de kleuren door te laten lopen van de randjes van een foto (die net geen volledig scherm vult) naar de zijden van het scherm, waardoor zwarte balken en vervorming van het beeldformaat worden voorkomen.

Stroom besparen met een automatische dimmer die omgevingslicht detecteert

Smart Power Pro is een sensor die de lichtomstandigheden in de omgeving registreert en op basis hiervan het PhotoFrame automatisch in- en uitschakelt. Zo wordt uit zorg voor het milieu minder energie verbruikt en bespaart u bovendien tot één derde van de energiekosten van uw PhotoFrame. En wat dit nog fantastischer maakt, is dat het allemaal automatisch gebeurt!

Beeldformaat voor optimale storingsvrije weergave, 4:3

Het digitale Philips PhotoFrame zorgt ervoor dat uw foto wordt weergegeven in de verhouding 4:3 voor de beste kijkervaring.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in