NL
EN
1
TV

Ultraslanke 4K UHD-TV powered by Android™

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus9809_12/65pus9809_12_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Ultraslanke 4K UHD-TV powered by Android™

  Ultraslanke 4K UHD LED-TV powered by Android

  Leg de rode loper maar uit: de Philips 9800-serie powered by Android levert het beste Ultra HD-beeld met ongeëvenaard contrast. Een draadloze subwoofer en vierzijdig Ambilight vergroten de bioscoopervaring. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ultraslanke 4K UHD LED-TV powered by Android

Leg de rode loper maar uit: de Philips 9800-serie powered by Android levert het beste Ultra HD-beeld met ongeëvenaard contrast. Een draadloze subwoofer en vierzijdig Ambilight vergroten de bioscoopervaring. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

9800 series Ultraslanke 4K UHD-TV powered by Android™

164 cm (65"), 4K Ultra HD-LED TV, Hex Core, Twin Tuner DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS9809/12 Soortgelijke producten zoeken

Ultraslanke 4K UHD LED-TV powered by Android

met vierzijdig Ambilight

 • Vierzijdig Ambilight: stel u voor dat uw TV wordt omgeven door een krans van licht

  Uw woning is meer dan een huis, dus waarom geen TV kiezen die ook warm en uitnodigend is? Met ons ultieme Ambilight wordt uw TV aan vier zijden omgeven door een extra brede krans van licht. Uw scherm lijkt nog groter, uw ervaring nog meeslepender... en uw TV lijkt te zweven. Kleur, actie en spanning spatten van het scherm uw kamer in. Uw kijkervaring was nog nooit zo spannend, intens en meeslepend.

 • 4K Ultra HD: de beste resolutie die u ooit hebt gezien

  Kijk TV op een totaal nieuwe manier dankzij vier keer de resolutie van een traditionele Full HD-TV. De 3840 x 2160 pixels maken het beeld zo verfijnd en realistisch dat het wel een venster naar een nieuwe wereld lijkt.

 • Perfect Pixel Ultra HD - ontdek een verbluffende beeldkwaliteit

  Met onze bekroonde ervaring op het gebied van beeldkwaliteit als basis hebben we High Definition-beeldkwaliteit naar een compleet nieuw niveau getild. De beeldverwerkingsalgoritmen van onze Perfect Pixel Ultra HD Engine zetten alle soorten beeldmateriaal op uw scherm om in 4K UHD-resolutie. Het resultaat: of u nu een onlinevideo bekijkt of speciaal geproduceerde Ultra HD-content, u profiteert van uitzonderlijke scherpte, beweging, helderheid, kleur en contrast van Philips.

 • Google Play™ Store - de wereld binnen handbereik

  Voel u als een kind in een snoepwinkel. Geniet van een fantastisch assortiment apps, games en allerlei extra's, beschikbaar in de Google Play™ Store, bijvoorbeeld Chrome™-browser, YouTube™, Google Movies, Google Music, sociale netwerk-apps en meer... en dat allemaal op uw TV Powered by Android™.

 • Met Twin Tuner kunt u meer dan één programma tegelijk kijken of opnemen

  Nooit meer ruzie over wie wat wil zien. Met 2 tuners op uw TV kunt u tegelijkertijd naar uw favoriete serie en een voetbalwedstrijd kijken. Dankzij onze dubbele opnamefunctie kunt u één programma bekijken en het andere opnemen. Zo hebt u altijd iets geweldigs om op een later tijdstip naar te kijken.

 • Wijs, typ, spreek en gebaar - dat is pas echt slimme interactie

  Communiceren met uw TV was nog nooit zo leuk of eenvoudig. Onze zeer intuïtieve afstandsbediening heeft alle gebruikelijke extraatjes zoals sneltoetsen, muisfunctionaliteit voor wijzen en klikken en een toetsenbord aan de achterkant... maar er is meer. Moet het geluid zachter? Een eenvoudige beweging van uw hand (geen afstandsbediening nodig!) en de ingebouwde camera herkent uw bewegingen en past de instellingen aan. Hebt u geen zin om het toetsenbord te gebruiken? Praat in uw afstandsbediening en de resultaten worden op uw TV-scherm weergegeven! Is dat slim of niet?

 • Bekroonde Micro Dimming Premium voor briljant contrast

  Bekroonde Micro Dimming Premium voor briljant contrast

  Bekroond contrast bij elk type licht. Philips Micro Dimming Premium produceert diepere zwarttinten en helderder wit dankzij het slimme algoritme dat het beeld zone per zone analyseert en het LED-licht op basis daarvan aanpast. Het resultaat is ongelofelijk contrast, scherpte en verbluffende beeldkwaliteit, zowel overdag als 's avonds.

 • Draadloze subwoofer: voor de ultieme geluidsbeleving

  Draadloze subwoofer: voor de ultieme geluidsbeleving

  Voel de kracht van geluid. We hebben een draadloze Ultra Bass-subwoofer bijgevoegd om meer diepte aan uw TV-ervaring te geven. Het 50 W geluidsvermogen laat uw kamer anders aanvoelen. De subwoofer is draadloos en zo compact dat u deze onopvallend onder uw bank of tegen de muur kunt plaatsen. Zo creëert u overal in uw huis een boeiende geluidservaring.

 • Finishing touch: een TV die net zo geweldig oogt als hij presteert

  Uw interieur toont uw stijl. Onze ontwerper heeft gekozen voor een verfijnde, subtiele kleurstelling en afwerking en deze gecombineerd met authentieke, hoogwaardige materialen om een TV-ontwerp te creëren dat perfect in uw interieur past.

 • 1200Hz PMR Ultra HD voor de ultieme norm in soepel bewegende beelden

  Niets is beter dan de adrenalinestoot van games, snelle sporten of actiefilms op een Ultra HD-TV en daarom heeft deze Philips-TV 1200Hz Perfect Motion Rate Ultra. U geniet dus van het ultieme in vloeiende Ultra HD-beelden, want ook al gaat uw hart tekeer, het beeld moet rustig blijven.

 • Van apps tot Cloud TV: meer online entertainment dan ooit

  Stelt u zich een alsmaar groeiend Smart-app-assortiment op uw TV voor. U kunt kiezen welke apps u wilt toevoegen aan uw dashboard, van YouTube tot muziek, video-on-demand en nog veel meer. Wilt u meer? Ontdek Cloud TV. Met honderden premium internationale zenders kunt u uw favoriete programma's bekijken en ontdekken wat populair is aan de andere kant van de wereld. Met Cloud Explorer hebt u toegang tot Dropbox™ waarmee u uw favoriete foto's en video's kunt weergeven (en delen) op het grote scherm.

Alle specificaties bekijken
 • Philips TV Remote-app en verwante functionaliteiten verschillen per TV-model en land, evenals model smart device en besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/TV.
 • Cursorfunctionaliteit hangt af van de Smart TV-app die gebruikt wordt.
 • Het aanbod aan Android-app's verschilt per land. Ga voor meer informatie naar uw plaatselijke Google Play Store.
 • Smart TV-app: ga naar www.philips.com/tv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.
 • Android, Google Play en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.
 • (Philips) alleen compatibel met specifieke Philips player-apparaten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in