NL
EN
1
TV

Superslanke 4K-TV met Android TV™

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8901_12/65pus8901_12_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Superslanke 4K-TV met Android TV™

  Superslanke 4K LED-TV met Android TV

  Philips AmbiLux biedt de ultieme Ambilight-belevenis. U zult versteld staan wanneer de actie op het scherm tot leven komt op de muur met naadloos geprojecteerde kleuren en bewegingen. Geniet elke keer opnieuw van een meeslepende ervaring. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Superslanke 4K LED-TV met Android TV

Philips AmbiLux biedt de ultieme Ambilight-belevenis. U zult versteld staan wanneer de actie op het scherm tot leven komt op de muur met naadloos geprojecteerde kleuren en bewegingen. Geniet elke keer opnieuw van een meeslepende ervaring. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

AmbiLux Superslanke 4K-TV met Android TV™

164 cm (65"), 4K Ultra HD-LED TV, Quad Core, 16 GB (uitbreidbaar), DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS8901/12 Soortgelijke producten zoeken

Superslanke 4K LED-TV met Android TV

met Ambilight-projectie

 • Ontketen de kracht van Quad Core en geïntegreerd Android

  De Philips Quad Core-processor complementeert de kracht van Android voor een spannende game-ervaring. En met Android op uw TV kunt u supersnel, super-intuïtief en met superveel plezier navigeren, apps starten en video's afspelen.

 • 4K Ultra HD: de beste resolutie die u ooit hebt gezien

  Ultra HD-TV heeft 4 keer de resolutie van een conventionele Full HD-TV. Met meer dan acht miljoen pixels en onze unieke Ultra Resolutie-upscalingtechnologie, zien de beelden er beter uit, ongeacht de originele content. Geniet van verbeterde scherpte, een grotere diepteweergave, superieur contrast, vloeiende, natuurlijke bewegingen en perfecte details.

 • Pixel Precise Ultra HD: ontdek de levendige beeldkwaliteit van UHD

  De schoonheid van 4K Ultra HD-TV is te vinden in het genot van elk detail. De Philips Pixel Precise Ultra HD Engine converteert elk invoerbeeld naar verbluffende UHD-resolutie. Geniet van vloeiende maar scherpe bewegende beelden en uitzonderlijk contrast. Ontdek dieper zwart, witter wit, levendige kleuren en natuurlijke huidtinten, altijd en bij elke bron.

 • Voel de groove terwijl Ambilight uw muziek volgt

  Voel de groove terwijl Ambilight uw muziek volgt

  Muziek en Ambilight zijn voor elkaar gemaakt. Of u nu muziek streamt, een nummer via USB afspeelt of gewoon naar een muziekkanaal kijkt - Ambilight volgt nauwkeurig en reageert op de dynamiek van de muziek. Om u in de stemming te krijgen hebt u de keuze uit een scala aan kleurrijke vooraf geprogrammeerde instellingen of drukt u gewoon op de party-modus voor weergave in willekeurige volgorde. Swingen maar!

 • Google Play Store en de Philips app-gallery: verder kijken dan TV

  Google Play Store en de Philips app-gallery: verder kijken dan TV

  De Google Play Store en de Philips app-gallery bieden meer dan het gewone aanbod TV-programma's en brengen u een grote online collectie van films, TV, muziek, apps en games. Dankzij het uitbreidbare geheugen van 16 GB is er voldoende ruimte om al uw favoriete inhoud op te slaan en meer apps te installeren.

 • Ontdek nieuwe content op basis van uw kijkstijl

  Ontdek nieuwe content op basis van uw kijkstijl

  Philips Smart TV en Android geven u persoonlijke aanbevelingen zodat u de content vindt die u wilt kijken met minimale inspanning. Op zoek naar iets in het bijzonder? Met een krachtige zoekfunctie (van Google) kunt u specifieke televisieprogramma's, films, acteurs of zelfs apps en games zoeken.

 • Ambilight-projectie: bewegingen die u raken

  Sommige films raken u, maar Ambilight Projection brengt dit naar een compleet nieuw niveau. De TV wordt omgeven door een krans van licht en beweging en de beelden worden naadloos geprojecteerd op de muur achter de TV. Precisie-technologie combineert superieure helderheid, levendige kleuren en optimaal contrast voor het creëren van een meeslepende ervaring die echt uniek is.

 • Nodig Ambilight + hue uit in uw huiskamer

  Bent u weg van de Ambilight-ervaring en wilt u graag een stap verder gaan? Breng dan hue in uw leven. Met het optionele Ambilight + hue-systeem kunt u de kamer en uw leven vullen met het wonder van Ambilight.

 • Finishing touch: een TV die net zo geweldig oogt als hij presteert

  Uw interieur toont uw stijl. We hebben gekozen voor verfijnde, subtiele kleurstellingen en afwerkingen en deze gecombineerd met authentieke, hoogwaardige materialen om TV-ontwerpen te creëren die perfect in uw interieur passen.

 • De Bladewire-standaard: lichtgewicht design

  Onze ontwerpers hebben elk detail van onze nieuwe AmbiLux met zorg uitgedacht, tot de standaard aan toe. De standaard is gemaakt van hoogwaardig gepolijst chroom en vormt een basis die net zo stijlvol en onconventioneel is als de TV die er op rust.

Alle specificaties bekijken
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.
 • Het aanbod aan Android-app's verschilt per land. Ga voor meer informatie naar uw plaatselijke Google Play Store.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • (Philips) alleen compatibel met specifieke Philips player-apparaten.
 • Google Cast-functionaliteit is onderhevig is aan Google Cast-apps en -apparaten. Ga voor meer informatie naar de Google Cast-productpagina.
 • Philips TV Remote-app en verwante functionaliteiten verschillen per TV-model, provider en land, smart device-model en besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Het aanbod van Smart TV-apps verschilt per TV-model en land. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/smarttv.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in