NL
EN
1
TV

Slanke Full HD LED-TV

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pfk5909_12/65pfk5909_12_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Slanke Full HD LED-TV

  Slanke Full HD LED-TV

  De Philips Smart Full HD LED-TV uit de 5909-serie heeft een extreem smalle rand en slanke afmetingen voor een scherp omlijnde kijkervaring. Dankzij onze Pixel Precise HD Engine met Digital Natural Motion kunt u van ieder detail genieten. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Slanke Full HD LED-TV

De Philips Smart Full HD LED-TV uit de 5909-serie heeft een extreem smalle rand en slanke afmetingen voor een scherp omlijnde kijkervaring. Dankzij onze Pixel Precise HD Engine met Digital Natural Motion kunt u van ieder detail genieten. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

5000 series Slanke Full HD LED-TV

165 cm (65"), Full HD LED-TV, Dual Core, DVB-T/C/S/S2 65PFK5909/12 Soortgelijke producten zoeken

Slanke Full HD LED-TV

Met Smart TV

 • MyRemote-app: de slimmere manier om met uw TV te communiceren

  Bedien uw Philips-TV direct met uw smart device. De MyRemote-app maakt het eenvoudiger dan ooit om content van uw smart device over te brengen naar uw TV (SimplyShare), digitale TV-uitzendingen te bekijken op uw tablet (Wi-Fi Smart Screen) of op de hoogte te blijven met de TV-programmagids, met opties om programma's meteen te bekijken.

 • Wi-Fi Miracast™ - geef uw smartphonescherm weer op uw TV

  Geef het beeld op uw smart device weer op de TV om het met vrienden en familie te delen. Van foto's tot videospellen en meer, alles op uw smart device wordt met een eenvoudige opdracht weergegeven op het grote scherm.

 • Cloud Explorer en Dropbox™: rechtstreeks weergeven op het grote scherm

  Cloud Explorer maakt delen eenvoudig doordat u via uw TV toegang hebt tot uw Dropbox™-account. Bekijk eenvoudig inhoud die u online hebt opgeslagen op uw TV-scherm. Samen is alles leuker. Upload en bekijk eenvoudig inhoud van gedeelde Dropbox™-accounts met vrienden en familie over de hele wereld.

 • Multiroom client - bekijk live-TV en opnamen van een andere TV

  Beleef nog meer kijkplezier. Maak een thuisnetwerk van waaruit u overal in huis programma's kunt kijken via een signaal van een server-TV van Philips ergens anders in huis. Zodra u verbinding hebt, kunt u digitale uitzendingen en opnamen van de server-TV naar de client-TV sturen zonder nieuwe kabels te leggen of geld uit te geven aan meerdere abonnementen.

 • De slanke vormgeving is een aanwinst voor uw interieur

  De slanke vormgeving is een aanwinst voor uw interieur

  De slanke TV van Philips is met zijn gestroomlijnde, verfijnde vorm een echt stijlstatement. Waarom zou uw TV tenslotte naast functioneel niet gewoon mooi mogen zijn?

 • Ultramoderne voetjes aan de zijkanten zorgen voor een luchtig, zwevend effect

  Ultramoderne voetjes aan de zijkanten zorgen voor een luchtig, zwevend effect

  Wanneer onze teams een nieuwe televisie ontwikkelen, denken ze goed na over elk aspect: van technologie tot ontwerp. De ultramoderne voetjes zijn ontwikkeld om ruimte onder uw TV te creëren, daar waar normaal gesproken een traditionele standaard staat, en zorgen voor een nog intensere kijkervaring. Het effect? Een televisie die er mag zijn en die knipoogt naar de toekomst.

 • Digital Natural Motion voor vloeiende bewegende beelden

  Digital Natural Motion voor vloeiende bewegende beelden

  U houdt van actiefilms, sport en games, en wilt het best mogelijke beeld. Digital Natural Motion is een bekroonde bewegingverbeteringstechnologie van Philips die trillingen vermindert en zorgt voor uitstekende scherpte en het vloeiendste beeld ooit.

 • 600 Hz PMR voor onberispelijke bewegende beelden

  600 Hz PMR voor onberispelijke bewegende beelden

  Niets is beter dan de adrenalinestoot van games, snelle sporten of actiefilms en daarom heeft deze Philips-TV 600 Hz Perfect Motion Rate. U geniet dus van onberispelijke bewegende beelden, want ook al gaat uw hart tekeer, het beeld moet rustig blijven.

 • Smart TV: een geheel nieuwe wereld om te ontdekken

  Smart TV: een geheel nieuwe wereld om te ontdekken

  Ontdek een slimmere ervaring die veel verder gaat dan traditionele TV. Huur en stream films, video's of games van online videotheken. Bekijk gemiste uitzendingen van uw favoriete zenders en geniet van het groeiende aantal online apps zoals YouTube.

 • Skype™ brengt mensen samen (camera optioneel)

  Skype™ brengt mensen samen (camera optioneel)

  Geef uw gesprekken een nieuwe dimensie en deel belevenissen met de mensen om wie u geeft, waar ze ook zijn. Voer met Skype™ via uw TV gesprekken met of zonder video vanuit uw woonkamer. Sluit eenvoudig de optionele Philips TV-camera (PTA317) op uw TV aan en geniet vanuit uw luie stoel van uitstekende video- en geluidskwaliteit.

 • Extreem smalle rand: geeft uw kijkervaring vorm

  Een goed ontwerp vertelt een verhaal. Neem bijvoorbeeld de nauwkeurig vervaardigde voorste rand van geborsteld aluminium. Deze heeft een gepolijste metalen omtrek die zo slank en discreet is dat hij een scherpe lijn rond het scherm creëert en uw kijkervaring optimaliseert.

 • Pixel Precise HD-engine: ontdek de levendige beeldkwaliteit

  De Philips Pixel Precise HD-engine brengt de wereld naar u. Geniet van uw favoriete natuur- en reisprogramma's in een ongelooflijke helderheid. Ultieme kleuren en een hoog contrast dankzij dieper zwart en helderder wit. Er gaat een nieuwe wereld voor u open, gewoon op de bank.

Alle specificaties bekijken
 • MyRemote-app en verwante functionaliteiten wisselen per TV-model en land, evenals model smart device en besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/TV.
 • Smart TV-app: ga naar www.philips.com/tv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
 • Cloud TV-aanbod afhankelijk van landspecifieke beschikbaarheid en regelgeving
 • Compatibiliteit hangt af van Wi-Fi Miracast-certificering in Android 4.2 of hoger. Raadpleeg de handleiding van uw apparaat voor meer informatie.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.
 • Philips-TV-camera (PTA317) wordt afzonderlijk verkocht.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • (Philips) alleen compatibel met specifieke Philips player-apparaten.
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in