1
TV

Full HD LED-TV

  -{discount-percentage}%
  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pfk5199_12/55pfk5199_12_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Full HD LED-TV

  Full HD LED-TV

  Thuis zal iedereen genieten van het glasheldere beeld van de Philips Full HD LED-TV uit de 5200-serie. We hebben een modern frameloos ontwerp gecombineerd met Ambilight voor een nog rijkere kijkervaring. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Full HD LED-TV

Thuis zal iedereen genieten van het glasheldere beeld van de Philips Full HD LED-TV uit de 5200-serie. We hebben een modern frameloos ontwerp gecombineerd met Ambilight voor een nog rijkere kijkervaring. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

5000 series Full HD LED-TV

140 cm (55"), Full HD LED-TV, DVB-T/C/S/S2 55PFK5199/12 Soortgelijke producten zoeken

Full HD LED-TV

Met tweezijdig Ambilight

Ambilight verandert voorgoed de manier waarop u TV kijkt

Uw woning is meer dan een huis, dus waarom geen TV kiezen die ook warm en uitnodigend is? De unieke Ambilight-technologie van Philips maakt uw scherm breder en uw kijkervaring meeslepender door aan beide kanten van de TV een extra brede gloed op de muur te projecteren. Kleur, actie en spanning spatten van het scherm uw kamer in. Uw kijkervaring was nog nooit zo spannend, intens en meeslepend.

100 Hz PMR voor vloeiende bewegende beelden

100 Hz PMR voor vloeiende bewegende beelden

Niets is beter dan de adrenalinestoot van games, snelle sporten of actiefilms en daarom heeft deze Philips-TV 100 Hz Perfect Motion Rate. U geniet dus van uiterst vloeiende beelden, want ook al gaat uw hart tekeer, het beeld moet rustig blijven.

Frameloos ontwerp: geen randen, dus meer TV om van te genieten

Slank. Minimalistisch. Onopvallend. De frameloze rand is van schitterend glas van hoge kwaliteit en is afgerond met ultradun aluminium. Maximaal beeld, maximaal kijkplezier.

Modern ontwerp voor een hedendaags interieur

Een eigentijdse look die perfect in uw interieur past. Omdat uw TV mooi moet zijn, zowel uit als aan.

Het nieuwe ontwerp met een open standaard zorgt voor een licht, zwevend effect.

Een televisie met moderne, verfijnde lijnen verdient een standaard die boven de gewone uitstijgt. Daarom maakten de ontwerpers bij Philips-TV deze unieke open standaard, die perfect in uw interieur past.

Digital Crystal Clear: precisie die u wilt delen

Philips heeft Digital Crystal Clear ontwikkeld voor natuurlijk beeld, ongeacht de bron. Of u nu wilt genieten van uw favoriete soap, het nieuws wilt zien of met vrienden een video wilt kijken, alles wordt weergegeven met optimaal contrast, en de beste kleuren en scherpte.

Full HD LED-TV - schitterende LED-beelden met ongelofelijk contrast

Beeldkwaliteit is belangrijk. Normale HDTV's leveren kwaliteit, maar u verwacht meer. Stelt u zich eens voor: scherpe details met hoge helderheid, ongelofelijk contrast en realistische kleuren voor een levensecht beeld.

Alle specificaties bekijken
 • Software-upgrade vereist voor TV pauzeren en opnemen via USB. Ga naar www.philips.com/TV en klik op Ondersteuning voor meer informatie over de software-update.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • (Philips) alleen compatibel met specifieke Philips-spelers.
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in