1
TV

LED-TV

  -{discount-percentage}%

  LED-TV

  Bekroonde prestaties

  Ga volledig op in de Ambilight-ervaring van deze 102 cm (40") flatscreen-TV. De verbluffende Perfect Pixel HD Engine en het LED Pro-scherm van de Philips 9000-serie 40PFL9705 LED-TV doen de grens tussen film en werkelijkheid vervagen. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • Bekroonde prestaties

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Bekroonde prestaties

Ga volledig op in de Ambilight-ervaring van deze 102 cm (40") flatscreen-TV. De verbluffende Perfect Pixel HD Engine en het LED Pro-scherm van de Philips 9000-serie 40PFL9705 LED-TV doen de grens tussen film en werkelijkheid vervagen. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Bekroonde prestaties

met Ambilight en de beste beeldkwaliteit

Perfect Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

Geniet zonder trillingen in het beeld van de actie. Perfect Natural Motion maakt een schatting van de beweging in het beeld en corrigeert trillende bewegingen in TV-uitzendingen en films (inclusief beelden van 1080p en 24p True Cinema op Blu-ray en DVD). Het resultaat is nog vloeiendere en rustigere beelden met uitstekende scherpte. Geniet van beelden met een nog hogere kwaliteit dan in de bioscoop!

Philips Net TV met Wi-Fi voor populaire onlinediensten op uw TV

Ervaar een groot aantal onlinediensten met Net TV. Geniet wanneer u maar wilt rechtstreeks op uw TV van films, afbeeldingen, infotainment en andere onlinecontent. Sluit uw home cinema rechtstreeks aan op uw thuisnetwerk via de Ethernet-aansluiting en gebruik uw afstandsbediening om naar het item dat u wilt bekijken te navigeren en dit te selecteren. Met het Philips-menu hebt u toegang tot populaire Net TV-diensten die gemaakt zijn voor uw scherm. Bovendien kunt u via het DLNA-gecertificeerde PC-netwerk met uw afstandsbediening video's bekijken en hebt u toegang tot foto's op uw computer.

Ambilight Spectra 3 verhoogt uw kijkplezier

Ambilight Spectra 3 verhoogt uw kijkplezier

Geef uw kijkervaring een nieuwe dimensie met Ambilight Spectra 3. Dankzij deze gepatenteerde technologie van Philips lijkt het scherm groter doordat vanaf de achterkant van de TV aan drie zijden een gloed op de muur wordt geprojecteerd. Ambilight past automatisch de kleuren en helderheid van het licht aan, zodat dit past bij het beeld. Dit zorgt voor een overweldigende kijkervaring. Dankzij de wandadapter past de kleur van het licht altijd bij het beeld, welke kleur uw muur ook heeft. Met Ambilight Spectra 3 krijgt u nog meer in beeld!

Full HD 3D Ready voor een overweldigende 3D-filmervaring

Full HD 3D Ready voor een overweldigende 3D-filmervaring

Ga in uw eigen huiskamer volledig op in 3D-films met de deze Full HD 3D Ready TV. Active 3D maakt gebruik van de nieuwste generaties snel wisselende displays met levensechte diepte en een realistisch beeld in volledige 1080 x 1920 HD-resolutie. Premium 3D-films op Blu-ray en aanstaande 3D-uitzendingen bieden een breed aanbod van hoge kwaliteit. Uw TV is klaar voor de Full HD 3D-ervaring met de 3D-compatibele Blu-ray-speler of HD-ontvanger en de optionele 3D-upgradeset (Philips PTA02). Voeg zoveel 3D-brillen toe als u wilt (uitbreidingsset PTA03) als u met het hele gezin wilt genieten.

LED Pro voor een hoog contrast- en helderheidsniveau

LED Pro voor een hoog contrast- en helderheidsniveau

Geniet van adembenemend mooie beelden tegen wel 50% minder energieverbruik met de bekroonde LED Pro van Philips! Het achtergrondlicht voor het scherm bestaat uit meer dan 1000 LED's, die selectief in een raster worden gebruikt. Ze genereren helder licht voor lichte delen van het scherm en worden volledig gedimd in de donkere gebieden, waardoor energie wordt bespaard. In combinatie met de krachtige Perfect Pixel HD Engine levert dit een verbluffend beeld op met levendige kleuren en extreme contrasten en scherpte. Met LED Pro is zwart echt zwart en wit echt wit.

Bright Pro voor levensechte helderheid

Bright Pro voor levensechte helderheid

Ervaar levensechte helderheid en een haarscherp contrast met Bright Pro. Deze technologie, die is gebaseerd op de bekroonde LED Pro van Philips, zorgt ervoor dat bepaalde delen van het beeld meer lichtuitvoer krijgen zonder daarbij inktzwarte donkere gebieden ook lichter te maken. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde helderheid en een energieverbruik dat wel 50% lager ligt dankzij de geavanceerde en slimme beeldverwerking.

Met Wi-Fi MediaConnect geeft u mediabestanden van uw PC weer op TV

Met Wi-Fi MediaConnect geeft u mediabestanden van uw PC weer op TV

Deel uw video's en foto's vanaf uw laptop draadloos naar uw TV. Als het eenmaal op uw laptop is geïnstalleerd, is het eenvoudig te bedienen. Met één muisklik geeft u het scherm van uw laptop weer op het grote TV-scherm. Maak het uzelf makkelijker om alles met uw vrienden te delen.

Full HD met Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde helderheid

Ervaar ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid met Perfect Pixel HD Engine. Elke pixel van het beeld wordt aangepast aan de omringende pixels, met een natuurlijker beeld als gevolg. Het resultaat is een unieke combinatie van beeldscherpte, natuurlijke details, levendige kleuren, superieur contrast en vloeiende, natuurlijke bewegingen bij alles wat u kijkt. Heldere en haarscherpe beelden zijn het gevolg van de detectie en reductie van artefacten en ruis in alle inhoudsbronnen, van multimedia tot standaard-TV. Het Full HD-scherm met 1920 x 1080p pixels geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende helderheid.

400 Hz Clear LCD, responstijd van 0,5 ms voor scherpe bewegende beelden

Maak kennis met de snelste LCD-TV van Philips. De 400Hz Clear LCD* brengt de responstijd van LCD-TV's terug naar een ongekend laag niveau van 0,5 ms, waardoor u zelfs bij de snelste actiescènes nog van een superscherp beeld kunt genieten.

Ga op in de muziek en de film met 30 W RMS en Incredible Surround

Voel de beat van de muziek en proef de sfeer van de film. De krachtige 30 W RMS versterkers zorgen voor levensecht geluid. Met Incredible Surround ervaart u totale Surround met een dieper en breder geluid. Geniet van een helder en ruimtelijk klankbereik dat de rijke kijkervaring aanvult.

Premium onlinevideotheken en TV-programma's op aanvraag

Geniet meteen van de beste films op uw TV uit een onlinevideotheek. Bekijk alle films, van romantische klassieker tot snelle actiefilm, met één druk op de knop vanuit uw luie stoel. Videostore beschikt over een enorme collectie films en series, variërend van de nieuwste films tot de beste klassiekers. Zit niet meer vast aan een vaste uitzendtijd maar bepaal zelf wanneer u uw favoriete programma wilt zien. U hoeft nooit meer een aflevering te missen, want deze worden tegenwoordig gewoon herhaald. Voorwaarden en aanbiedingen verschillen per land of omroep.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • 400 Hz Clear LCD geeft 400 scènes per seconde weer dankzij een combinatie van de geavanceerde 200Hz-technologie en de 'backlight scanning' met een dutycycle van 50%.
 • EPG voor 8 dagen. Deze service is niet in alle landen beschikbaar.
 • Net TV: ga naar www.philips.com/smarttv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • 3D TV vereist accessoire PTA02 (stereoscopische bril) en zender, een 3D-compatibel bronapparaat en bronmateriaal in 3D.
 • Wi-Fi MediaConnect: het afspelen van video's kan door de snelheid van uw PC en de Wi-Fi-bandbreedte worden beïnvloed. Ga voor de minimale en aanbevolen systeemvereisten naar www.philips.com/wifimediaconnect. Inhoud wordt na een korte vertraging van enkele seconden weergegeven. Er kunnen kleine afwijkingen in het beeld en geluid optreden.
 • Normaal energieverbruik wanneer ingeschakeld gemeten in overeenstemming met IEC62087 Ed 2.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • Deze televisie bevat lood in bepaalde onderdelen of componenten waarvoor geen alternatieve technologie bestaat, in overeenstemming met bestaande vrijstellingsclausules van de RoHS-richtlijn.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in