NL
EN
1
TV

LCD-TV

  LCD-TV

  De bioscoop op de bank

  De Pixel Precise HD engine zorgt dat elk beeld op deze ultraplatte LED-TV verbluffend gedetailleerd is. Het flinterdunne frame van 2,8 cm en Ambilight zorgen voor een ongekende kijkbelevenis. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • De bioscoop op de bank

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De bioscoop op de bank

De Pixel Precise HD engine zorgt dat elk beeld op deze ultraplatte LED-TV verbluffend gedetailleerd is. Het flinterdunne frame van 2,8 cm en Ambilight zorgen voor een ongekende kijkbelevenis. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

De bioscoop op de bank

met Ambilight en LED

 • Ambilight Spectra verbetert de kijkervaring

  Voeg een nieuwe dimensie toe aan uw kijkervaring met Ambilight Spectra. Dankzij deze gepatenteerde technologie van Philips lijkt het scherm nog groter door het projecteren van een gloed vanaf de achterkant van het scherm op de muur. Ambilight past automatisch de kleuren en helderheid aan van het licht dat de TV omringt, zodat dit past bij het beeld. Dit zorgt voor een overweldigende kijkervaring. Met Ambilight Spectra komen films pas echt tot leven!

 • Philips Net TV voor populaire onlinediensten op uw TV

  Ervaar een groot aantal onlinediensten met Philips Net TV. Geniet wanneer u maar wilt rechtstreeks op uw TV van films, afbeeldingen, infotainment en internetcontent. Sluit uw TV rechtstreeks aan op uw thuisnetwerk via de Ethernet-aansluiting en gebruik uw afstandsbediening om naar het item dat u wilt bekijken te navigeren en dit te selecteren. Met het Philips-menu hebt u toegang tot populaire Net TV-diensten die gemaakt zijn voor uw scherm. Bovendien kunt u via het DLNA-gecertificeerde PC-netwerk met uw afstandsbediening video's bekijken en hebt u toegang tot foto's op uw computer.

 • 100 Hz LCD, 3ms-prestaties voor superscherpe beelden

  100 Hz LCD zorgt voor een zeer scherpe weergave van heldere, levendige beelden, zelfs bij snelle bewegingen op het scherm. De dubbele framesnelheid heeft een hoge herhalingsfrequentie van 100 Hz. Hierdoor worden snelle bewegingen meer dan twee keer zo scherp weergegeven als bij conventionele LCD-schermen, wat resulteert in prestaties met een responstijd van 3 milliseconden (gemeten in BEW, Perceived Blur-Edge-Width). Deze unieke technologie van Philips brengt de bewegingsscherpte van LCD-schermen op een ongeëvenaard niveau.

 • Pixel Precise HD met LED voor uitzonderlijke beeldscherpte en helderheid

  Pixel Precise HD met LED voor uitzonderlijke beeldscherpte en helderheid

  Pixel Precise HD met LED borduurt voort op de bekroonde Pixel Plus-technologie. Deze technologie brengt beeldkwaliteit naar een hoger niveau met 4 biljoen kleuren; HD Natural Motion zorgt ervoor dat uw films haarscherp en vloeiend worden weergegeven. Dit is het snelste LCD-scherm van 100 Hz in zijn categorie met een responstijd van 3 ms. Samen met de LED-technologie zorgt Pixel Precise HD ervoor dat u kunt genieten van adembenemende en zeer heldere beelden met een uitzonderlijke scherpte voor al uw films en sportprogramma's.

 • Zeer slanke TV die perfect in uw woonkamer past

  Zeer slanke TV die perfect in uw woonkamer past

  Dankzij de geavanceerde beeldschermtechnologie van deze 40 inch TV, is het scherm ultradun en compact. Het frame is slechts 2,8 cm, waardoor het in kleine ruimten past en u een mooier beeld hebt dan bij een andere TV van dezelfde grootte. Het profiel is ultradun (3,9 cm) en zorgt voor een minimalistische uitstraling die in elk interieur past. U kunt de TV aan de muur bevestigen of op de elegante standaard plaatsen. Geavanceerde technologie in een adembenemend ontwerp.

 • HD Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

  HD Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

  HD Natural Motion is een uitvinding van Philips die trillingseffecten tegengaat die zichtbaar zijn bij videobeelden die zijn gemaakt op basis van film. Dit bekroonde algoritme bepaalt of het beeld bewogen is en corrigeert de trillingen van zowel TV-beelden als van opgenomen filmmateriaal (zoals DVD en Blu-ray Disc). Dit resulteert in vloeiende weergave van bewegingen met een fantastische scherpte die uw kijkgenot aanzienlijk verhogen.

 • 40% energiezuiniger dan conventionele Flat TV's

  40% energiezuiniger dan conventionele Flat TV's

  40% energiezuiniger dan conventionele flat TV's. TV's met het nieuwste type LED-achtergrondverlichting zijn een duurzame keuze: ze gaan langer mee en hebben een lager energieverbruik dan plasmatelevisies en conventionele LCD-TV's. In tegenstelling tot CCFL-achtergrondverlichting wordt er bij LED-achtergrondverlichting geen kwik gebruikt. Bovendien heeft Philips in de loop der tijd haar TV's aangepast. Er wordt beter gebruikgemaakt van materialen en de TV's zijn energiezuiniger geworden, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid. Dat is niet alleen goed nieuws voor u, maar ook voor komende generaties.

 • Full HD-TV, met een resolutie van 1920 x 1080p

  Het Full HD-scherm heeft een breedbeeldresolutie van 1920 x 1080p. Dit is de hoogste resolutie van HD-bronnen voor de best mogelijke beeldkwaliteit. Het scherm is volledig toekomstbestendig omdat het 1080p-signalen van alle bronnen ondersteunt, waaronder de recentste bronnen zoals Blu-ray en geavanceerde HD-gameconsoles. De signaalverwerking is uitgebreid bijgewerkt om deze veel hogere signaalkwaliteit en resolutie te ondersteunen. Het scherm geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren.

 • DLNA PC-netwerkaansluiting voor het bekijken van video's op uw computer

  Met de DLNA PC-netwerkaansluiting kunt u video's en afbeeldingen bekijken en naar muziek luisteren op uw PC

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • DVB-T MPEG4 alleen voor: Frankrijk, Spanje, Denemarken, Noorwegen, Finland, Zweden. DVB-C MPEG4 alleen voor bepaalde providers: Denemarken, Noorwegen, Finland, Zweden. De meest recente informatie is beschikbaar op het typeplaatje van de TV of via www.philips.com/support onder het specifieke typenummer.
 • Het serviceaanbod voor Net TV verschilt per land en is afhankelijk van de gebruiksvoorwaarden.
 • Optionele Philips DVB-S-module vereist (onderdeelnummer PFS0001, alleen beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland)

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in