NL
EN
1
TV

LED-TV

  LED-TV

  Een ontspannen avond vol kijkplezier

  Een ontspannen avond vol kijkplezier met beelden in heldere LED-kwaliteit met de Philips 40PFL5606 LED-TV uit de 5000-serie. Uitgevoerd met Pixel Plus HD Engine voor heldere, levendige Full HD-beelden en met levensecht geluid. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • Een ontspannen avond vol kijkplezier

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Een ontspannen avond vol kijkplezier

met een schitterend 100 Hz PMR LED-scherm

 • Glasheldere, ongelooflijke contrastrijke LED-beelden

  Glasheldere, ongelooflijke contrastrijke LED-beelden

  Deze Full HD LED-TV is uitgerust met de meest geavanceerde LED-verlichtingstechnologie en biedt een opvallende, minimalistische vormgeving gecombineerd met een verbluffende beeldkwaliteit en het laagste energieverbruik in deze categorie. Met LED-achtergrondverlichting bent u verzekerd van een laag energieverbruik en beelden die helder, contrastrijk en scherp zijn en zeer levendige kleuren hebben. Bovendien is het geruststellend om te weten dat LED-verlichtingstechnologie geen schadelijke materialen bevat.

 • 100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  Met Perfect Motion Rate (PMR), dat de vernieuwingsfrequentie van het scherm combineert met unieke beeldverwerking, worden zelfs snel bewegende actiebeelden helder en levendig weergegeven.

 • Mis geen woord met Clear Sound

  Mis geen woord met Clear Sound

  Clear Sound is een innovatieve audiotechnologie waarbij de verstaanbaarheid van stemmen, zowel bij spraak als zang, aanzienlijk wordt verbeterd. U verstaat ieder woord en kunt dus optimaal genieten.

 • Voel de RMS-bas van 20 W en Ambi-wOOx

  Voel de RMS-bas van 20 W en Ambi-wOOx

  Voel de kracht van de nieuwe Philips Ambi-wOOx-technologie. Deze technologie zorgt voor een superieur basgeluid door lage basfrequenties vast te leggen en te verbeteren. Ambi-wOOx projecteert het geluid en maakt gebruik van de natuurlijke akoestiek van de kamer. Dankzij de krachtige RMS-luidsprekers van 20 W produceert Ambi-wOOx een levensecht klankbereik dat de rijke kijkervaring aanvult.

 • Naadloze integratie met drie HDMI-ingangen en Easylink

  Naadloze integratie met drie HDMI-ingangen en Easylink

  HDMI is een kabel die beeld- en geluidssignalen van uw apparaat naar uw TV overbrengt, waardoor in de war geraakte kabels tot het verleden behoren. Doordat de signalen ongecomprimeerd worden overgebracht, gaat de goede kwaliteit van de bron niet verloren. Samen met Philips Easylink hebt u slechts één afstandsbediening nodig voor de meeste handelingen op uw TV, DVD-speler, Blu-ray-speler, set-top box of home cinema-systeem.

 • USB voor een fantastische weergave van multimedia

  USB voor een fantastische weergave van multimedia

  Met de USB-aansluiting hebt u toegang tot JPEG-foto's, MP3-muziek en videobestanden op de meeste USB-sticks (apparaat uit USB-geheugenklasse). Steek de USB-stick in de aansluiting aan de zijkant van de TV en open de multimedia-inhoud met de inhoudbrowser op het scherm. Zo kunt u uw video's, foto's en muziek eenvoudig weergeven en delen.

 • U krijgt hulp bij het instellen door middel van eenvoudige aanwijzingen op het scherm

  U krijgt hulp bij het instellen door middel van eenvoudige aanwijzingen op het scherm

  De personaliseringswizard leidt u met gemak door de instellingen. De TV geeft de verschillende beeldinstellingen naast elkaar weer, zodat u het beeld heel eenvoudig en snel naar wens kunt instellen.

 • Eenvoudig te installeren met de instellingenwizard

  Eenvoudig te installeren met de instellingenwizard

  Deze TV is eenvoudig te installeren door de stapsgewijze instellingenwizard. De instellingenwizard geeft een aantal schermen weer met eenvoudige opties die u kunt kiezen, zodat u de belangrijkste instellingen kunt selecteren. De TV wordt snel ingesteld naar uw eigen voorkeur zonder lastige termen of instellingen.

 • Full HD-TV met Pixel Plus HD voor meer details en helderheid

  Pixel Plus HD biedt een unieke combinatie van verbluffende beeldscherpte, natuurlijke details, levendige kleuren en vloeiende, natuurlijke bewegingen. Storingen en ruis in bronnen, zoals multimedia en TV in standaarddefinitie of sterk gecomprimeerde HD, worden verminderd zodat het beeld helder en haarscherp is.

 • Geïntegreerde MPEG-4-tuner voor HD-ontvangst zonder set-top box

  Met de geïntegreerde digitale tuner ontvangt u digitale kabel- en terrestrial-TV zonder dat u hier een extra set-top box voor nodig hebt. U geniet dus zonder extra poespas van kwaliteits-TV.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Als u de geïntegreerde digitale TV-tuner gebruikt, bespaart u energie.
 • EPG voor 8 dagen. Deze service is niet in alle landen beschikbaar.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • Als u de ZERO Power-schakelaar gebruikt om uit te schakelen, verlaagt u het energieverbruik in stand-by tot 0.
 • Deze televisie bevat lood in bepaalde onderdelen of componenten waarvoor geen alternatieve technologie bestaat, in overeenstemming met bestaande vrijstellingsclausules van de RoHS-richtlijn.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in