1
TV

LED-TV

  -{discount-percentage}%

  LED-TV

  Een ontspannen avond vol kijkplezier

  Geniet van een ontspannen avond vol kijkplezier met het heldere LED-beeld van de Philips 39PFL3807 Full HD LED-TV. Dankzij Digital Crystal Clear kunt u nu YouTube-video's bekijken met heldere, levendige details. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Een ontspannen avond vol kijkplezier

Geniet van een ontspannen avond vol kijkplezier met het heldere LED-beeld van de Philips 39PFL3807 Full HD LED-TV. Dankzij Digital Crystal Clear kunt u nu YouTube-video's bekijken met heldere, levendige details. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

3800 series LED-TV

99 cm (39"), Full HD 1080p, DVB-T/C 39PFL3807H/12 Soortgelijke producten zoeken

Een ontspannen avond vol kijkplezier

met Full HD LED en Smart TV

 • Eenvoudig draadloos verbinden met optionele draadloze USB-adapter

  Eenvoudig draadloos verbinden met optionele draadloze USB-adapter

  Geniet draadloos van Smart TV met de Philips Wi-Fi USB-adapter (PTA01) voor Smart TV. Plaats de adapter in de USB-poort aan de zijkant van de TV en sluit uw TV rechtstreeks aan op uw thuisnetwerk. Navigeer met de afstandsbediening naar de online-inhoud die u wilt bekijken.

 • Geniet met SimplyShare van foto's, muziek en films op uw TV

  Geniet met SimplyShare van foto's, muziek en films op uw TV

  Deel foto's, muziek en films via SimplyShare vanaf uw smartphone, tablet of computer en geniet hiervan op het grote scherm.

 • Voer videogesprekken via uw TV en breng uw dierbaren dichterbij

  Voer videogesprekken via uw TV en breng uw dierbaren dichterbij

  Geef uw gesprekken een nieuwe dimensie en praat via het grote scherm met uw vrienden en familie. Met de optionele home cinema-systemen van Philips of Philips Blu-ray Disc/DVD-speler en een compatibele TV-webcam kunt u videogesprekken voeren via uw TV. Geniet vanuit uw luie stoel van HD-video en uitstekende geluidskwaliteit. Vanaf nu voert u de mooiste gesprekken.

 • Glasheldere, ongelooflijke contrastrijke LED-beelden

  Glasheldere, ongelooflijke contrastrijke LED-beelden

  Deze Full HD LED-TV is uitgerust met de meest geavanceerde LED-verlichtingstechnologie en biedt een opvallende, minimalistische vormgeving gecombineerd met een verbluffende beeldkwaliteit en het laagste energieverbruik in deze categorie. Met LED-achtergrondverlichting bent u verzekerd van een laag energieverbruik en beelden die helder, contrastrijk en scherp zijn en zeer levendige kleuren hebben. Bovendien is het geruststellend om te weten dat LED-verlichtingstechnologie geen schadelijke materialen bevat.

 • 100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  100 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  Met Perfect Motion Rate (PMR), dat de vernieuwingsfrequentie van het scherm combineert met unieke beeldverwerking, worden zelfs snel bewegende actiebeelden helder en levendig weergegeven.

 • 2 USB-sleuven voor fantastische weergave van multimedia

  2 USB-sleuven voor fantastische weergave van multimedia

  Met de twee USB-sleuven hebt u toegang tot JPEG-foto's, MP3-muziek en videobestanden op de meeste USB-sticks (apparaat uit USB-geheugenklasse). Steek de USB-stick in een van de aansluitingen van de TV en open de multimedia-inhoud met de inhoudbrowser op het scherm. Zo kunt u uw video's, foto's en muziek eenvoudig weergeven en delen.

 • Naadloze integratie met drie HDMI-ingangen en Easylink

  Naadloze integratie met drie HDMI-ingangen en Easylink

  HDMI is een kabel die beeld- en geluidssignalen van uw apparaat naar uw TV overbrengt, waardoor in de war geraakte kabels tot het verleden behoren. Doordat de signalen ongecomprimeerd worden overgebracht, gaat de goede kwaliteit van de bron niet verloren. Samen met Philips Easylink hebt u slechts één afstandsbediening nodig voor de meeste handelingen op uw TV, DVD-speler, Blu-ray-speler, set-top box of home cinema-systeem.

 • Een wereld vol onlinevideo's via YouTube

  Bekijk een scala van onlinevideo's via YouTube op uw TV.

 • Full HD-TV met Digital Crystal Clear voor diepte en helderheid

  Digital Crystal Clear is een set innovatieve beeldtechnologieën die de beeldkwaliteit digitaal aanpassen en optimaliseren voor het beste contrast en de beste kleuren en scherpte. Het resultaat? Extreem heldere beelden bij elke bron.

 • PC-ingang om beelden vanaf uw computer weer te geven op de TV

  Via de PC-ingang kunt u uw TV gebruiken als een PC-monitor door middel van een HDMI-DVI-kabel (voor digitale signalen) of een VGA-kabel (voor analoge signalen).

 • Geïntegreerde digitale DVB-C/T-tuner voor digitale kabelontvangst

  Met de geïntegreerde digitale DVB-C/T-tuner ontvangt u digitale kabel- en terrestrial-TV zonder dat u hier een extra set-top box voor nodig hebt. Geniet van kwaliteits-TV zonder extra poespas.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

 • DivX Certified® om DivX®-video's tot HD 1080p af te spelen, inclusief premiuminhoud.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in