NL
EN
1
TV

breedbeeld Flat TV

  breedbeeld Flat TV

  Verruim uw kijkervaring

  Beleef de ultieme kijkervaring met deze Philips Cineos Flat TV met Pixel Plus 2 HD, Ambilight 2, echte HD LDC-technologie en een gemotoriseerde draaivoet. De Digital Media Reader biedt toegang tot nog meer multimediacontent. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verruim uw kijkervaring

Beleef de ultieme kijkervaring met deze Philips Cineos Flat TV met Pixel Plus 2 HD, Ambilight 2, echte HD LDC-technologie en een gemotoriseerde draaivoet. De Digital Media Reader biedt toegang tot nog meer multimediacontent. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Verruim uw kijkervaring

met Pixel Plus 2 HD en Ambilight 2

 • 2-kanaals actief Ambilight voor een verbeterde weergave

  Ambilight maakt de weergave nog indrukwekkender door toevoeging van omgevingslicht dat wordt aangepast aan de kleuren en de lichtsterkte van het beeld. Dit voegt een nieuwe dimensie aan uw kijkplezier toe, waardoor u volkomen opgaat in de beelden waar u naar kijkt. Het schept een sfeer waarin u details, contrast en kleur beter waarneemt en ontspannender televisie kijkt. Ambilight past de kleuren automatisch en onafhankelijk aan volgens de veranderende beelden op het scherm.

 • HD Ready, voor de hoogste kwaliteit HD-weergave

  HD Ready, voor de hoogste kwaliteit HD-weergave

  Geniet van de kwaliteit van HD-beelden. U bent voorbereid op toekomstige HD-bronnen zoals HDTV-set-top boxes of Blu-ray Discs. HD Ready TV's leveren een hogere beeldkwaliteit dan televisies met Progressive Scan. De toestellen voldoen aan de normen van EICTA en zijn uitgerust met een HD-scherm. Ze hebben een universele ingang voor analoge YPbPr-aansluitingen en ongecomprimeerde, digitale DVI- of HDMI-aansluitingen, en ondersteunen bovendien HDCP. Ze kunnen 720p- en 1080i-signalen van 50 en 60 Hz weergeven.

 • Pixel Plus 2 HD voor meer details, diepte en helderheid

  Pixel Plus 2 HD voor meer details, diepte en helderheid

  Pixel Plus 2 HD staat garant voor een unieke combinatie van verbluffende beeldscherpte, natuurlijke beelden, een groter dieptegevoel, levendige kleuren en de vloeiende, natuurlijke beweging van standaard TV, High Definition-signalen en multimediabronnen. Elke pixel van het binnenkomende beeld wordt aangepast aan de omringende pixels, met een natuurlijker beeld als gevolg. Storingen in gecomprimeerd multimediamateriaal worden verminderd om het beeld helder en haarscherp te maken. Digitale ruisonderdrukking maakt het beeld vloeiend maar haarscherp.

 • Full HD LCD-scherm, 1920 x 1080p

  Dit beeldscherm heeft een resolutie die wordt aangeduid als Full HD. De geavanceerde LCD-schermtechnologie zorgt voor een volledige High Definition breedbeeldresolutie van 1080 progressieve lijnen, elk met 1920 pixels. Hierdoor hebt u de beschikking over de best mogelijke beeldkwaliteit voor HD-ingangssignalen met maximaal 1080 lijnen. Het scherm geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren. De levendige en scherpe beelden staan garant voor een verbeterde kijkervaring.

 • 2 geïntegreerde NXT monolith-luidsprekers met geweldige prestaties

  Het baanbrekende NXT-principe voor oppervlaktegeluid is verder ontwikkeld in de monolith-luidsprekertechnologie. Hierbij fungeert de buitenkant van het TV-meubel als het membraan van de luidsprekers. De luidsprekers zijn nu bijna onzichtbaar en geven u zo een strak ontwerp en een puur en direct geluid.

 • Inclusief bijpassende standaard met gemotoriseerde draaivoet

  De hoogwaardige standaard is speciaal ontworpen om deze Flat TV eenvoudig te plaatsen zonder gaten in de muur te boren. Met de afstandsbediening van de TV kunt u eenvoudig de beste kijkhoek bepalen. De gemotoriseerde draaivoet heeft een bereik van 60 graden (30 graden naar beide kanten), met geheugenposities voor de centrale en de 'vorige' positie. Met het onzichtbare kabelbeheer in de achterzijde past deze standaard precies bij de als accessoire leverbare vloerstandaard.

 • USB-poort en geheugenkaartsleuf voor directe weergave van multimedia

  Directe weergave van films, foto's en muziek. De geheugensleuf is geschikt voor Compact Flash I en II, Memory Stick, SD-kaart/Mini SD-kaart, Smart Media, Micro Drive (tot 2 GB) en MultiMedia Card. Steek de geheugenkaart in de sleuf in de zijkant van de TV en open de multimediabestanden op de kaart. Met de USB-aansluiting hebt u toegang tot multimediabestanden op de meeste USB-sticks en de meeste digitale camera's (apparaat uit USB-geheugenklasse).

 • Moderne HDMI- en DVI-I-connectiviteit van topkwaliteit

  HDMI en DVI-I brengt een ongecomprimeerde digitale RGB-verbinding tot stand tussen bron en scherm. Doordat het signaal niet naar analoog hoeft te worden omgezet, behoudt het beeld zijn kwaliteit. Het signaal wordt dus niet afgezwakt en het beeld blijft helder en zonder trillingen. HDMI stemt dan ook met het bronapparaat de beste uitvoerresolutie af. De HDMI-ingang is volledig compatibel met oudere DVI-bronnen maar kan ook digitale audio aan. Er wordt gebruikgemaakt van HDCP-kopieerbeveiliging. De DVI-I-ingang is compatibel met analoge signalen voor Progressive Scan alsmede HDTV- en PC (VGA)-signalen.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in