NL
EN
1
TV

Slanke Full HD LED-TV powered by Android™

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32pfk6500_12/32pfk6500_12_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Slanke Full HD LED-TV powered by Android™

  Slanke Full HD LED-TV powered by Android

  Meer dan slechts uiterlijke schoonheid: de FHD-TV uit de 6500-serie met de kracht van Android. Ten eerste is er de Pixel Precise HD Engine die zorgt voor schitterend beeld. Voeg daar nog Ambilight, een modern design en authentieke materialen aan toe en u bent verzekerd van een ongekende ervaring. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Slanke Full HD LED-TV powered by Android

Meer dan slechts uiterlijke schoonheid: de FHD-TV uit de 6500-serie met de kracht van Android. Ten eerste is er de Pixel Precise HD Engine die zorgt voor schitterend beeld. Voeg daar nog Ambilight, een modern design en authentieke materialen aan toe en u bent verzekerd van een ongekende ervaring. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

6500 series Slanke Full HD LED-TV powered by Android™

80 cm (32"), Full HD LED-TV, Dual Core, 8 GB (uitbreidbaar), DVB-T/C/S/S2 32PFK6500/12 Soortgelijke producten zoeken

Slanke Full HD LED-TV powered by Android

Met tweezijdig Ambilight

 • Ambilight verandert voorgoed de manier waarop u TV kijkt

  Uw woning is meer dan een huis, dus waarom geen TV kiezen die ook warm en uitnodigend is? De unieke Ambilight-technologie van Philips maakt uw scherm breder en uw kijkervaring meeslepender door aan beide kanten van de TV een extra brede gloed op de muur uit te stralen. Kleur, actie en spanning spatten van het scherm uw kamer in, voor een buitengewone kijkervaring.

 • Natural Motion voor vloeiende, scherpe bewegende beelden

  U kijkt graag films, maar verwacht daarbij wel de best mogelijke beeldkwaliteit. Natural Motion is onze beeldverbeteringstechnologie die trillingen tegengaat, om u vloeiende bewegende beelden te bieden. Films worden opgenomen met een beperkte framesnelheid van 24 frames per seconde, wat resulteert in trillingen. Natural Motion verdubbelt het aantal frames naar 50 bewegingen per seconde. Hierdoor verdwijnen trillingen, dus u ziet een vloeiender, scherper beeld.

 • Micro Dimming Pro voor ongelooflijk contrast

  Micro Dimming Pro optimaliseert het contrast op uw TV op basis van de lichtomstandigheden in uw omgeving. Een lichtsensor en speciale software analyseren het beeld in 6400 verschillende zones, zodat u kunt genieten van ongelooflijk contrast en beeldkwaliteit voor een levensechte visuele beleving, zowel overdag als 's avonds.

 • Pixel Precise HD-engine: ontdek de levendige beeldkwaliteit

  Pixel Precise HD zorgt voor een optimale beeldkwaliteit en levert vloeiende, maar toch scherpe bewegende beelden met prachtig contrast, prachtige details en diepte. U hebt diepere zwarttinten en helderder wit. U ziet de meest levendige, briljante kleuren en natuurlijke, levensechte huidtinten. Alsof u er zelf bij bent.

 • Dual Core-processors en Android OS voor uitstekende prestaties

  Met Android op uw TV kunt u supersnel, intuïtief en leuk navigeren, apps starten en video's afspelen. De Android-robot krijgt alles razendsnel en eenvoudig voor elkaar dankzij de kracht van onze Dual Core-processor.

 • Android: voor een snellere, rijkere, meer persoonlijke TV-ervaring

  Met Android op uw Smart TV kunt u genieten van een snelle processor en een gebruiksvriendelijke interface. Het is uw startpunt voor eindeloze content: van Google Play™, Netflix, en een internetbrowser... en nog zoveel meer. Er is een eenvoudig te navigeren menu met rechtstreekse koppelingen naar uw favorieten.

 • Verstuur eenvoudig berichten via de afstandsbediening met toetsenbord

  Verstuur eenvoudig berichten via de afstandsbediening met toetsenbord

  Alles in eigen hand. Onze volledig intuïtieve afstandsbediening heeft alle gebruikelijke gemakken, zoals cursortoetsen, volumeregeling en sneltoetsen. Draai de afstandsbediening om en gebruik het volledige toetsenbord voor eenvoudige tekstinvoer in elke situatie.

 • De gebogen gecentreerde standaard zorgt voor een speelse geometrie

  We hebben gekozen voor een geavanceerde, glanzende, zilverkleurige afwerking als de basis voor de gebogen gecentreerde standaard, en deze vervolgens gecombineerd met een ultraslanke, gebogen hals voor een TV-ontwerp dat perfect in elk modern interieur past.

 • Modern ontwerp voor een hedendaags interieur

  Een eigentijdse look die perfect in uw interieur past. Omdat uw TV mooi moet zijn, zowel uit als aan.

Alle specificaties bekijken
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.
 • Het aanbod aan Android-app's verschilt per land. Ga voor meer informatie naar uw plaatselijke Google Play Store.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • (Philips) alleen compatibel met specifieke Philips player-apparaten.
 • Google Cast-functionaliteit is onderhevig is aan Google Cast-apps en -apparaten. Ga voor meer informatie naar de Google Cast-productpagina.
 • Philips TV Remote-app en verwante functionaliteiten verschillen per TV-model, provider en land, smart device-model en besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Het aanbod van Smart TV-apps verschilt per TV-model en land. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/smarttv.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.
 • Compatibiliteit hangt af van Wi-Fi Miracast-certificering in Android 4.2 of hoger. Raadpleeg de handleiding van uw apparaat voor meer informatie.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in