NL
EN
1
TV

Slanke Full HD LED-TV

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32pfk5109_12/32pfk5109_12_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Slanke Full HD LED-TV

  Slanke Full HD LED-TV

  Thuis zal iedereen genieten van het glasheldere beeld van de Philips Full HD LED-TV uit de 5100-serie. Met een minimalistisch design, levendige beelden en geweldig geluid is het dé keuze voor elke kamer in huis. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Slanke Full HD LED-TV

Thuis zal iedereen genieten van het glasheldere beeld van de Philips Full HD LED-TV uit de 5100-serie. Met een minimalistisch design, levendige beelden en geweldig geluid is het dé keuze voor elke kamer in huis. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

5000 series Slanke Full HD LED-TV

81 cm (32"), Full HD LED-TV, DVB-T/C/S/S2 32PFK5109/12 Soortgelijke producten zoeken

Slanke Full HD LED-TV

Met Digital Crystal Clear

 • De slanke vormgeving is een aanwinst voor uw interieur

  De slanke vormgeving is een aanwinst voor uw interieur

  De slanke TV van Philips is met zijn gestroomlijnde, verfijnde vorm een echt stijlstatement. Waarom zou uw TV tenslotte naast functioneel niet gewoon mooi mogen zijn?

 • De ultrasmalle rand zorgt voor een stijlvolle omlijsting van het beeld.

  De ultrasmalle rand zorgt voor een stijlvolle omlijsting van het beeld.

  Traditionele TV's hebben een brede rand zoals de lijst bij een schilderij. Onze ultrasmalle rand is modern en dun.

 • 100 Hz PMR voor vloeiende bewegende beelden

  100 Hz PMR voor vloeiende bewegende beelden

  Niets is beter dan de adrenalinestoot van games, snelle sporten of actiefilms en daarom heeft deze Philips-TV 100 Hz Perfect Motion Rate. U geniet dus van uiterst vloeiende beelden, want ook al gaat uw hart tekeer, het beeld moet rustig blijven.

 • USB voor weergave van multimedia

  USB voor weergave van multimedia

  Samen plezier hebben. Sluit uw USB-stick, digitale camera, MP3-speler of ander multimedia-apparaat aan op de USB-poort van uw TV om te genieten van foto's, video's en muziek met de gebruiksvriendelijke inhoudsbrowser op het scherm.

 • Modern ontwerp voor een hedendaags interieur

  Een eigentijdse look die perfect in uw interieur past. Omdat uw TV mooi moet zijn, zowel uit als aan.

 • Digital Crystal Clear: precisie die u wilt delen

  Philips heeft Digital Crystal Clear ontwikkeld voor natuurlijk beeld, ongeacht de bron. Of u nu wilt genieten van uw favoriete soap, het nieuws wilt zien of met vrienden een video wilt kijken, alles wordt weergegeven met optimaal contrast, en de beste kleuren en scherpte.

 • Full HD LED-TV - schitterende LED-beelden met ongelofelijk contrast

  Beeldkwaliteit is belangrijk. Normale HDTV's leveren kwaliteit, maar u verwacht meer. Stelt u zich eens voor: scherpe details met hoge helderheid, ongelofelijk contrast en realistische kleuren voor een levensecht beeld.

 • Twee HDMI-ingangen en EasyLink voor geïntegreerde connectiviteit

  Vermijd kabelwirwar met een enkele HDMI-kabel die beeld- en geluidssignalen van uw randapparatuur naar uw TV overbrengt. Doordat HDMI de signalen ongecomprimeerd overbrengt, gaat de goede kwaliteit van de bron niet verloren. Samen met Philips EasyLink hebt u slechts één afstandsbediening nodig voor de meeste handelingen op uw TV, DVD-speler, Blu-ray-speler, set-top box of home cinema-systeem.

Alle specificaties bekijken
 • Software-upgrade vereist voor TV pauzeren en opnemen via USB. Ga naar www.philips.com/TV en klik op Ondersteuning voor meer informatie over de software-update.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.
 • (Philips) alleen compatibel met specifieke Philips-spelers.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in