NL
EN
1
TV

breedbeeld Flat TV

  breedbeeld Flat TV

  Ultiem kijkplezier

  Ambilight en Pixel Plus 2 verleggen de grenzen voor beeldkwaliteit. Het ongeëvenaarde kijkcomfort van Ambilight, de LCD-technologie en de niet-zichtbare, ingebouwde NXT-luidsprekers en het uitdagende en innovatieve ontwerp staan garant voor ultiem kijk- en luisterplezier. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ultiem kijkplezier

Ambilight en Pixel Plus 2 verleggen de grenzen voor beeldkwaliteit. Het ongeëvenaarde kijkcomfort van Ambilight, de LCD-technologie en de niet-zichtbare, ingebouwde NXT-luidsprekers en het uitdagende en innovatieve ontwerp staan garant voor ultiem kijk- en luisterplezier. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Ultiem kijkplezier

in een stijlvol en uitdagend ontwerp

 • Volledig gekleurd omgevingslicht maakt kijken tot genieten

  Door het volledig gekleurde omgevingslicht kunt u ontspannen TV-kijken in een unieke ambiance, die wordt opgeroepen door de zachte gloed op de muur. Onderzoek heeft uitgewezen dat u door aangepast omgevingslicht beter en meer ontspannen kunt televisiekijken. De automatische aanpassing van de Ambilight-kleuren aan de beelden op het scherm verhogen het kijkplezier. Ook kan het licht worden ingesteld op bepaalde kleuren en verschillende wittinten. In stand-bymodus kunnen de lichten op willekeurige kleuren worden gezet om zo in de kamer een unieke ambiance te creëren.

 • HD LCD WXGA-scherm met een resolutie van 1366 x 768p

  Dit WXGA-scherm met de nieuwste LCD-schermtechnologie biedt een HD-breedbeeldresolutie van 1366 x 768p pixels en geeft trillingsvrije Progressive Scan-beelden met een optimale helderheid en verbluffende kleuren. De levendige en scherpe beelden staan garant voor comfortabel kijkplezier.

 • Pixel Plus 2 voor meer details, diepte en helderheid

  Pixel Plus 2 is een digitale beeldverwerkingsfunctie die de resolutie van foto's en bewegend beeld verbetert. De Pixel Plus 2-technologie voegt niet alleen pixels toe, maar verbetert deze ook. Dit resulteert in een optimale scherpte en ongelooflijke beelddiepte, altijd en uit elke bron. Deze technologie verbetert niet alleen de resolutie maar ook de kleurreproductie, wat de fijnste kleurendetails en een superieure helderheid oplevert.

 • Digital Natural Motion voor vloeiende bewegende beelden

  Philips heeft Digital Natural Motion ontwikkeld om de trillende effecten bij bewegende beelden weg te werken. Digital Natural Motion maakt een schatting van de beweging in het beeld en corrigeert trillende bewegingen in TV-uitzendingen en films (op DVD). Het resultaat is een naadloze weergave van bewegingen en een uitstekende scherpte, wat het kijken nog plezieriger maakt.

 • Active Control met lichtsensor geeft een optimale beeldkwaliteit

  Active Control optimaliseert de beeldkwaliteit op een unieke en intelligente manier door het inkomend signaal te meten en te analyseren en automatisch de beeldinstellingen aan te passen. Active Control met lichtsensor past de helderheid van de beelden aan op basis van de lichtomstandigheden in de kamer.

 • 2 geïntegreerde NXT monolith-luidsprekers met geweldige prestaties

  Het baanbrekende NXT-principe voor oppervlaktegeluid is verder ontwikkeld in de monolith-luidsprekertechnologie. Hierbij fungeert de buitenkant van het TV-meubel als het membraan van de luidsprekers. De luidsprekers zijn nu bijna onzichtbaar en geven u zo een strak ontwerp en een puur en direct geluid.

 • Dual Screen met 2 tuners splitst het scherm in 2 beelden

  Met Full Dual Screen kunt u het TV-scherm in tweeën delen, met gelijktijdig op elke helft beeld van een andere bron, bijv. TV, videorecorder, DVD of teletekst. Volg ongestoord uw favoriete serie terwijl iemand anders een spelshow kijkt. Het geluid van het programma op het tweede scherm is beschikbaar via de hoofdtelefoon.

 • 1200 pagina's Hypertext voor snelle toegang tot teletekst

  Teletekst is een standaardsysteem dat wordt uitgezonden door de meeste omroepstations. Het Smart Text-geheugen voor 1200 pagina's geeft u supersnel toegang tot informatie.

 • DVI-I geeft het beste beeld en flexibele aansluitmogelijkheden

  Een DVI-I-ingang brengt de ongecomprimeerde digitale RGB-verbinding met een hoge bandbreedte tot stand tussen bron en scherm. Doordat het signaal niet van digitaal naar analoog hoeft te worden omgezet, behoudt het beeld zijn kwaliteit, helder en zonder flikkeringen. De DVI-ingang ondersteunt HDCP-kopieerbeveiliging zodat het bekijken van beveiligde programma's op digitale set-top boxes, DVD-spelers en HD-recorders mogelijk is. DVI-I is ontworpen voor de toekomst en laat zich aansluiten op alle HDMI-apparaten (conversiekabel vereist). De DVI-I-ingang ondersteunt ook analoge PC-VGA-signalen.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in