NL
EN
1
TV

digitale breedbeeld Flat TV

  digitale breedbeeld Flat TV

  Verruim uw kijkervaring

  Beleef de ultieme kijkervaring met deze Philips Cineos Flat TV met Pixel Plus 3 HD, Ambilight 2-kanaal en Clear LCD-technologie. Met de Digital Media Reader hebt u toegang tot alle multimediacontent. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verruim uw kijkervaring

Beleef de ultieme kijkervaring met deze Philips Cineos Flat TV met Pixel Plus 3 HD, Ambilight 2-kanaal en Clear LCD-technologie. Met de Digital Media Reader hebt u toegang tot alle multimediacontent. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Cineos digitale breedbeeld Flat TV

32 inch, LCD, met geïntegreerde digitale tuner 32PF9731D/10 Soortgelijke producten zoeken

Verruim uw kijkervaring

met Pixel Plus 3 HD en Ambilight

 • Pixel Plus 3 HD voor de scherpste en helderste HDTV-beelden

  Pixel Plus 3 HD staat garant voor een unieke combinatie van verbluffende beeldscherpte, natuurlijke details, levendige kleuren en de vloeiende, natuurlijke beweging van standaard-TV, High Definition-signalen en multimediacontent. Elke pixel van het binnenkomende beeld wordt aangepast aan de omringende pixels, met een natuurlijker beeld als gevolg. Storingen en ruis in alle bronnen, van multimedia tot standaard-TV, maar ook in sterk gecomprimeerde HD, worden verminderd om het beeld helder en haarscherp te maken.

 • 2-kanaals actief Ambilight voor een verbeterde weergave

  Ambilight maakt de weergave nog indrukwekkender door toevoeging van omgevingslicht dat wordt aangepast aan de kleuren en de lichtsterkte van het beeld. Dit voegt een nieuwe dimensie aan uw kijkplezier toe, waardoor u volkomen opgaat in de beelden waar u naar kijkt. Het schept een sfeer waarin u details, contrast en kleur beter waarneemt en ontspannender televisie kijkt. Ambilight past de kleuren automatisch en onafhankelijk aan volgens de veranderende beelden op het scherm.

 • HD ready, voor de hoogste kwaliteit HDTV-weergave

  HD ready, voor de hoogste kwaliteit HDTV-weergave

  Geniet van de uitzonderlijke kwaliteit van HDTV-signalen. U bent alvast voorbereid op toekomstige HD-bronnen zoals HDTV-uitzendingen en de DVD-formaten Blu-ray DVD en HDVD. HD-compatibele TV's leveren een hogere beeldkwaliteit dan televisies met Progressive Scan. De toestellen voldoen aan de strikte normen van EICTA en zijn uitgerust met een HD-scherm dat de resolutie en beeldkwaliteit van HDTV-signalen volledig tot hun recht doet komen. Ze hebben een universele ingang voor analoge YPbPr-aansluitingen en ongecomprimeerde, digitale DVI- of HDMI-aansluitingen, en ondersteunen bovendien HDCP. Ze kunnen 720p- en 1080i-signalen van 50 en 60 Hz weergeven.

 • USB-aansluiting om direct eenvoudig multimedia af te spelen

  USB-aansluiting om direct eenvoudig multimedia af te spelen

  Via de USB-aansluiting hebt u toegang tot multimediabestanden zoals jpg-, mp3- en alb-bestanden op de meeste USB-sticks en digitale camera's (apparaat uit USB 1.1-geheugenklasse). Steek de USB-stick in de sleuf aan de zijkant van de TV. Zo kunt u uw foto's en muziek eenvoudig weergeven en delen.

 • HD LCD WXGA-scherm met een resolutie van 1366 x 768p

  Dit WXGA-scherm met de nieuwste LCD-schermtechnologie biedt een HD-breedbeeldresolutie van 1366 x 768p pixels en geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren. De levendige en scherpe beelden staan garant voor comfortabel kijkplezier.

 • Geïntegreerde digitale tuner voor DVB-T-ontvangst

  Met de geïntegreerde DVB-T-tuner kunt u Digital Terrestrial TV bekijken of opnemen. U hebt dus geen extra set-top box of kabels nodig.

 • Clear LCD met een respons van 3ms voor zeer scherpe bewegende beelden

  Clear LCD zorgt voor een zeer scherpe weergave van heldere, levendige beelden, zelfs bij snelle bewegingen op het scherm. Door de hoge herhalingsfrequenties van de achtergrond-scantechnologie is de effectieve responstijd van de weergave van snelle bewegingen 3 milliseconden (gemeten in BEW, Perceived Blurr-Edge-Width). Bovendien zorgt Clear LCD voor een hoger dynamisch contrast en een grotere kijkhoek. De unieke technologie van Philips brengt de bewegingsscherpte van LCD-displays op een ongeëvenaard niveau en doet dit beter dan enige andere technologie voor platte schermen.

 • Inclusief speciaal ontworpen draaivoet

  Voor een maximale vrijheid is deze hoogwaardige standaard is speciaal ontworpen om deze Flat TV eenvoudig te plaatsen zonder gaten in de muur te boren. Bepaal de beste kijkhoek binnen de 40 graden van de gebruiksvriendelijke draaivoet (20 graden naar beide kanten). Met het onzichtbare kabelbeheer in de achterzijde past deze standaard naadloos bij de als accessoire leverbare vloerstandaard.

 • 2 HDMI-ingangen voor volledig digitale High Definition in één kabel

  HDMI brengt een ongecomprimeerde digitale RGB-verbinding tot stand tussen bron en scherm. Doordat het signaal niet naar analoog hoeft te worden geconverteerd, behoudt het beeld zijn kwaliteit. Het signaal wordt dus niet afgezwakt en het beeld blijft helder en trillingsvrij. HDMI stemt met het bronapparaat de beste uitvoerresolutie af. De HDMI-ingang is volledig compatibel met DVI-bronnen maar kan ook digitale audio aan. Er wordt gebruikgemaakt van HDCP-kopieerbeveiliging. Dankzij de twee HDMI-ingangen kunt u meerdere HD-bronnen aansluiten, bijvoorbeeld een HD set-top box en een Blu-ray-speler. Uw TV is helemaal klaar voor de HD-toekomst.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • DVB-T alleen in bepaalde landen ondersteund

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in