NL
EN
1
TV

digitale breedbeeld Flat TV

  digitale breedbeeld Flat TV

  Verruim uw kijkervaring

  Beleef de ultieme kijkervaring met deze Philips Cineos Flat TV met Pixel Plus 2 HD, de nieuwste LCD-technologie en tafelstandaard. Met de Digital Media Reader hebt u via USB toegang tot alle multimediacontent. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verruim uw kijkervaring

Beleef de ultieme kijkervaring met deze Philips Cineos Flat TV met Pixel Plus 2 HD, de nieuwste LCD-technologie en tafelstandaard. Met de Digital Media Reader hebt u via USB toegang tot alle multimediacontent. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Cineos digitale breedbeeld Flat TV

32 inch, LCD, met geïntegreerde digitale tuner 32PF9631D/10 Soortgelijke producten zoeken

Verruim uw kijkervaring

met Pixel Plus 2 HD

 • HD ready, voor de hoogste kwaliteit HDTV-weergave

  HD ready, voor de hoogste kwaliteit HDTV-weergave

  Geniet van de uitzonderlijke kwaliteit van HDTV-signalen. U bent alvast voorbereid op toekomstige HD-bronnen zoals HDTV-uitzendingen en de DVD-formaten Blu-ray DVD en HDVD. HD-compatibele TV's leveren een hogere beeldkwaliteit dan televisies met Progressive Scan. De toestellen voldoen aan de strikte normen van EICTA en zijn uitgerust met een HD-scherm dat de resolutie en beeldkwaliteit van HDTV-signalen volledig tot hun recht doet komen. Ze hebben een universele ingang voor analoge YPbPr-aansluitingen en ongecomprimeerde, digitale DVI- of HDMI-aansluitingen, en ondersteunen bovendien HDCP. Ze kunnen 720p- en 1080i-signalen van 50 en 60 Hz weergeven.

 • Pixel Plus 2 HD voor meer details in standaard TV en HDTV

  Pixel Plus 2 HD voor meer details in standaard TV en HDTV

  Pixel Plus 2 HD staat garant voor een unieke combinatie van verbluffende beeldscherpte, natuurlijke beelden, een groter dieptegevoel, levendige kleuren en de vloeiende, natuurlijke beweging van standaard TV, High Definition-signalen en multimediabronnen. Elke pixel van het binnenkomende beeld wordt aangepast aan de omringende pixels, met een natuurlijker beeld als gevolg. Artefacten in gecomprimeerd multimediamateriaal worden verminderd om het beeld helder en haarscherp te maken. Digitale ruisonderdrukking maakt het beeld vloeiend maar haarscherp.

 • USB-aansluiting om direct eenvoudig multimedia af te spelen

  USB-aansluiting om direct eenvoudig multimedia af te spelen

  Via de USB-aansluiting hebt u toegang tot multimediabestanden zoals jpg-, mp3- en alb-bestanden op de meeste USB-sticks en digitale camera's (apparaat uit USB 1.1-geheugenklasse). Steek de USB-stick in de sleuf aan de zijkant van de TV. Zo kunt u uw foto's en muziek eenvoudig weergeven en delen.

 • High Definition LCD WXGA-scherm met een resolutie van 1366 x 768p

  Dit WXGA-scherm met de nieuwste LCD-schermtechnologie biedt een HD-breedbeeldresolutie van 1366 x 768p pixels en geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren. De levendige en scherpe beelden staan garant voor comfortabel kijkplezier.

 • Geïntegreerde digitale tuner voor DVB-T-ontvangst

  Met de geïntegreerde DVB-T-tuner kunt u Digital Terrestrial TV bekijken of opnemen. U hebt dus geen extra set-top box of kabels nodig.

 • Clear LCD met een respons van 3ms voor zeer scherpe bewegende beelden

  Clear LCD zorgt voor een zeer scherpe weergave van heldere, levendige beelden, zelfs bij snelle bewegingen op het scherm. Door de hoge herhalingsfrequenties van de achtergrond-scantechnologie is de effectieve responstijd van de weergave van snelle bewegingen 3 milliseconden (gemeten in BEW, Perceived Blurr-Edge-Width). Bovendien zorgt Clear LCD voor een hoger dynamisch contrast en een grotere kijkhoek. De unieke technologie van Philips brengt de bewegingsscherpte van LCD-displays op een ongeëvenaard niveau en doet dit beter dan enige andere technologie voor platte schermen.

 • Virtual Dolby Digital voor levensecht geluid

  Virtual Dolby Digital is een verwerkingstechnologie die zorgt voor betere Surround Sound-effecten. Hierdoor lijkt het alsof u naar Dolby Pro Logic luistert zonder dat u hiervoor extra achterluidsprekers nodig hebt. U kunt volledig opgaan in wat er op het scherm gebeurt.

 • Inclusief bijpassende standaard met elegant ontwerp

  Het toestel wordt geleverd met een bijpassende tafelstandaard.

 • Tweevoudige HDMI-ingang voor een volledig digitale High Definition-verbinding

  HDMI brengt een ongecomprimeerde digitale RGB-verbinding tot stand tussen bron en scherm. Doordat het signaal niet naar analoog hoeft te worden geconverteerd, behoudt het beeld zijn kwaliteit. Het signaal wordt dus niet afgezwakt en het beeld blijft helder en trillingsvrij. HDMI stemt met het bronapparaat de beste uitvoerresolutie af. De HDMI-ingang is volledig compatibel met DVI-bronnen maar kan ook digitale audio aan. Er wordt gebruikgemaakt van HDCP-kopieerbeveiliging. Dankzij de twee HDMI-ingangen kunt u meerdere HD-bronnen aansluiten, bijvoorbeeld een HD set-top box en een Blu-ray-speler. Uw TV is helemaal klaar voor de HD-toekomst.

Alle specificaties bekijken
 • DVB-T alleen in bepaalde landen ondersteund

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in