LCD-monitor met Ambiglow

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/278c4qhsn_01/278c4qhsn_01_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  LCD-monitor met Ambiglow

  Schitterend Ambiglow-scherm

  Intensiveer uw kijkervaring met dit iconische Philips Gioco-scherm met Ambiglow. Door op de achterwand een lichtkrans te projecteren die overeenkomt met het beeld op uw scherm zorgt de innovatieve Ambiglow voor een visueel groter scherm en meeslepend entertainment Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Brilliance LCD-monitor met Ambiglow

Gioco, 68, 6 cm (27"), Ambiglow-display 278C4QHSN/01 Soortgelijke producten zoeken

Schitterend Ambiglow-scherm

Voor meeslepend entertainment

 • Minimalistische uitstraling met ultradunne rand

  De nieuwe Philips-displays benutten de nieuwste technologiepanelen en zijn ontworpen voor een minimalistische uitstraling met een buitenrand van maximaal 2,5 mm dikte. Gecombineerd met een zwarte matrixstrook van circa 9 mm in het paneel, zijn de totale afmetingen van de rand beduidend verkleind, voor minimale afleidingen en een maximale kijkgrootte. Het display met ultradunne rand geeft u het gevoel dat u één groot display gebruikt en is speciaal geschikt voor multi-display-installatie of beeldverdeling zoals bij games, ontwerp van afbeeldingen en professionele toepassingen.

 • Ambiglow intensiveert entertainment met krans van licht

  Ambiglow intensiveert entertainment met krans van licht

  Ambiglow voegt een nieuwe dimensie toe aan uw kijkervaring. De innovatieve Ambiglow-technologie verbetert het beeld op het scherm door een lichtkrans te creëren vanuit de monitor. De snelle processor analyseert de inkomende beelden en past ononderbroken de kleur en helderheid van het uitgestraalde licht aan op het beeld. Philips Ambiglow is bijzonder geschikt voor het bekijken van films, sport of voor het spelen van games, en biedt u een unieke en overweldigende kijkervaring.

 • AH-IPS-scherm zorgt voor schitterende beelden met levendige kleuren

  AH-IPS-scherm zorgt voor schitterende beelden met levendige kleuren

  Dit nieuwste Philips-scherm gebruikt geavanceerde AH-IPS-panelen die zorgen voor een superieure kleurweergave en responstijd, en optimaal energieverbruik. In tegenstelling tot standaard TN-panelen, tonen AH-IPS-panelen consequente kleuren, zelfs bij een kijkhoek van 178 graden en in de draaimodus. Met deze buitengewone prestaties is AH-IPS het meest geschikt voor toepassingen waarbij kleurnauwkeurigheid en consequente helderheid belangrijk zijn, zoals bij fotoaanpassingen, grafiektoepassingen en surfen op internet.

 • HDMI biedt een universele digitale verbinding

  HDMI biedt een universele digitale verbinding

  Een HDMI Ready apparaat bevat alle benodigde hardware voor High-Definition Multimedia Interface-invoer (HDMI). Een HDMI-kabel zorgt voor hoogwaardige digitale video- en audiosignalen die allemaal door één kabel worden verzonden van een PC of een willekeurig aantal AV-bronnen (zoals set-top boxes, DVD-spelers, A/V-ontvangers en videocamera's).

 • SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

  SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

  SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren, zoals Kantoor, Afbeelding, Entertainment, Economisch enz., zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die u gebruikt. Afhankelijk van uw keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties; de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

 • SmartKolor voor rijke, levendige beelden

  SmartKolor voor rijke, levendige beelden

  SmartKolor is een geavanceerde kleurentechnologie die het visuele kleurengamma van het scherm vergroot. Door het RGB-versterkingsniveau van het scherm te verhogen, ontstaan er rijke, levendige beelden voor uitzonderlijke foto's en video's.

 • SmartTxt voor een optimale leeservaring

  SmartTxt voor een optimale leeservaring

  SmartTxt is een geavanceerd algoritme dat het lezen van tekstgebaseerde toepassingen, zoals PDF-bestanden of ebooks, die gewoonlijk meer concentratie vereisen, verbetert. SmartTxt verhoogt het contrast en de grensscherpte van de tekstinhoud voor betere leesbaarheid. Optimalisering voor het lezen gebeurt door de grijsschaal, witbalans, helderheid en het contrast van het display aan te passen.

 • 6500K Smart Bias-verlichting zorgt voor een optimale kijkervaring

  De Smart Bias-verlichtingsmodus helpt u te genieten van optimale beeldkwaliteit en kijkcomfort. In een donkere kamer verwijden en vernauwen uw ogen zich bij de constant veranderende beelden, wat tot Computer Vision Syndrome kan leiden. Smart Bias-verlichting creëert een zachte lichtkrans van statisch wit licht van 6500k op de muur rondom de monitor. Dit helpt voornamelijk mensen die langere tijd met hun display bezig zijn bij het verminderen van vermoeide ogen en algehele vermoeidheid, en het elimineert weerspiegelingen en schittering van kamerverlichting waardoor de contrastverhouding en beelddetails worden verbeterd en kleuren juist worden waargenomen.

Alle specificaties bekijken
 • Kijk niet rechtstreeks naar de Ambiglow-LED's. Deze zijn heel helder en kunnen tijdelijk een wazig gezichtsveld veroorzaken.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in