NL
EN
1
TV

Flat TV

  Ongeëvenaarde beeldkwaliteit

  Dit is de ultieme Flat TV: superieure Pixel Plus-beeldkwaliteit en de nieuwste LCD-technologie in een prachtig, oogstrelend ontwerp. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ongeëvenaarde beeldkwaliteit

Dit is de ultieme Flat TV: superieure Pixel Plus-beeldkwaliteit en de nieuwste LCD-technologie in een prachtig, oogstrelend ontwerp. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Ongeëvenaarde beeldkwaliteit

 • Progressive Scan Component Video voor een optimale beeldkwaliteit

  Progressive Scan Component Video voor een optimale beeldkwaliteit

  Progressive Scan verdubbelt de verticale resolutie van het beeld, wat resulteert in een merkbaar scherper beeld. In plaats van het veld met de oneven lijnen eerst naar het scherm te sturen en daarna het veld met de even lijnen, worden beide velden tegelijk geschreven. Zo wordt er direct een volledig beeld geschreven met de maximale resolutie. Op zulke snelheden neemt u een scherper beeld waar zonder lijnstructuur.

 • High Definition LCD WXGA-scherm, 1280 x 768p

  Dit WXGA-scherm met de nieuwste LCD-schermtechnologie biedt een HD-resolutie van 1280 x 768p pixels en geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met een optimale helderheid en verbluffende kleuren. De levendige en scherpe beelden staan garant voor comfortabel kijkplezier.

 • Pixel Plus voor details, diepte en helderheid

  Pixel Plus is een digitale beeldverwerkingsfunctie die het aantal lijnen en pixels vergroot. Het resultaat is een superscherp beeld met ongelooflijk veel details en diepte, altijd en bij elke bron.

 • Active Control met lichtsensor geeft een optimale beeldkwaliteit

  Active Control optimaliseert de beeldkwaliteit op een unieke en intelligente manier door het inkomend signaal te meten en te analyseren en automatisch de beeldinstellingen aan te passen. Active Control met lichtsensor past de helderheid van de beelden aan op basis van de lichtomstandigheden in de kamer.

 • Virtual Dolby Surround voor een bioscoopachtige geluidservaring

  Virtual Dolby Surround is een verwerkingstechnologie die zorgt voor betere Surround Sound-effecten. Hierdoor lijkt het alsof u naar Dolby Pro Logic luistert zonder dat u hiervoor extra achterluidsprekers nodig hebt. U kunt volledig opgaan in wat er op het scherm gebeurt.

 • Geniet van uw favoriete radiozenders met de ingebouwde FM-radio.

  De ingebouwde radio kan 40 FM-voorkeurzenders opslaan. Doordat u deze een naam kunt geven op het scherm, kunnen de stations heel gemakkelijk worden opgezocht. Bovendien beschikt de radio over een handige screensaver met klok die u tijdens het luisteren kunt gebruiken.

 • PC-ingang om beelden vanaf uw computer te tonen op het TV-scherm

  Met de PC-ingang kunt u de TV aansluiten op een computer om beelden vanaf uw computer te tonen op het TV-scherm.

 • PC-content bekijken in een tweede venster op het TV-scherm

  Picture-in-Graphics is een klein venster in het hoofdbeeld, waarmee u gegevens/afbeeldingen kunt bekijken op het hoofdscherm van uw TV. U kunt nu tegelijkertijd gegevens/afbeeldingen en TV-programma's bekijken.

 • Twin Page Text voor gelijktijdig bekijken van 2 teletekstpagina's

  Met Twin Page Text kunnen twee teletekstpagina's gelijktijdig naast elkaar worden weergegeven.

 • 10 pagina's Smart Text voor snelle toegang tot teletekst.

  Teletekst is een standaardsysteem dat wordt uitgezonden door de meeste omroepstations. Het Smart Text-geheugen voor 10 pagina's geeft u supersnel toegang tot informatie.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in