LCD-breedbeeldmonitor

  LCD-breedbeeldmonitor

  Professioneel beeldscherm met uitstekende prestaties

  Verhoog de productiviteit in uw bedrijf met de Philips 240PW9. Dit beeldscherm heeft een hoge resolutie, duidelijke tekstweergave, een groter weergavegebied en een bijzonder breed kleurbereik van wel 102% voor een natuurlijke en nauwkeurige kleurweergave en is bovendien geschikt voor een upgrade naar Windows Vista. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Brilliance LCD-breedbeeldmonitor

61 cm (24") breedbeeld, WUXGA 240PW9ES/00 Soortgelijke producten zoeken

Professioneel beeldscherm met uitstekende prestaties

 • SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

  SmartImage: geoptimaliseerde, gebruiksvriendelijke weergave

  SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren, zoals Kantoor, Afbeelding, Entertainment, Economisch enz., zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die u gebruikt. Afhankelijk van uw keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties; de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

 • Scherm voor natuurlijke, nauwkeurige kleurweergave

  Scherm voor natuurlijke, nauwkeurige kleurweergave

  WideColor is een LCD-monitor met krachtige, uitgebreide achtergrondverlichting dankzij een koude kathode fluorescerende lamp met een breed kleurengamma. Samen met de superieure verwerking kan het kleurbereik van standaard-LCD-schermen (72% van het NTSC-kleurengamma) tot 102% of meer worden vergroot. Hierdoor worden de kleurzuiverheid en -verzadiging spectaculair verbeterd, voor natuurlijke, schitterende kleuren.

 • SmartContrast: voor verbluffende, rijke details in het zwart

  SmartContrast: voor verbluffende, rijke details in het zwart

  SmartContrast is een Philips-technologie die het weergegeven beeld analyseert. Kleuren worden automatisch bijgesteld en de intensiteit van de achtergrondverlichting wordt aangepast voor een dynamische verbetering van het contrast bij digitale afbeeldingen, video's of games met donkere kleurtinten. In de modus Economisch worden het contrast en de achtergrondverlichting optimaal ingesteld voor alledaagse kantoortoepassingen en een laag energieverbruik.

 • De tweevoudige ingang herkent VGA-signalen en digitale DVI-signalen

  De tweevoudige ingang herkent VGA-signalen en digitale DVI-signalen

  Aansluitingen die zowel analoge VGA-signalen als digitale DVI-signalen kunnen weergeven.

 • Eenvoudig beeldformaatbeheer, wisselt tussen breedbeeld en 4:3-beeld

  Eenvoudig beeldformaatbeheer, wisselt tussen breedbeeld en 4:3-beeld

  Het automatische beeldformaatbeheer van Philips schakelt van de 4:3-beeldverhouding naar breedbeeldmodus en terug. Zo wordt de beeldverhouding aangepast aan de weergave, zodat u kunt werken met brede documenten zonder te hoeven scrollen. Ook kunt u breedbeeldmedia weergeven in de breedbeeldmodus en beelden met een formaat van 4:3 weergeven zonder storingen.

 • Resolutie van 1920 x 1200: ideaal voor twee A4-pagina's naast elkaar

  Breedformaat UXGA (Ultra Extended Graphics Array), een videokaart die een resolutie van 1920 x 1200 kan weergeven, of ongeveer 2,3 miljoen pixels.

 • DVI-D-ingang en HDCP-ondersteuning

  High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) is een techniek voor kopieerbeveiliging die is ingebouwd in de DVI-aansluiting. Deze techniek gaat het illegaal kopiëren van beeld- en geluidsmateriaal tegen. Met HDCP speelt u beveiligde media af, zoals films en concerten. Aan de hand van het signaal wordt bepaald of een exemplaar legaal is en wordt voorkomen dat illegale media worden afgespeeld.

 • In een handomdraai uw monitor instellen met SmartControl II

  SmartControl II is monitorsoftware met een gebruiksvriendelijke scherminterface waarmee u gemakkelijk de resolutie, kleurinstellingen en andere weergave-instellingen kunt definiëren. Tevens kunt u instellingen opgeven voor bijvoorbeeld helderheid, contrast, klok en fase, positie, RGB, witpunt en (voor modellen met ingebouwde luidsprekers) volume-aanpassingen.

 • Het ecologische ontwerp behoudt bronnen en verlaagt gebruikskosten

  Het ecologische ontwerp is gericht op een lager energieverbruik, minder verpakkingsmateriaal en de eliminatie van schadelijke stoffen. Philips loopt voorop op het gebied van duurzaamheid en we streven er al lange tijd naar het effect van onze producten op het milieu terug te dringen. Zo stellen we klanten in staat eenvoudige, verantwoorde keuzes te maken bij de aanschaf van producten en de evaluatie van het milieueffect van deze producten voor, tijdens en na de levenscyclus.

 • 90 graden schermrotatie en intelligent kabelbeheer

  De Super Ergo Base is een monitorvoet met ergonomisch kijkcomfort en een intelligent kabelbeheersysteem. De gebruiksvriendelijke voet is in hoogte en hoek verstelbaar en heeft een kantel- en zwenkfunctie voor een maximaal comfort, om de fysieke ongemakken van een lange werkdag te verzachten. Het intelligente kabelbeheersysteem zorgt ervoor dat de kabels minder snel in de knoop raken zodat uw werkplek er netjes en professioneel uitziet.

 • Scherm met extra brede kijkhoek: hoek van 178 graden voor nauwkeurig beeld

  De breedste kijkhoek van maximaal 178 graden geeft de duidelijkste weergave vanuit elke positie.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in