LCD-monitor met SmartImage

  LCD-monitor met SmartImage

  Stijlvol, hoogwaardig scherm

  Geniet nog intenser van games met dit stijlvolle Philips Gioco 3D-scherm. Het markante design met ultrasmalle rand, de schitterende kleuren en de uitmuntende trillingsvrije 3D-prestaties maken van de Philips Gioco uw ultieme gamemaatje! Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Brilliance LCD-monitor met SmartImage

Gioco, 58, 4 cm (23"), 3D-bril met FPR-technologie 238G4DHSD/00 Soortgelijke producten zoeken

Stijlvol, hoogwaardig scherm

voor intens 3D-gamen

 • Minimalistische uitstraling met ultradunne rand

  De nieuwe Philips-displays benutten de nieuwste technologiepanelen en zijn ontworpen voor een minimalistische uitstraling met een buitenrand van maximaal 2,5 mm dikte. Gecombineerd met een zwarte matrixstrook van circa 9 mm in het paneel, zijn de totale afmetingen van de rand beduidend verkleind, voor minimale afleidingen en een maximale kijkgrootte. Het display met ultradunne rand geeft u het gevoel dat u één groot display gebruikt en is speciaal geschikt voor multi-display-installatie of beeldverdeling zoals bij games, ontwerp van afbeeldingen en professionele toepassingen.

 • AH-IPS-LED zorgt voor schitterende beelden met levendige kleuren

  AH-IPS-LED zorgt voor schitterende beelden met levendige kleuren

  Dit nieuwste Philips-display gebruikt geavanceerde AH-IPS-panelen met een verbeterde structuur die zorgen voor een superieure kleurweergave, responstijd en energieverbruik vergeleken met andere schermen met een brede kijkhoek. In tegenstelling tot standaard TN-panelen, geven AH-IPS-panelen de kleinste hoeveelheid gammaschommeling weer. Daarom tonen ze consequente kleuren, zelfs bij 178/178 graden en in de draaimodus. Met deze buitengewone prestaties is dit display het meest geschikt voor toepassingen waarbij kleurnauwkeurigheid en consequente helderheid belangrijk zijn, zoals bij fotoaanpassingen, grafiektoepassingen en surfen op internet.

 • SmartImage-gamemodus, geoptimaliseerd voor gamers

  SmartImage-gamemodus, geoptimaliseerd voor gamers

  Het nieuwe Philips-gamedisplay heeft snelle toegang die speciaal op spelers is afgestemd, en die verscheidene opties biedt. De "FPS"-modus (First person shooting voor schietspellen) verbetert donkere delen van games, zodat u verborgen voorwerpen in donkere gebieden beter ziet. De "Racing"-modus stelt het display in voor de snelste responstijd, intense kleuren en beeldaanpassingen. De "RTS"-modus (Real time strategy voor strategiespellen) heeft een speciale SmartFrame-modus die het duidelijker maken van specifieke gebieden mogelijk maakt en het aanpassen van afmetingen en beelden toelaat. Met Gamer 1 en Gamer 2 kunt u persoonlijke instellingen opslaan, gebaseerd op verschillende games, voor de beste prestaties.

 • HDMI Ready voor entertainment in Full HD

  HDMI Ready voor entertainment in Full HD

  Een HDMI Ready apparaat bevat alle benodigde hardware voor High-Definition Multimedia Interface-invoer (HDMI) en hoogwaardige digitale video- en audiosignalen die allemaal door één kabel worden verzonden van een PC of een willekeurig aantal AV-bronnen, zoals set-top boxes, DVD-spelers, A/V-ontvangers en videocamera's.

 • Trillingsvrije 3D-prestaties

  Trillingsvrij 3D zorgt ervoor dat u lang van entertainment kunt genieten. De betaalbare, lichtgewicht en trillingsvrije bril werkt zonder batterijen of kabelaansluitingen. Nu bent u eindelijk bevrijd van al dat gedoe en kunt u genieten van 3D-prestaties met uw familie!

 • Automatische 3D met de nieuwste Blu-ray- en gameconsoles met HDMI

  Bij Blu-ray-games en cinemasystemen met een HDMI 1.4a-compatibele aansluiting schakelt het Philips 3D-scherm automatisch over naar de 3D-modus en geeft u direct fantastische beelden. Geen gedoe meer met aanpassingen!

 • 2D direct omzetten in 3D met handige toets

  Zet uw 2D-collectie om in 3D met één druk op de knop! Deze functie is eenvoudig toegankelijk met een sneltoets op de rand. Hiermee kunt u uw favoriete 2D-collectie games, films en video's transformeren tot 3D.

 • SmartControl: voor eenvoudige aanpassing van de weergave

  PC-software voor het fijnafstemmen van weergaveprestaties en -instellingen. Philips biedt gebruikers twee mogelijkheden om de weergave-instellingen aan te passen. U kunt door het menu bladeren met de knoppen op de monitor zelf of de Philips SmartControl-software gebruiken om de verschillende weergave-instellingen op de gebruikelijke manier aan te passen

Alle specificaties bekijken
 • Als u ongemak zoals duizeligheid, hoofdpijn of desoriëntatie ervaart, raden wij u aan niet te lang achter elkaar naar 3D-beelden te kijken.
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar.
 • Lees de instructiehandleiding voor informatie over 3D en gezondheidsaspecten.
 • Raadpleeg voor de VGA-kaart en andere vereisten voor de 3D-modus www.philips.com/support voor meer informatie.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in