1
Haarverzorging

Wat is de beste manier om je haar te verzorgen deze winter?
 

De winter zorgt altijd voor een dilemma als je je haar in topconditie wilt houden. Je wilt er fantastisch uitzien dit winterseizoen, maar weet ook dat je haar kwetsbaarder is in deze periode. Wat zijn de beste werkende, veilige tips die ervoor zorgen dat je deze winter blijft stralen?

Sommige tips voor het verzorgen van je haar in de winter liggen meer voor de hand dan andere. Hoewel shampoo zeker belangrijk blijft, is het een goed idee om in een vochtinbrengende variant en een conditioner te investeren, om je haar het extra vocht te geven dat het in deze tijd zo gemakkelijk tekort kan komen. Shampoos met sulfaat worden echter met klem afgeraden omdat deze de kleur uit het haar halen, waardoor het er dof uit komt te zien.

Van het behoud van je haarkleur tot het minimaliseren van warmte

Het is van vitaal belang je haar extra te verzorgen om de kleur van je haar te behouden tijdens de winter. We zijn namelijk geneigd het door de barre weersomstandigheden in dit jaargetijde vaker te wassen en het haar wordt daardoor sneller dof. Verder wordt je haar te droog als je het met warm water wast in deze tijd van het jaar. Gebruik dus bij voorkeur lauw water en spoel de punten met koud water om ervoor te zorgen dat de haarschubben dichtgaan en helemaal sluiten.

Om het vochtgehalte vast te houden, is het echt belangrijk dat je jouw haar niet aan te hoge temperaturen blootstelt. Dit kan voor een dilemma zorgen als je normaal gesproken je haar langere tijd met warmte stylet. De oplossing: wissel je stijltang of krultang in voor de Philips Sublime Ends-stijltang of -krultang. Beide modellen werken bij gematigde temperaturen door het gebruik van UniTemp-technologie en voorkomen dat er gespleten punten in je haar ontstaan.


Het is ook een goed idee om iets meer moeite te doen tijdens het föhnen zodat je haar zo kort mogelijk aan hitte wordt blootgesteld. Als je vaak warmteapparaten gebruikt, kan het ook een goed idee zijn om een tegen warmte beschermende spray van goede kwaliteit te gebruiken om de conditie van je haar op peil te houden.

Vergeet die arganolie niet!

Arganolie kan wonderen verrichten als je snel vocht wilt inbrengen in je haar. Overleg wel even met je haarstylist of de olie niet te zwaar is voor jouw type haar. Je wilt tenslotte niet meer 'bad hair days' hebben dan strikt noodzakelijk in deze tijd van het jaar!

Gerelateerd product:
Moisture Protect Stijltang

20% off this winter- Sublime ends straighteners
Jouw exclusieve kortingscode: WINTER20OFF

Gerelateerd product:
Sublime Ends-krul tang 

20% off this winter- Sublime ends straighteners

Related product:
Sublime Ends-krultangen

20% off this winter- Sublime ends curlers
Your exclusive discount code: XYZXYZXYZ

Exclusieve maandelijkse aanbiedingen voor Philips-abonnees!