Consumenten
Producten

PowerPro Expert Stofzuiger zonder stofzak

Energielabel AAA, Allergiefilter, 2 liter FC9729/09

Problemen oplossen

De zuigkracht van mijn Philips PowerPro Expert-stofzuiger is gering

Als uw Philips PowerPro Expert-stofzuiger geringe zuigkracht heeft, is daar mogelijk een eenvoudige oplossing voor. Ontdek hoe u de prestaties ervan kunt verbeteren. Voor de PowerPro Expert FC9728-, FC9729-, FC973x- en FC974x-serie. Mogelijke oorzaken van en oplossingen voor verlies van zuigkracht:

De stofbak is vol en/of de PowerCyclone is vuil

Leeg de stofbak en reinig het invoerfilter in de stofbak na ieder gebruik. Controleer ook of de PowerCyclone schoon is en vrij is van haar en vuil.

Controleer of de slang, de buis en het mondstuk vrij zijn

Haal alle voorwerpen, haar, vuil of pluisjes die de luchtstroom blokkeren weg.

Verhoog de zuigkracht met de zuigkrachtregelaar

Controleer of de zuigkracht van de PowerPro Expert-stofzuiger is ingesteld op de maximale stand. Gebruik de zuigkrachtregelaar op de handgreep van de stofzuiger of gebruik de afstandsbediening op de handgreep. U kunt ook controleren of de schuifregelaar op de handgreep is ingesteld

Aangezien er meerdere versies van PowerPro Expert (met of zonder afstandsbediening en met of zonder schuifregelaar op de handgreep), moet u controleren wat van toepassing is op uw PowerPro Expert-stofzuiger.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: FC9729/09 , FC9742/09 , FC9743/09 , FC9744/09 , FC9745/09 , FC9746/09 . meer minder

Problemen oplossen

Voeding/opladen/levensduur batterij(1)
Overige problemen(1)
Problemen met geluid(1)

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.