1
Producten

Viva Collection Airfryer XXL

Twin TurboStar, Rapid Air-technologie, Wit HD9630/20

Problemen oplossen

Hoe gebruik ik mijn Philips Airfryer XXL

Hier vindt u instructies en een video voor het gebruik van uw Philips Airfryer XXL.

Hoe gebruik ik de Philips Avance Airfryer XXL

Beginnen met koken

1) Steek de stekker van uw Airfryer in het stopcontact
2) Druk op de aan-uitknop
3) Als u de voorgeprogrammeerde instelling wilt wijzigen, draait u de QuickControl-knop naar de gewenste instelling. Voor het bevestigen van de geselecteerde voorgeprogrammeerde instelling of handmatige functie drukt u op de QuickControl-knop. De aanduiding voor de bereidingstijd knippert op het scherm.
4) Als u de bereidingstijd wilt wijzigen, draait u de QuickControl-knop naar de gewenste instelling. Druk op de QuickControl-knop om de geselecteerde bereidingstijd te bevestigen. Selecteer de tijd volgens de tabel van voorgeprogrammeerde instellingen in uw receptenboek of de gebruikershandleiding die u kunt vinden onder 'Handleidingen en documentatie' op de ondersteuningspagina.
Als u voor handmatig instellen kiest, kunt u eerst de temperatuur selecteren.
5) Nadat de bereidingstijd is bevestigd, begint het apparaat met de bereiding.

De warmhoudfunctie gebruiken

Met de warmhoudfunctie kunt u uw maaltijd warm houden direct nadat deze in de Airfryer is bereid. Vanwege de lage temperatuur is deze functie niet geschikt voor het opnieuw opwarmen van gerechten.
Tijdens de warmhoudmodus gaan de ventilator en het verwarmingselement in het apparaat zo nu en dan aan. Dit houdt het voedsel warm tot maximaal 30 minuten nadat de kooktijd is verstreken.

Kijk ook naar de volgende video:

Play Pause

Hoe gebruik ik de Philips Viva Airfryer XXL

Beginnen met koken

Om het kookproces te starten stelt u de temperatuur in met de temperatuurregelknop (deze bevindt zich bovenop uw Airfryer). Vervolgens draait u de timer (aan de voorzijde) met de klok mee.

Let op: Als u een kooktijd van minder dan 5 minuten wilt instellen, moet u de tijd op de timer eerst instellen op meer dan 10 minuten. Vervolgens draait u de timer tegen de klok in naar de gewenste bereidingstijd. Anders wordt de klok niet geactiveerd.

Het kookproces stoppen
Als u het kookproces wilt stoppen voordat de bereidingstijd is verstreken, draait u de timer (aan de voorkant van uw Airfryer) tegen de klok in naar nul. Het kookproces stopt.

U kunt deze stappen in de volgende video bekijken:

Play Pause

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: HD9630/20 , HD9630/90 , HD9650/90 , HD9651/90 , HD9652/90 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.