1
Producten

SatinShave Advanced Elektrisch scheerapparaat, nat/droog

Scheerapparaat met enkel scheerblad, 8 uur opladen, 1 accessoire BRL130/00

Problemen oplossen

Mijn Philips-ladyshave scheert niet goed

Als de mesjes van uw Philips-ladyshave uw lichaamshaar niet goed verwijderen, kunt u ons advies lezen over hoe u dit probleem oplost voor een glad scheerresultaat.

Ladyshave is niet opgeladen

Het kan zijn dat uw scheerapparaat niet goed is opgeladen. Het kan tot 1 uur duren voordat het scheerapparaat volledig is opgeladen. Als de Philips-ladyshave is opgeladen, kan deze een heel uur worden gebruikt.
Opmerking: Dit scheerapparaat kan alleen draadloos worden gebruikt. Haal de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat gaat gebruiken.

U gebruikt niet de juiste hulpstukken

We raden u aan om de efficiëntie-opzetkap op het scheerapparaat te gebruiken om haar beter te verwijderen. Door dit hulpstuk gaan de haartjes van uw huid rechtop staan, waardoor ze gemakkelijker te verwijderen zijn.

U gebruikt niet de juist scheertechniek

Het is heel belangrijk dat u de juiste scheertechniek gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken. Wij raden u aan uw huid met één hand strak te trekken en langzaam het scheerapparaat over de huid te bewegen.

Droog en nat scheren

De Philips-ladyshave is ontworpen voor gebruik op zowel natte als droge huid.

Voor droog scheren moet de huid schoon en goed droog zijn voordat u het apparaat gebruikt.

Voor nat scheren moet u uw huid eerst inzepen met zeep of scheerschuim.

OPMERKING: Gebruik vlak voor of na het scheren geen deodorant of lotions die alcohol bevatten. U kunt indien gewenst wel talkpoeder gebruiken.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: BRL130/00 , BRL140/00 , BRL160/00 , BRL170/00 , BRL180/00 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.