1
Producten

PerfectCare Elite Stoomgenerator

Druk max. 6, 7 bar, Stoomstoot van max. 470 g, Waterreservoircapaciteit van 1, 8 l, Afneembaar waterreservoir GC9625/20

Veelgestelde vragen

Wat betekenen de verschillende lampjes van de Philips-stoomgenerator?

Uw Philips-stoomgenerator is uitgerust met lampjes die het gebruik van dit apparaat gemakkelijker maken. Lees wat de betekenis van die lampjes is.

Groen licht

Het ECO-lampje is groen. In de ECO-stand kunt u energie besparen en toch over voldoende stoom beschikken om uw kledingstuk te strijken. Om terug te gaan naar de 'OptimalTemp'-stand, drukt u opnieuw op de ECO-knop.

Blauw licht

Het aan/uit-lampje van het apparaat is blauw. Als het lampje 'strijkijzer gereed’ begint te knipperen, warmt de strijkijzer op. Als het apparaat gereed is voor gebruik, knipperen het lampje 'strijkijzer gereed’ en het aan/uit-lampje niet meer maar branden continu. Daarnaast hoort u een kort piepje.

Oranje licht

Als het waterreservoirlampje oranje wordt, moet het waterreservoir worden bijgevuld met water.

Als het EASY DE-CALC-lampje oranje wordt, het EASY DE-CALC-lampje knippert en het apparaat piept onophoudelijk na ongeveer een maand of 10 strijkbeurten, moet het apparaat worden ontkalkt.

Wit licht

Houd de aan/uit-knop 2 seconden ingedrukt tot het lampje wit wordt en naar de TURBO-stand wordt gegaan. Het witte TURBO-lampje in de aan/uit-knop begint te knipperen om aan te geven dat het strijkijzer aan het opwarmen is voor de TURBO-stand. Dat duurt maximaal 2 minuten.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: GC9625/20 , GC9620/20 , GC9622/20 , GC9630/20 , GC9640/60 , GC9642/60 , GC9650/80 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.