1
Producten

VisaCare Prestige Oplossing voor huidverjonging

Stralende en gezond uitziende huid, Steviger aanvoelende huid, Voor gebruik op natte en droge huid, Met Daily-kop en Normal-kop SC6250/01

Problemen oplossen

Hoe maak ik mijn Philips VisaCare Prestige schoon?

Maak om hygiënische redenen en om verstopping van het filter te voorkomen de behandelkop na elk gebruik schoon. Gebruik alleen afwasmiddel of een alcoholoplossing (max. 70%) om de kop schoon te maken. Zorg ervoor dat het apparaat uitgeschakeld is voordat u het gaat reinigen. Verwijder de behandelkop van het apparaat. Maak de behandekop schoon onder de kraan met warm water en een beetje afwasmiddel.

Als de scrubring vuil is, laat u de behandelkop 5 tot 10 minuten weken in warm water (max. 70 °C) met afwasmiddel. U kunt het borsteltje gebruiken om de behandelkop schoon te maken. Zorg ervoor dat u het filter schoonmaakt met de behandelkop ondersteboven om vuil dat in het filter is achtergebleven weg te spoelen. Droog de behandelkop met een pluisvrije doek of laat de kop drogen. Spoel het handvat schoon onder de kraan (max. 40°C). Veeg de oplaadvoet af met een vochtige doek. Dompel het apparaat niet in water.

Gebruik geen chemische middelen om het apparaat schoon te maken. Gebruik alleen water. Gebruik nooit schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals benzine of aceton om het apparaat schoon te maken.

Houd de adapter en de oplaadstandaard altijd droog. Spoel deze onderdelen nooit schoon onder de kraan en dompel ze niet in water.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: SC6250/01 , SC6895/01 , SC6891/01 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.