1
Producten

VisaCare Prestige Oplossing voor huidverjonging

Stralende en gezond uitziende huid, Steviger aanvoelende huid, Voor gebruik op natte en droge huid, Met Daily-kop en Normal-kop SC6250/01

Problemen oplossen

Mijn VisaCare werkt minder goed dan voorheen

Als uw VisaCare niet zo goed werkt als in het begin kan dit worden veroorzaakt door verschillende dingen. Probeer het volgende om te bepalen wat het probleem is.

Verstopt filter

Maak de reinigingskop schoon onder de kraan als het filter is verstopt. Als de ring vuil is, laat u deze 5 tot 10 minuten weken in warm water met afwasmiddel. U kunt het schoonmaakborsteltje gebruiken om de behandelkop schoon te maken. Zorg ervoor dat u het filter schoonmaakt met de behandelkop ondersteboven om vuil dat in het filter is achtergebleven weg te spoelen. Droog de behandelkop met een pluisvrije doek of laat de kop drogen.

Geen zuigkracht

Haal de behandelkop van het apparaat af en schakel het in. Wanneer u uw vinger op de opening houdt, moet u de zuigkracht kunnen voelen. Als u geen zuigkracht voelt, is het apparaat mogelijk stuk of moet de behandelkop worden vervangen. Raadpleeg de gebruikershandleiding of de verpakking voor vervangingsaanbevelingen voor de beste resultaten met VisaCare.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: SC6250/01 , SC6895/01 , SC6891/01 , SC6220/01 , SC6240/01 , SC6890/01 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.