1
Producten

Aluminium Collection Stomer

9 l, 2000 W, Gentle Steam HD9160/00

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de digitale timer op mijn Philips-stomer?

De ingebouwde digitale timer van uw Philips-stomer helpt u bij het eenvoudig bereiden van een heerlijke maaltijd. Een geluidssignaal laat u weten dat de stoomtijd is verstreken.

Hoe kan ik de timer instellen?

Draai de bedieningsknop op de vooraf ingestelde stoommodus voor het type etenswaren dat u wilt stomen. De vooraf ingestelde stoomtijd wordt op het display weergegeven.

Een andere stoomtijd instellen:

  1. Selecteer een modus met een stoomtijd die het dichtst in de buurt van de gewenste tijd komt. Gebruik de timerknoppen + en - om de stoomtijd te verhogen of verlagen.

  2. Druk op de knop START/STOP. Het stoomproces begint en de timer telt de stoomtijd af.

Een paar punten om rekening mee te houden:

  • Het turbolampje brandt de eerste vijf minuten van het stoomproces. Dit geeft aan dat de extra kracht van de turbomodus wordt ingezet voor een snelle opwarming. U kunt de turbomodus gedurende de eerste vijf minuten niet uitschakelen.

  • Als u grote hoeveelheden voedsel stoomt, roer het voedsel dan halverwege het stoomproces door met een keukenlepel met een lang handvat. Zorg ervoor dat u ovenhandschoenen draagt.

  • Als de (vooraf) ingestelde stoomtijd is verstreken, piept het apparaat drie keer en schakelt het over naar de warmhoudmodus.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: HD9160/00 .

Problemen oplossen
Overige problemen(1)
Eerste gebruik en installatie(1)

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.