Deze loempia variant maak je in slechts een paar minuten met je Spiraalsnijder en Airfryer.
Vul de loempias met wat groenten en en bak ze mooi krokant in je Airfryer.
1. Maak eerst de wasabi-mayonaise door een beetje mayonaise te mengen met de wasabi. Pas op doe dit voorzichtig Wasabi smaakt sterk!
2. Snij dan met de spiraalsnijder de wortels tot spiralen. Snij vervolgens de paprika en mango in lange repen en de radijs in plakjes.
3. Beleg de loempia eerst dun met de radijs en wortelspiralen. Leg daarop de spinazie en een beetje wasabimayonaise. Vouw vervolgens de loempia’s dicht.
4. Herhaal dit tot alle loempia’s gevuld zijn en bak de ze in de Airfryer 12 minuten op 180 graden.
5. Serveer de loempia’s met de soyasaus, wasabi en wasabimayonaise.
Tip: mocht je de loempia’s extra kleur willen geven dan mag je ze insprayen of smeren met wat neutrale olie. (geen olijfolie)