Een heerlijke snack voor de kaasliefhebbers.
Ingrediënten
- 85 gram boter
- 170 ml water
- 110 gram bloem
- ¼ theelepel zout
- Mespuntje nootmuskaat
- 3 eieren
- Pakje roomkaas (200 gram)
- 100 gram geraspte kaas
- Scheut room
- Halve theelepel gerookte paprikapoeder
- Peper en zout
Bereiding
- 1. Meng de bloem, het zout en de nootmuskaat door elkaar in een kom.
- 2. Breng in een ruime pan het water en de boter aan de kook. Voeg de bloem in één keer toe.
- 3. Roer goed met een houten lepel totdat je een glad deeg krijgt.
- 4. Zet de pan terug op het vuur en meng het nog 2 minuten door elkaar.
- 5. Haal de pan van het vuur en voeg de eieren één voor één toe met continu roeren.
- 6. Maak met een spuitzak kleine hoopjes op het grillpan accessoire en bak de soesjes ca. 15 minuten op 160 graden in de Airfryer.
- 7. Maak ondertussen de vulling door de roomkaas en geraspte kaas luchtig te kloppen met de mixer.
- 8. Voeg wat room toe om de mousse wat soepeler te maken. Breng op smaak met de gerookte paprikapoeder, zout en peper.
- 9. Vul de soesjes met de kaas crème met behulp van een spuitzak.