0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    gevulde kaassoesjes

    Gevulde kaassoesjes

    Een heerlijke snack voor de kaasliefhebbers.

    Airfryer XXL
    Kaas
    Feest
    Voorafjes en snacks
    Oudejaarsavond
    Kerstmis

    Ingrediënten

    • 85 gram boter
    • 170 ml water
    • 110 gram bloem
    • ¼ theelepel zout
    • Mespuntje nootmuskaat
    • 3 eieren
    • Pakje roomkaas (200 gram)
    • 100 gram geraspte kaas
    • Scheut room
    • Halve theelepel gerookte paprikapoeder
    • Peper en zout

    Bereiding

    • 1. Meng de bloem, het zout en de nootmuskaat door elkaar in een kom.
    • 2. Breng in een ruime pan het water en de boter aan de kook. Voeg de bloem in één keer toe.
    • 3. Roer goed met een houten lepel totdat je een glad deeg krijgt.
    • 4. Zet de pan terug op het vuur en meng het nog 2 minuten door elkaar.
    • 5. Haal de pan van het vuur en voeg de eieren één voor één toe met continu roeren.
    • 6. Maak met een spuitzak kleine hoopjes op het grillpan accessoire en bak de soesjes ca. 15 minuten op 160 graden in de Airfryer.
    • 7. Maak ondertussen de vulling door de roomkaas en geraspte kaas luchtig te kloppen met de mixer.
    • 8. Voeg wat room toe om de mousse wat soepeler te maken. Breng op smaak met de gerookte paprikapoeder, zout en peper.
    • 9. Vul de soesjes met de kaas crème met behulp van een spuitzak.
    Gevulde kaassoesjes

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.