1. Was de venkel en pel de ui en snij deze zeer fijn maar hou een klein beetje venkel achter om in reepjes te snijden.
2. Snij de dille fijn maar hou ook een paar takjes achter voor de garnering.
3. Snij de zalm en gerookte zalm ook zeer fijn en meng deze met de azijn, venkel, ui en de helft van de dille en breng dit op smaak.
4. Snij de komkommer in zeer dunne slierten met een dunschiller, snijmachine of mandoline. Kook de komkommerslierten 1 minuut zodat ze wat zachter worden en leg ze op ijswater.
5. Maak de pakketjes door per pakketje 8 plakjes komkommer als een kruid op je snijplank te leggen en verdeel hier ongeveer 100 gram zalmvulling overheen en vouw de pakketjes dicht.
6. Maak de dille olie door de resterende gesneden dille met de olie te mengen. Snij de citroenen in parten en spray deze met de venkelreepjes in met olie.
7. Gril de pakketjes per 4 met de venkel en de citroenen in een voorverwarmde Airfryer 5min 200 graden.
8. Maak op een bord een klein hoopje overgebleven zalm en zet hier het pakketje op en bestrooi met de gegrilde venkel reepjes en garneer met citroen, dille en wat kappertjes.