1
0

Shopping cart

There are currently no items in your shopping cart.

  Ga mee met de trend: waarom het tijd is om een snor te laten staan

  Ontdek meer stylen om je dagelijkse look compleet te maken. 


  De huidige populariteit van snorren bewijst maar weer eens dat een harige bovenlip altijd trendy is. Een blik op de iconische snorrendragers van onze tijd is al genoeg om te zien dat deze look volledig de moeite waard is. De snor helemaal terug is van weggeweest, dus het is tijd om je naam toe te voegen aan deze illustere lijst snorrendragers. Laat de experts van Philips je adviseren over hoe je op stijlvolle wijze een snor kunt laten staan: met onze effectieve tips voor het laten groeien van een snor kun je een geweldige winterlook creëren en onderhouden. Als je je al langer afvraagt of een snor bij je zou passen, lees je hier het definitieve antwoord.
  Prep for success

  Besnorde helden

   

  De volgende meesters van de snor verdienen een virtuele high five omdat zij mannen over de hele wereld hebben geïnspireerd om een snor te laten staan. Kies je favoriete voorbeeld en zie hem als je eigen snormuze.

   

  ·       Ridder op het witte paard. Deze mannen waren zo toegewijd aan hun middeleeuwse snorrenmode dat hun harnassen werden ontworpen om ruimte over te laten voor deze iconische vorm van gezichtsbeharing.

   

  ·       Lord Byron. Deze notoire romantische dichter uit de 19e eeuw inspireerde veel mannen tot het imiteren van zijn krullende, smalle snor.

   

  ·       Hercule Poirot. Deze fictieve detective bracht de snor op grootse wijze terug in de jaren 1920.

   

  ·       Salvador Dalí. De snor van surrealistische artiest Salvador Dalí is bekroond met de titel 'meest herkenbare snor aller tijden'. Ook toen Dalí's gebalsemde lichaam 28 jaar na zijn overlijden werd opgegraven, stond zijn snor nog steeds perfect op ‘10 over 10’.

   

  Moustache-matching face shapes

  De perfecte snor voor uw gezichtsvorm

   

  Zal ik een snor laten staan? Deze vraag ligt momenteel op veel haarloze lippen. Als je niet zeker weet wat voor soort snor het beste bij je past, kun je zich laten leiden door je gezichtsvorm. Bepaalde soorten snor passen goed bij bepaalde gezichtsvormen. Vind je ideale snor hier:

   

  ·       Lang gezicht. Een snor verdeelt het gezicht verticaal in tweeën, waardoor de lengte van het gezicht beter in balans komt. Een traditioneel soort snor, zoals bijvoorbeeld een handlebarsnor, zal meer aandacht naar het midden van het gezicht trekken. Gebruik wax voor mooie opstaande punten.

   

  ·       Vierkant gezicht. Een snor is ook ideaal voor de mazzelaars die een sterke, hoekige kaaklijn hebben. Een chevron-snor (onder andere bekend gemaakt door Magnum PI Tom Selleck) volgt de natuurlijke lijn van de bovenlip en is daarmee de ideale compagnon voor deze gezichtsvorm, zolang de snor goed wordt verzorgd natuurlijk.

   

  ·       Rond gezicht. De hoefijzersnor compenseert voor brede jukbeenderen door het gezicht langer te laten ogen en de kin te benadrukken. Deze snor is qua stijl vergelijkbaar met de bikersnor; het gaat om het creëren van verticale lijnen langs de zijkanten van de mond richting de kaak. Creëer een look waar Hulk Hogan jaloers op zal zijn.

  How to nail the moustache trend

  Het perfectioneren van je snor

  Laten we het nu hebben over hoe je een snor kunt laten groeien, de ideale vorm voor je gezicht kan creëren en hoe je jouw snor het beste kunt verzorgen. Met onze zes tips om een snor te laten staan, kun je stapsgewijs het gewenste resultaat behalen:

   

  1.       Baard laten staan. De makkelijkste manier om je gezicht klaar te maken voor de perfecte snor is door al je gezichtshaar tot een gelijke lengte te laten groeien. Je baard moet tenminste 1 cm lang zijn voordat

  je aan de slag gaat.

   

  2.       Voorbereiding. je kunt het beste met een droog gezicht en droge baard beginnen met scheren, zodat het creëren van je harige meesterwerk niet wordt verhinderd door scheerschuim.

   

  3.       Trimmen. Gebruik de Multigroom Series 7000 om je gezichtshaar overal tot een gelijke lengte te trimmen. Als dit eenmaal is gelukt, kun je je op de vorm gaan richten.

   

  4.       De perfecte vorm. Bepaal eerst de omtrek van je snor met het precisiehulpstuk van de Multigroom Series 7000. Creëer aan de boven- en onderkant een strakke lijn, onder je neus en boven je bovenlip. Trim vervolgens de uiteindes van je snor door van buiten naar binnen te werken tot je de perfecte breedte te pakken hebt.

   

  5.       Ontharen. Nu is het tijd om de rest van het gezichtshaar weg te scheren, zodat je wangen en kin helemaal haarvrij zijn. Gebruik de unieke, geavanceerde technologie van de OneBlade om dit op eenvoudige wijze voor elkaar te krijgen. Het dubbele beschermingssysteem van de OneBlade beschermt je huid. Bovendien kun je het scheerapparaat zowel nat als droog gebruiken.

   

  6.       Verzorgen. Geef je snor de verzorging die hij verdient met speciale producten voor snorren. Als je voor de handlebar hebt gekozen als snorstijl, wil je er natuurlijk voor zorgen dat de uiteindes er goed uitzien. Regelmatig trimmen met de Multigroom Series 7000 zal ervoor zorgen dat je snor netjes blijft en de ideale lengte behoudt.

  Producten

  Maandelijk exclusieve deals voor Philips subscribers!

  Meer stijlen en tips?

  Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang meer scheertips en hoe je het moet onderhouden!
  *
  Ik wil graag promotionele communicatie ontvangen - op basis van mijn voorkeuren en gedrag - over Philips producten, diensten, evenementen en promoties. Ik kan me gemakkelijk op elk moment uitschrijven.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Terug naar boven

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.