Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

  Productkenmerken

  Krachtig geluid en draadloos streamen van muziek via Bluetooth. Ingebouwde oplaadbare batterij waarmee u overal muziek afspeelt en een ingebouwde microfoon voor handsfree bellen. Met karabijnhaak voor bevestiging aan uw riem of tas.

  Alle awards bekijken

  Productkenmerken

  • Ingebouwde oplaadbare batterij zodat u overal muziek kunt afspelen

   Speel uw muziek luid af - wanneer dan ook, overal. De ingebouwde oplaadbare batterij laat u genieten van uw persoonlijke muziek zonder wirwar van netsnoeren en speurtochten naar een stopcontact. Geniet nu van geweldige muziek met de vrijheid van draagbaarheid.

  • Tot 8 uur muziek afspelen

   Geniet na één keer opladen van tot wel 8 uur lang muziek afspelen.

  • Werkt met elk Bluetooth-compatibel apparaat

   Bluetooth is een draadloze communicatietechnologie met een kort bereik, die zowel robuust als energiezuinig is. De technologie maakt een eenvoudige draadloze verbinding met andere Bluetooth-apparaten mogelijk, zodat u uw favoriete muziek eenvoudig vanaf uw smartphone, tablet, iPod of iPhone kunt afspelen.

  • Eén kabel voor opladen en het afspelen van muziek

   Deze Philips-luidspreker heeft één kabel voor het opladen van de batterij en het afspelen van muziek. Kabels raken niet meer in de war en u kunt genieten van een ongeëvenaarde signaalkwaliteit.

  • Draadloos muziek streamen via Bluetooth

   Uw luidspreker ondersteunt draadloos muziek streamen via Bluetooth. Geniet van uw favoriete muziek in hoge kwaliteit via uw Bluetooth-compatibele apparaten.

  • Ingebouwde microfoon voor handsfree telefoneren

   Dankzij de ingebouwde microfoon werkt deze luidspreker ook als luidsprekertelefoon. Wanneer een oproep binnenkomt, wordt de muziek op pauze gezet en kunt u via de luidspreker praten. Of u nu een zakelijke vergadering wilt volgen of een vriend wilt bellen als u op een feestje bent, het werkt altijd.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in