Smart All-in-One display

  Smart All-in-One

  De Philips Smart All-in-One met Android™ biedt toegang tot een wereld vol mogelijkheden. Het grote multi-touchdisplay van 21,5 inch is ideaal voor het streamen van HD-video's en muziek, e-learning en surfen op het web. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Smart All-in-One display

Android, 22 (zichtbaar 54, 6 cm (21, 5")) S221C3AFD/00 Soortgelijke producten zoeken

Smart All-in-One

De wereld binnen handbereik!

 • 16:9 Full HD breedbeeldscherm voor de beste kijkervaring

  16:9 Full HD breedbeeldscherm voor de beste kijkervaring

  De Smart All-in-One is voorzien van een 16:9 Full HD-scherm (1920 x 1080 resolutie) voor een overweldigende entertainmentervaring. Het scherm is volledig toekomstbestendig omdat het 1080p-signalen van alle bronnen ondersteunt, waaronder de recentste bronnen zoals Blu-ray en geavanceerde HD-gameconsoles. Het scherm geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren.

 • Superieur stereogeluid voor multimedia

  Superieur stereogeluid voor multimedia

  Ga op in muziek met de hoogwaardige ingebouwde stereoluidsprekers.

 • SmartStand is voor optimaal gebruiksgemak voorzien van instellingen die u met één druk op de knop kunt passen

  SmartStand is voor optimaal gebruiksgemak voorzien van instellingen die u met één druk op de knop kunt passen

  De Philips All-in-One is voorzien van een SmartStand met een kantelhoek van 60 graden en instellingen die u met één druk op de knop kunt aanpassen. Met een kantelhoek van bijna 60 graden kunt in een natuurlijke houding het beeldscherm aanraken of typen. Ook kunt u het beeldscherm rechtop zetten om geconcentreerd te werken.

 • Groot optisch multi-touchscreen voor eenvoudige navigatie

  De Philips Smart All-in-One met Android™ biedt toegang tot een wereld vol mogelijkheden. Dankzij de ingebouwde geavanceerde optische multi-touchtechnologie kunt u nu inhoud bewerken met knijpen, zoomen, draaien, vegen en bladeren. Dankzij het royale, grote scherm hoeft u niet meer te staren naar het kleine scherm van een smart apparaat. E-books en kranten lezen is vriendelijk voor de ogen dankzij de mogelijkheden voor grote lettertypen en foto's. Op het grote touchscreen kunnen jonge kinderen hun creativiteit kwijt in e-painting, het alfabet leren en andere interactieve educatieve apps gebruiken.

 • Download apps via de Google Play™ Store

  Geniet van de geweldige apps in de Google Play™ Store. Een enkele keer het app-pictogram aanraken zal u naar de Store brengen via een Wi-Fi- of Ethernet-aansluiting. Download en installeer apps voor entertainment, games, hulpprogramma's, kantoor, foto's, video, nieuws, sociale netwerken, etc. die verkrijgbaar zijn bij en bijgewerkt worden door de Store. De duidelijke, gebruiksvriendelijke interface helpt u om intuïtief te bladeren op basis van beoordeling, categorie of populariteit.

 • Via de webcam en de microfoon houdt u contact met familie en vrienden

  U houdt contact met familie en vrienden via de ingebouwde webcam die uitstekend, helder en scherp beeld biedt. De uiterst gevoelige microfoon van de slimme All-In-One zorgt ervoor dat uw stem duidelijk overkomt. U kunt het heldere geluid beluisteren door de ingebouwde stereo-luidsprekers of, als u wat meer privacy wilt, beluisteren door de koptelefoon. Deze eenvoudige ingebouwde oplossing is direct klaar voor gebruik.

 • Breid uw opslag uit met SDHC-media

  Maak plaats voor uw constant groeiende bibliotheek. U kunt uw opslagcapaciteit uitbreiden door het toevoegen van een externe SDHC-kaart of USB Flash Drive via de ingebouwde uitbreidingssleuf.

 • USB-hub met 4 poorten voor eenvoudige aansluiting

  Via een USB-hub kunt u eenvoudig Plug & Play-multimedia-apparaten zoals USB-geheugenapparaten, camera's, draagbare HDD's, webcams, PDA's, printers en diverse andere apparaten aansluiten. Via de handige USB 2.0-hub op de monitor kunnen USB 2.0-signalen worden doorgevoerd naar de computer voor nog meer gebruiksgemak. Houd er rekening mee dat apparaten zoals camera's en HDD's mogelijk afzonderlijk moeten worden ingeschakeld, omdat deze meer voeding nodig hebben dan de USB-hub op de monitor kan leveren.

 • Snelle internettoegang via Wi-Fi of Ethernet-poort

  CDMA of Code Division Multiple Access is een breedspectrum digitaal GSM-radiosysteem dat gebruikmaakt van discrete codes om gebruikers te herkennen.

Alle specificaties bekijken
 • Vereist extern toetsenbord en muis voor Android (niet meegeleverd)
 • Externe HDD vereist mogelijk een extra stroomvoorziening.
 • Google en Android zijn handelsmerken van Google, Inc. Bedrijfsnamen en handelsmerken die hier vermeld worden zijn het eigendom van hun respectieve bedrijven

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in